Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Tamriel  

437 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

• TAK
      390
    • NIE
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahaha kto słyszałem tego GM'a NEO ? Pierdolnie o ziemie ;d on ma 12 l tak piszczy jebany, że mój kot spierdolił z pokoju ;d

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Hahahahaha kto słyszałem tego GM'a NEO ? Pierdolnie o ziemie ;d on ma 12 l tak piszczy jebany, że mój kot spierdolił z pokoju ;d

Może i ma ważne żeby był ogar .

Opublikowano

i co z tego ? Pewnie zna sie bardziej na serwerze niz ty ...

@ w ile 2lvl/

Opublikowano

Haha przewiduje rozdawanie itemkow navi itp przez [GM]Neo ktory ma 12-13lat piszczy na ts grozi kickiem jak ktos sie z jego glosu smiac bedzie i ten nick mowi sam za siebie nawet nicku sam wymyslic nie potrafi

haha napisal mi ze ma 16 lat napisalem mu ze nawet mutajci nie ma a on mnie kick ;333

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Haha przewiduje rozdawanie itemkow navi itp przez [GM]Neo ktory ma 12-13lat piszczy na ts grozi kickiem jak ktos sie z jego glosu smiac bedzie i ten nick mowi sam za siebie nawet nicku sam wymyslic nie potrafi

Przyjeb*** a nawet go nie znasz, sam miałeś taki głos a teraz pajaca strugasz i nabijasz się z niego :) Pozdro.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Może i ma ważne żeby był ogar .

Chyba kurw* ogier a w takim wieku to można grabić podwórko ;d

Nie znam osoby 12 letniej ogarniętej zawsze jakiś pojeb się trafi

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Nudziło mi się i zrobiłem ikonkę Tamriel (avatar autora tematu) :D wiem, że to 30 sekund roboty, ale może komuś się przyda, żeby skrót do .exe ładniej wyglądał :)

http://www.speedyshare.com/BAFhx/tamriel.ico

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7e276195240291f5bb973d0dd1a256aafdd740713b46ddf05d80ab18403d1282/analysis/1379854342/

@Aw

Jak z tymi bonusami? Wartości max czy jak? Bo z prezentacji dowiedziałem się tylko tyle, że: Max ABS: 15% i Max HP: 2.000

Novum.png

Opublikowano

hahaha ban na ts bez powodu od gm neo ;) czekam na ub.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

przepraszam czemu strona serwera hardline?]

Oczekuje ub na ts a nie ze mnie jakis gowniarz banowac bedzie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha Ten NEO ma dostep do bazy on ma 13/14 lat ja pierole hhahahahahahaha tutaj w 1 dzien bedzie navi jestem pewien

aw:skad bronie 65?

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Jak ktoś wczoraj pobrał klienta to dzisiaj też musi ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...