Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Tamriel  

437 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

• TAK
      390
    • NIE
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona off, jak mają być jakieś launchery to pozdrawiam, ja poczekam na download clienta, jak go nie będzie --> nie wbijam na serwer, bez podrowień.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast zrobić z 10 stron na darmowych domenach to teraz zdossują mu tą na domene .pl i nikt sie nie zarejestruje .. ehh nie myślisz adminie .. nie myślisz ..

exoduus.png

Opublikowano

Sporo ludzi czeka na server, ogarnijcie tą stronke lub coś bo każdy chce założyć konto a te pliko root lepiej tu dac linka bo strona może nie zadziałać i bedzie lipa...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=3n7kAPJTZzA

Chesz więcej filmów z serwera ? Subnij ;)

Dodam, że jak wybije 900 subów, będzie konkursik ;)

Nie reklamuj swojego filmu, kanału to po 1 bo spamujesz filmem a po 2 ten film może iśc do kosza bo straszneee lagi nie da się oglądać :)

Co do startu to 20:30 start ! :)

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

Nie reklamuj swojego filmu, kanału to po 1 bo spamujesz filmem a po 2 ten film może iśc do kosza bo straszneee lagi nie da się oglądać :)

Co do startu to 20:30 start ! :)

Proponuje przeczytać regulamin, film nie jest mój . W tytule jest co innego napisane .

@edit : Łatka pojawi się na MPC ?

Opublikowano
---- SPOROSTOWANIE ---- V2
Witajcie moi drodzi, z tej strony Tamriello . Mam dla Was złą i dobrą informacje . Zacznijmy od złej . Serwer dziś nie wystartuje powodem tego są :
-Ataki DDoS na stronę
-Późna pora (godzina)
-Strona długo nie była czynna przez co nie można było pobrać klienta/zarejestrować się
-Szanse graczy byłyby nie równe .
Tak, wiem pisałem ze ddos to nie problem . Jest to prawda, pisałem tak o maszynie . Jakiś kretyn pizga w strone a, hosting nie oferuje zabezpieczeń .
Pojawia się pytanie - Co Teraz ?
Start przełożymy na niedziele (jutro) godzina 14:00 . Stronę przeniesiemy na maszynę z filtrem anty ddos, dzięki czemu unikniemy takich nieprzyjemności jak dzisiaj .
Wiem, że Wy gracze możecie być źli bo czekaliście caly dzien na serwer i zmarnowaliście wieczór, zresztą tak jak ja . Postawcie sie w mojej sytuacji ... W ramach przeprosin Ekipa Tamriel.pl oferuje Wam :
-50 % expa na start przez 1 dzień
-250 smoczych monet dla każdego gracza ! (około 6zł)
Każdy kto założy konta do jutra do 13:00 otrzyma takowy bonus .
Pomimo tego że zapewne ktoś odejdzie z serwera, my się nie poddamy . Obiecuje Wam że serwer jutro powstanie . Jeśli złamię obietnice , udostępnie pliki i stronę na MPCForum .
z wyrazami szacunku - [HA]Tamriello
DOWNLOAD :
tamriel.pl/klient.rar

Fhdd.png

Opublikowano

WIADOMOŚCI Z FB !

Witajcie moi drodzi, z tej strony Tamriello . Mam dla Was złą i dobrą informacje . Zacznijmy od złej . Serwer dziś nie wystartuje powodem tego są :
-Ataki DDoS na stronę
-Późna pora (godzina)
-Strona długo nie była czynna przez co nie można było pobrać klienta/zarejestrować się
Tak, wiem pisałem ze ddos to nie problem . Jest to prawda,pisałem tak o maszynie . Jakiś kretyn pizga w strone a, hosting nie oferuje zabezpieczeń .

Start przełożymy na niedziele (jutro) godzina 14:00 . Stronę przeniesiemy na maszynę z filtrem anty ddos, dzięki czemu unikniemy takich nieprzyjemności jak dzisiaj .

Wiem, że Wy gracze możecie być źli bo czekaliście caly dzien na serwer i zmarnowaliście wieczór, zresztą tak jak ja . Postawcie sie w mojej sytuacji ... W ramach przeprosin Ekipa Tamriel.pl oferuje Wam :

Pomimo tego że zapewne ktoś odejdzie z serwera, my się nie poddamy . Obiecuje Wam że serwer jutro powstanie . Jeśli złamię obietnice , udostępnie pliki i stronę na MPCForum .

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

-Ataki DDoS na stronę
-Późna pora (godzina)
Tak, wiem pisałem ze ddos to nie problem . Jest to prawda, pisałem tak o maszynie . Jakiś kretyn pizga w strone a, hosting nie oferuje zabezpieczeń .
DOWNLOAD :

tamriel.pl/klient.rar

Ciekawi mnie jedno .. Skoro tak potezne byly te ataki dlaczego nie dales strony na 10 innych darmowych hostingów ? dawaj start dzisiaj o 1 w nocy jak all spia ;*

exoduus.png

Opublikowano

to start macie zajebisty .. wiekszosc serwerow co tak zaczyna to pada po starcie .. Lepiej przez całą noc sprawdzcie caly serwer bo widze ze macie na gotowcach almantii a tam byly ciekawe luki na rozjebanie serwa

Opublikowano

-Ataki DDoS na stronę
-Późna pora (godzina)
DOWNLOAD :

tamriel.pl/klient.rar

A jak Ja dziś założyłem to też dostane SM ?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...