Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Tamriel  

437 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

• TAK
      390
    • NIE
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale on mial na mysli normalny download nie to gowno mega.co.nz

@up nie tylko latke

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahaha kto słyszałem tego GM'a NEO ? Pierdolnie o ziemie ;d on ma 12 l tak piszczy jebany, że mój kot spierdolił z pokoju ;d

Hahahaha NEO na prezydenta dajcie mu dostęp do konta bankowego wyda na żelki ;d

P.S Ja jebie on ma dostęp do navi ; 0 Może to ten tajemniczy technik xD

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

3xUP

ahhahahha racja dlatego tajemniczy xD bo "gunwiarz" ;D

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nawet dariusz nie wiedzial co sie dzialo z serwerem chociaz byl (jest) gm'em ^^

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Eh nie ma is'a a chcialem wydac 4kafle.

@kiedy is bedzie on i pobranie z normalnego hosta?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

wariat chce un bana na ts bo ban za nic po 2 chce kur*a clienta na normalny host czy tak ciezko pojac ? ludzie nie moga pobrac bo tylko przez google chrome w pelni sie sciaga do ch*ja pana

Oficjalna strona ? hahaha strona serwera hardline - The ;) co za ludzie bozeee ciekawe ile darkowi zaplacili za to ze ich reklamuje

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kto lepszy w pvp? Szaman healer/smok czy ninja dagger?

Ten ktory bedzie sie kolegowal z [GM]Neo ;) - itemki navicat

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ten ktory bedzie sie kolegowal z [GM]Neo ;) - itemki navicat

skończ pierdolić . Nikt nie ma dostępu do navi oprócz Tamriello czyli mnie .

Fhdd.png

Opublikowano

co innego mi pisali ;) po 2 czemu on mnie zbanowal na ts? po 3 czemu nie ma normalnego clienta? i po 4 czemu to nie jest wasza oficjalna strona tylko strona serwera hardline ?

@okey clienta juz na fejsie znalazlem a do reszty czekam na odpowiedz

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

konta nie moge zrobic :D

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...