Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Tamriel  

437 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

• TAK
      390
    • NIE
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj czuje ze beda hejtty na darka na yt ;d

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Mozilli powinno wszystko śmigać to podstawa..

ale nie ogarniasz, że właściciel mega.co.nz nawet napisał, że on robił na podstawie google chrome ?

zpot.png

Opublikowano

Seku ty wiesz o czym do mnie rozmawiasz? jaki był problem wrzucić na 3 hostingi? i było by bez problemu a nie jakieś jaja sobie robią trzeba przemyśleć to co sie robi nie każdy ma zamiar specjalnie pobierać chrome żeby klienta ściągnąć gdzie na godzien korzysta z innej przeglądarki ale skoro jesteś taki mądry to powiedz co sie dzieje ze stroną :)

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 281

Ja rozumiem, że administracja pracuje pełną parą, żeby ruszyć o tej 14, ale ktoś jednak mógłby dać znać co jest z serwerem... mamy 20 minut do startu a tu nawet strona nie odpalona. Ile to jest wejść na mpc, napisać jednego posta i wyróżnić go jako "najlepsza odpowiedź" by poinformować graczy jak wygląda sytuacja? Zajęłoby to może z 2min, a myślę, że 2min nikogo nie zbawi. Co do SM to mam nadzieję, że jednak dacie wszystkim ten bonus na start, gdyż jak wiadomo od chwili ogłoszenia tej "promocji" nie było jak się zarejestrować do tej 13, gdyż strona cały czas nie działała. Pozdrawiam

Novum.png

Opublikowano

Seku ty wiesz o czym do mnie rozmawiasz? jaki był problem wrzucić na 3 hostingi? i było by bez problemu a nie jakieś jaja sobie robią trzeba przemyśleć to co sie robi nie każdy ma zamiar specjalnie pobierać chrome żeby klienta ściągnąć gdzie na godzien korzysta z innej przeglądarki ale skoro jesteś taki mądry to powiedz co sie dzieje ze stroną :)

Tego clienta nie wrzucał właściciel serwera tylko jakiś user mpc a mega to najszybszy i najlepszy hosting a jak masz zjebany pc to nie moja wina że ci się nie pobiera jak masz mozille to wystarczy pobrać dodatek do niej od mega -,-

ty myślisz, że oni mają czas wrzucać na jakieś hostingi jak mieli na swojej stronie tylko im padła i teraz starają się naprawić a tobie się nie chce pobrać chrome albo poszukać dodatku do swojej przeglądarki co ci zajmie max 3min..

zpot.png

Opublikowano

Tego clienta nie wrzucał właściciel serwera tylko jakiś user mpc a mega to najszybszy i najlepszy hosting a jak masz zjebany pc to nie moja wina że ci się nie pobiera jak masz mozille to wystarczy pobrać dodatek do niej od mega -,-

Ale to my mamy sobie komputer zaśmiecać jakimś syfem żeby pobrać klienta ? Weź się pierdolnij :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Seku nie wiem co ty bierzesz ale zmień lekarza. Mega to najlepszy i najszybszy hosting? o kurwa leże i płacze....a po drugie takiego jak ja mam pc to ty nie wiem czy za 10 lat sie dorobisz ale nie ma co sie chwalić bo takie rzeczy to odpalam na laptopie którego ty oczywiście nie posiadasz

Opublikowano

Ale to my mamy sobie komputer zaśmiecać jakimś syfem żeby pobrać klienta ? Weź się pierdolnij :)

ty się ku*wa pierdolnij nie chcesz nie pobieraj a po 2 dodatek do przeglądarki to nie jest zaśmiecanie bo można go usunąć w ciągu 1 minuty idioto. W dodatku o co ci chodzi narzekasz na hosting który ktoś podał ? jemu działało a że wy nie umiecie pobrać to nie moja wina

zpot.png

Opublikowano

ty się ku*wa pierdolnij nie chcesz nie pobieraj a po 2 dodatek do przeglądarki to nie jest zaśmiecanie bo można go usunąć w ciągu 1 minuty idioto. W dodatku o co ci chodzi narzekasz na hosting który ktoś podał ? jemu działało a że wy nie umiecie pobrać to nie moja wina

Czuje ból dupy :(

Aw@

Czy miecz +0 dropi z dzikich psów ?

2min do 14:00 :) A strona jak tam ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

10 min do startu !

232 użytkowników, 51 gości, 1 anonimowych

Strona dalej Off :)
Administracjo Ogar Please !!!

GM który strone robi gra w LOLA ;p

@edit 14:00

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

To już jest kurwa żałosne ni chu ja nie dacie rady zrobić nic do godziny: 14:00 strona,off,łatki dalej nie ma // Kurwa strzepcie sobie szybciej i odpalajcie, bo jak do tej pory ciągle ściemniacie i wszystko kopiujecie z innych serwerów ! //

Już 90% osób traci cierpliwość

Tak tak wy byście nie dali rady jak zawsze mówią a tu kupa nosz kurwa kurwica aż człowieka bierze specjalnie wbije o tej godz a tu chuj totalne 000000

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...