Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Kr3tu

TS3: Posiadam

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Platyna V

Kontakt: PW w grze

Dodatkowe informacje: Szukam dobrego ADC do duo ( min. GOLD I ). Mainuje supporty, najczęściej gram Leoną / Lulu / Morganą / Treshem ale inne supporty także ogarniam :)

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick:  Andr0

Region:EUNE

Dywizja: platyna 4(spadłem z p3)

Kontakt: lol / pw

Dodatkowe informacje: Szukam duo na poziomie platyny. Planuje wbić diament. Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Nick:  4ndro

Region:EUW

Dywizja: GOLD 5(mmr na gold 3/2)

Dodatkowe informacje: Szukam duo aby wbić platynę na west . Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Opublikowano

Witam :)

Nick:  Joymax 

Dywizja: GOLD IV (Spadek z 2)

Kontakt: LOL

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do DUO Q, minium na moim poziomie, chciałbym wbić platynke, zagram także w drzunie 5vs5 min. Gold5+ w teamie, gram najchetniej na TOP/Jungla :)

site_logo.gif

18706.png

Opublikowano

Witam szukam kogoś do wspólnego opuszczenia elohellu 

Nick: DenMafia
Server: EUNE
Dywizja: Bronze IV proszę nie krytykować sam gry nie wygram
Kontakt: Nick w lolu albo tutaj pw
Dodatkowe informacje: Oram mida i topa jak trzeba zagram bardzo dobrze adc i jungle.Support? już nigdy w życiu ,a na pewno nie w bronze choć threshem ogarniam ale mam dość brązowych adc.

Dlaczego szukam duo? Ano dlatego że grając duo mamy potencjalne dwie wygrane linie i we dwóch zawsze lepiej poccarować te boty które trafią nam sie w teamie.

Zalezy mi przedewszystkim na dobrej atmosferze i współpracy ,nie szukam koniecznie pro playera ,a kogoś kto jak i ja gra na dobrym poziomie ,zna podstawowe zasady gry na rankedach takie jak farma,wardy ,teamwork ,objectivy itd

I do tego nie jest głupim dzieckiem,nie flejmuje,nie trolluje,nie feeduje i nie afczy jak złapie focha i spamuje surrender vote.zapraszam do kontaktu DenMafia w grze albo tu PW pozdro

Opublikowano

Witam :)

Nick:  lewux10

Dywizja: GOLD IV ( Seria do III )

Kontakt: LOL

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do DUO , gdzieś na moim poziomie, chciałbym wbić platynke, gram najchetniej na TOP/Jungla/MID :)

Opublikowano

Nick: WR Ciechan

Dywizja: Diamond 4

Kontakt: in game

Dodatkowe informacje: Gram na midzie i szukam teamu 4fun. Nie wymagam dużo, wystarczy, żeby każdy z drużyny był w goldzie i był w wieku zbliżonym do mojego (17)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: NieeMammNickuu
Dywizja: (Opcjonalnie) Bronz III
Kontakt: gg: 46032900 lub LoL
Dodatkowe informacje: Szukam osoby, która pomogłaby mi wyjść z tego bronzu.Najcześciej gram na jungli lub supporcie, jesli ktoś chciałby zagrać to niech pisze :D

Opublikowano

Nick: KuManPOL

Dywizja: Brozne IV

Kontakt: skype ( jakkubohorrilo )

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do grania duo rankedów, ponieważ sam nie moge wyjść z " piekielnej ligi "

Opublikowano

Mój Nick : Sweepchs

Dywizja: Diamond 2

Kontakt: Przez fanpejdż , lub pw na lolu.

Dodatkowe informacje: Drużyna Solniczki In Pyjamas ( Fanpejdż: https://www.facebook.com/solniczkiinpyjamas?fref=ts ) poszukuje Junglera , który występowałby z aktulanym junglerem na zmianę w turniejach i rankedach teamowych. Dywizje w drużynie , rozkładają się w ten sposób:

Top-Diamond II

Jungle-Gold I( Lecz jungler ma mało czasu na grę )/ Minimalna dywizja poszukiwanego junglera to Platyna V i wyżej.

Mid-Platyna V

Adc-Diamond V

Support-Gold V

O kontakt proszę jak najszybciej , ponieważ zbliżaja koniec zapisów do turnieju .

Opublikowano

Heeej! :)

Nick: Vip2ouT

Dywizja: G5

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do grania DuoQ, najlepiej w okolicach mego poziomu. Preferuję Mid/Jungle. Nie ma możliwości grania ze mną duo bot. Dlaczego szukam w ogóle osoby do grania duo? Przede wszystkim dlatego, że mój znajomy ostatnio zrobił sobie przerwę i jak zacząłem sam grać, to nie było już tak łatwo.. Zawsze grałem duo, że jeden z nas koniecznie musi być w jungli, bo wiedzieliśmy, że dobrze to wykonujemy i wzajemnie pomagaliśmy sobie.. Gdy wszedłem na SoloQ, to dobry jungler na prawdę rzadko się trafiał, więc miło byłoby znaleźć kogoś kto potrafi grać junglę + obojętnie jaka lina (byle nie supp). Od razu zastrzegam, że nie szukam brązowych graczy, ani takich, którzy lubią spamić/flame'ować na chacie, bo to w niczym nie pomaga (fk the logic: if i will blame him, maybe he will be better?). Minimum to Gold5 - jak ja. Nie wymagam TS, ale wiek  ~17, bo nie mam ochoty wysłuchiwać płaczu dzieci, które biorą tę grę za coś ważnego w życiu i jeśli przegra, to od razu leci flame na cały team :)

Opublikowano

Nick: You Even Try1ng
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Plat 5 [spadek z 2]
Kontakt: In game, GG: 5145863
Dodatkowe informacje: Śmieszne jest trochę to YoloQ~tak więc szukam teamu gold~plat i ewentualnie "przyjaciela" do duetu [plat+] Pozycje mainowane: Ad carry, ap carry, opcjonalnie jungle i top.

Opublikowano

Nick:Silevok
Dywizja: (Opcjonalnie): Aktualnie Silver IV. Spadłem z Silvera I po 10 przegranych z rzędu głównie z powodu dobranych graczy podczas gry solo. Mam nadzieję zmniejszyć szanse na afkera/feedera w teamie grając z konkretnymi osobami. 
Kontakt: Skype, Ts, LoL
Dodatkowe informacje:mam 18 lat. szukam drużyny bądź kogoś chętnego do gry duo.  Gram głównie na midzie, ew. topie. Zdarza mi się też czasem na suppie zagrać.

Opublikowano

Nick: You Even Try1ng

Dywizja: (Opcjonalnie) Plat 5 [spadek z 2]

Kontakt: In game, GG: 5145863

Dodatkowe informacje: Śmieszne jest trochę to YoloQ~tak więc szukam teamu gold~plat i ewentualnie "przyjaciela" do duetu [plat+] Pozycje mainowane: Ad carry, ap carry, opcjonalnie jungle i top.

Ile masz lat , masz ts'a ?

Opublikowano

MAIN JUNGLE
Nick: Dämian
Region: EU Nordic East
Dywizja: (Opcjonalnie): Platyna V
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacje: 18lat

Szukam kogoś do pogrania normali, SZUKAM TEŻ DRUŻYNY(nie takiego na 5 gier). MAIN JUNGLE

#Edit:
teamowe gry wolałbym grać  w godzinach nocnych, od 21.

Opublikowano

Nick: Na pw podam
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna III
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo + G2(po prostu wystarczy że umie grać) Gram na jungli i midzie. Komunikacja głosowa skype - wymagana..

Opublikowano

Nick: DiuusBeet
Region: EUNE
Level: 21
Dywizja: Unraked
Kontakt: gra / skype : adrian.cylkowsi / ts3
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do wspolnej gry samemu czesto nudno . Szukam osoby z mniej wiecej takim samym lvl 

Wiek 13+ sam mam 16

wymagam grania bez spin, i osoby z mikrofonem

xih3gEBG.png

Opublikowano

Nick: LerquisDark
Region: EU Nordic East
Dywizja: Silver II
Kontakt: Skype : michuk243 lub wiadomość prywatna.
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do wspólnego grania, ( duo ) mam 14 lat i dość dobrze gram w tą grę. Byłem w Silverze I i spadłem przez ludzi, którzy grali za słabo w tej dywizji. Zapraszam osoby od 14-16 roku życia. :) Mogę grać na wszystkich liniach i jungli . Minimum. Srebro II

PS. Chcę aby osoba nie denerwowała się i była spokojna. 

Opublikowano

Nick:BL00DWYN oraz Seqences
Level:Oba konta na 30lvlu
Dywizja: (Opcjonalnie):G5 oraz G3
Kontakt:W grze poprzez dodanie do znajomych.
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętych osób do gry. Gram na poziomie G1/P4

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Nick: Ärt

Dywizja: Diamond 4

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: Byłem już wyżej, tylko że spadłem. Szukam kogoś do duo, ew. ranked teamu. Moja najlepsza pozycja to mid -> jungle. 16/17 lat

Opublikowano

Nick: Drozdy
Region: Eune
Dywizja: P4
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś teamu 4fun na normale/rankedy. Duoq mogę czasami zagrać. Godziny grania zależą od zmiany w pracy :).

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano
Nick:  Andr0

Dywizja: platyna 4(spadłem z p3)

Dodatkowe informacje: Szukam duo na poziomie platyny. Planuje wbić diament. Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Nick:  4ndro

Region:EUW

Dywizja: GOLD 3

Dodatkowe informacje: Szukam duo aby wbić platynę na west . Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Opublikowano
Nick:  Mazai

Dywizja: Silver 2 (jakbym nie miał idiotów w teamie, bylby juz gold 3 + ) 

Dodatkowe informacje: Szukam kogos na poziomie golda + zeby wyjsc z tego je*anego silvera :) Gram na jungli/midzie . 

Opublikowano

Nick:  Vegeta95pl
Dywizja: Silver 4

Dodatkowe informacje: Chętnie pogram duo bądź a jakimś teamie dla fanu mogę grać wszędzie 

b1265302b780b0258a9bb8939adc6ecf.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...