Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Rise Of Metin (Metin3)

Harajuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ma tyle z metine 2 wspolnego co waga clienta i nic wiecej.

Bicie mobow masakra, stoisz w 1 miesjcu i nawalasz bo mobek sie respi odrazu po zgodnie, a sie prosi o zrobienie bota. Itemy nadajace sie do uzytku sa tylko ze skrzynki ktora mozna raz na 10 lvli otworzyc a te co dropia raz na 100-150 mobow mozna wywalac bo sa o 70-80% gorsze o tych ze skrzynki.

Pvp tez masakra stoisz w miesjcu i naciskasz 1-8 i nic wiecej.

Same postacie sa ochydne na maxa i wygladaja jak pianki 'jojo'.

Dynamiki gry praktycznie nie ma zadajesz hita raz na 2-3s moby tak samo. Po 30 min gry już cie korci zeby to wywali z kompa. Bardziej emocjonujace sa gierki textowe na przegladarce.

I co najgorsze na spacji nie ma atakowania tylko pier.... skakanie , od metina2 jeszcze nie znalazlem podobnej gry do niego i tutaj tez nie znajde.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ma tyle z metine 2 wspolnego co waga clienta i nic wiecej. Bicie mobow masakra, stoisz w 1 miesjcu i nawalasz bo mobek sie respi odrazu po zgodnie, a sie prosi o zrobienie bota. Itemy nadajace sie do uzytku sa tylko ze skrzynki ktora mozna raz na 10 lvli otworzyc a te co dropia raz na 100-150 mobow mozna wywalac bo sa o 70-80% gorsze o tych ze skrzynki. Pvp tez masakra stoisz w miesjcu i naciskasz 1-8 i nic wiecej. Same postacie sa ochydne na maxa i wygladaja jak pianki 'jojo'. Dynamiki gry praktycznie nie ma zadajesz hita raz na 2-3s moby tak samo. Po 30 min gry już cie korci zeby to wywali z kompa. Bardziej emocjonujace sa gierki textowe na przegladarce. I co najgorsze na spacji nie ma atakowania tylko pier.... skakanie , od metina2 jeszcze nie znalazlem podobnej gry do niego i tutaj tez nie znajde.

Użyj mózgu po pierwsze to chińska wersja beta! nie wiesz jak grają w chinach jak lubią, ma być europejska wersja która ma być podobna do metina 2.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Co to za ludzie porównywać chińską wersję z tą co ma być europejską. Ludzie chiński metin2 też się różni od polskiego metin2... Europejska na pewno będzie trudniejsza i bardziej zbliżona do naszego metina... Więc kurde poczekajcie na polską wersję, wtedy możecie oceniać ciekawe ilu z was zmieni zdanie, że jednak zbliżone jest do metina...

Opublikowano

Nie zachwycajcie sie chinska wersja, wersja Europejska bedzie bardziej przyblizona do Metin2.

Czekam czekam czekam na ta giere ;]

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Głupota jak dla mnie.

Zero historii dawnego metina, za duzo anime.

Gra za bardzo przypomina mi 4story

Na 100 nie zagram ;(

Poczekaj aż wyjdzie wersja EU to będzie bardziej podobna do Metin2 chociaż za nim nie przepadam

Opublikowano

ludzie co wy wiecie gra jest wporzo nie graliście a piszecie że nie graliście wiem że na pewno wejdziecie na mt3 :> ja gram aktualnie i mam 16 lv i mounta i jestem happy z tego :> czekam na europejską a tym bardziej na polską wersję :! powodzenia

Cyrk.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dokładnie to nie metin3, to połączenie metin2, 4 story oraz narutoonline. Znajdziesz tam przynajmniej 1 część identyczną do wymienionych gier. Ale gra nawet fajna :D

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...