Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu triador? Chcecie zarobić na tym serwie aby opłacić senthie??

Nie polecam

@Aw

Jaki max lvl?

jabajbaj

Serwera nie polecam, wszystko kreci sie wokół hajsu, $_$

AW: truty dostepne za sms czy tylko przelew?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Panie Mr.Nuke

@Apa3 dziwi cię to, że koleś z nimi gadał i wszystko wie (Dobry jasnowidz z niego) :D

Przecież zawsze ten który jest najmądrzejszy wie najmniej. Tak jak napisałeś każdy wie jak działa forgame, tylko nieliczni debile ślepo wierzą w to co oni piszą.

Ja znam pewien fakt, oni już bankrutują. Nie mają z czego Senthi i ts'a opłacić, to biorą pierwsze lepsze pliki jakie zaje*ali, bo nie są ich (Tak przynajmniej mówił Fakel, że pliki nie są jego, serwer też nie i z problemami do Lourta). Teraz nagle pliki już są jego jak mu kasy brakuje (Tak samo było z Senthia, zaje*ali pliki BloodyMT2 i myśleli, że świeca. Tępa masa oczywiście to łyknęła, debili nigdy nie brakuje). Tonący żyletki się chwyta ale to już jest po nich, teraz Fakel będzie musiał się za normalna robotę wziąć, bo nikt tego debila do teamu nie weźmie (Jest mało słowny, potrafi się tylko chwalić, a tak na prawdę w dupie był i g*wno widział). Ale Fakel zdrowiej dla ciebie, może w końcu zrzucisz te 130 kg jak nie będzie na żarcie - Legenda głosi, że on kiedyś wyszedł z domu.

Serwer to dno przez administracje, same pliki takie średnie moim zdaniem, przesadzone totalnie. Jak robić harda do bardziej klasyka z lekkimi edycjami (coś jak ravia), a nie nawalone nowości i nijak się to ma do klimatu metka.

Totalnie odradzam tutaj gry, niech już to ścierwo zwane forgame zaliczy bankruta.

@antywarn

Fakel ważysz 130 kg czy 130 kg? - bo jesteśmy ciekawi

Czy na serwerze będą dzikie psy?

Czy truty będą na 75 lvl?

Nie wiem kurwa o co wam chodzi ale jak tam bardzo kurwa chcecie to nie mam problemow z nad waga w przeciwieństwie do naszego byłego technika sam się chwalił ze wazy ponad "105kg" a ten ten twój hejt mam w dupie kurwa tylko czekałem aż jakiś debil coś napisze cala noc się nic nie działo to teraz wpada mega flow zabawa dalej trwa w głowie mam chory świat gramy dalej frajerze w porównaniu do ciebie wychodzę z domu jebany no-file

a do serwera po całej spokojnej noce

bug fix

-naprawione znikające potki po relogu

-naprawione lagi w dt

-naprawiono ulepszanie wierzchowca/zmiany peta

-dodano możliwość używania Rada Pustelnika w KU

-wymiana 35 szkat na wybrana bron 75lvl

-naprawiona misje ze skrzynia na 60lvl

-mapkę zin można użyć z 2 piętra w DT

@down

Mówisz ze serwer dla kasy jak szukasz serwera dla kasy to polecam balmora.pl tam tanio kupisz baryłki od fubona allegro

@ozgi19

Serwer będzie jednym z lepszych pod względem zabezpieczeń i nie tylko wiec nie ma się co bać :)

b_560_95_1.png
Opublikowano

No no proszę proszę kolejny serwer znakomitych twórców Fakela oraz Hayi. Mavex szkoda twojego czasu i nerwów tym ludziom nie przetłumaczysz , dla nich liczy się tylko to aby hajs się zgadzał , działa to na takiej zasadzie że Haya Gł administrator- osoba która sponsoruje im maszynę lata po prezentacjach i jeśli widzi że czyjś projekt ma dużą liczbę odsłon wtedy stara się podjąć współpracę, wciska swoją jakże śliczną Historyjkę w której jest mowa o współpracy, daję Vpsa na początek i szuka kolejnych osób, tak właśnie wkupił się w jego łaski Lourt, jak pamiętacie Lourt stawiał nie 1 serwer który szybko został zamykany, a On sam znikał pewnego dnia postawił kolejny serwer który również upadł , postanowił więc sprzedać swoje pliki, clienta by zarobić,wiedział że dość duża liczba osób kupi od niego te pliki,clienta i tak też się stało, pliki wraz z clientem wykupiło aż 3 osoby, Haya przeglądając prezentacje serwerów Lourta postanowił wziąść go do swojej "rodzinki" podobnie było z Fakelem. Jakiś czas temu wyszedł serwer który cieszył się dużym zainteresowaniem wśród graczy i też Haya zaproponował twórcy tego projektu współprace, dawał mu Vpsa by mógł się wykazać , skąd o tym wszystkim wiem? bo osoba której proponował współpracę jest moim kolegą.

A więc to że startują / reaktywują jakiś serwer to żadna nowość tak było odkąd tylko Haya zabrał się za stawianie serwerów, szuka takich naiwniaków którzy coś potrafią , da im marne groszę a oni się z tego cieszą jak dziecki, a ON sam ma większy zysk.

Zamiast skupić się na 1,2 serwerach to stawiają kilka a potem je zamykają by za jakiś czas znów powrócić pod nową odsłoną.

Pzdr dla Fakela ;) jak tam? kto wam wypakował Kalimdora? ;D bo ja niestety odmówiłem -.- a serwer który był kropla w krople podobny do Kalimdoru/Dreanoru i tak został zamknięty.

Zgodzę się.

Nie polecam serwera, ponieważ znów padnie.

Dla ForGame liczy się kasa i nic więcej. Znowu zamkniecie i tyle z tego będzie.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zgodzę się.

Nie polecam serwera, ponieważ znów padnie.

Dla ForGame liczy się kasa i nic więcej. Znowu zamkniecie i tyle z tego będzie.

A dla kogo się nie liczy teraz kasa gdyby się nie opłacało robić serwerów by ich nie było zawsze znajdą się jakieś dzieci którzy mają kase i wydają ją w is TY NIE MUSISZ ZROZUM TO ja grałem na serwerze i był fajny lecz skończyłem przed zamknięciem ja osobiście chętnie zagram

Opublikowano

@Panie Mr.Nuke

Nie wiem kurwa o co wam chodzi ale jak tam bardzo kurwa chcecie to nie mam problemow z nad waga w przeciwieństwie do naszego byłego technika sam się chwalił ze wazy ponad "105kg" a ten ten twój hejt mam w dupie kurwa tylko czekałem aż jakiś debil coś napisze cala noc się nic nie działo to teraz wpada mega flow zabawa dalej trwa w głowie mam chory świat gramy dalej frajerze w porównaniu do ciebie wychodzę z domu jebany no-file

a do serwera po całej spokojnej noce

bug fix

-naprawione znikające potki po relogu

-naprawione lagi w dt

-naprawiono ulepszanie wierzchowca/zmiany peta

-dodano możliwość używania Rada Pustelnika w KU

-wymiana 35 szkat na wybrana bron 75lvl

-naprawiona misje ze skrzynia na 60lvl

-mapkę zin można użyć z 2 piętra w DT

@down

Mówisz ze serwer dla kasy jak szukasz serwera dla kasy to polecam balmora.pl tam tanio kupisz baryłki od fubona allegro

@ozgi19

Serwer będzie jednym z lepszych pod względem zabezpieczeń i nie tylko wiec nie ma się co bać :)

Żebyś się przypadkiem nie popłakał albo co gorsza nie narobił pod siebie z tej spiny :D

Technik się chwalił wam czymś takim, ciekawe niby po co... Zostawił was, bo okazaliście się oszustami i jechaliście go na kasie, a teraz chcecie go jak najbardziej usmarować (Nawet po upadku Triadora niby była między wami zgoda, a i tak próbowaliście go usmarować). On z tego wyszedł z twarzą i honorowo, a wy dalej ferment na jego temat siejecie z nadzieją, że ktoś uwierzy takiej grupie oszustów i nieudaczników jak wy :)

Ja wychodzę z domu i to nawet sporo. Gwarantuje ci, że w porównaniu do ciebie to ja spędzam 8 razy więcej czasu poza domem (Szkoła, imprezy, ćwiczę rekreacyjnie, wypady z znajomymi do galerii i na jakieś spacerki) - Taki typowy harmonogram mojego dnia, wyspowiadałem się tylko dlatego żeby porównać go do twojego harmonogramu bycia: Jedzenie, TS i sprawdzanie ile kasy wpłynęło na konto z homepay. Ciekawe czy komputer pozwala ci wgl. na sen.

"Mówisz ze serwer dla kasy jak szukasz serwera dla kasy to polecam balmora.pl tam tanio kupisz baryłki od fubona allegr"

Beka. Odezwał się ten, który stawia serwery dla kasy jest zagrzybiałem no-liferem z nadwagą, który już przegrał życie. Powiem ci tak Fakelku, niczym się od niego nie różnisz też kradniesz, oszukujesz, cwaniaczysz przez kabel, też masz swoje lata i w życiu ci się nie udało - To wszystko nie jest odkryciem Ameryki, wszyscy to już od dawna wiedzą

Tak poza tym to nie jest mój hejt, tylko obiektywne zdanie 3/4 mądrych osób mających takie zdanie o was albo jeszcze gorsze.

Ty poważnie masz nadzieje, że ten serwer ci wypali? Nadzieja matką głupich ^.^

Słyszałem, że z ciebie taki pro hejker jest, chwalisz się tym na prawo i lewo. Powiem ci tak oficjalnie, będę stawiał serwer z swoimi chłopakami. Co za tym idzie będziesz miał okazje się wykazać pro hejkerku, a tak poważnie to jesteś scriptkidem i możesz mi naskoczyć. Z chęcią was sobie wezmę za wrogów, więc możecie śmiało mi serwerek atakować, wtedy będę mógł legalnie i z honorem wam ten burdel zwany forgame rozłożyć na czynniki pierwsze i te czynniki pierwsze udostępnić w dziale od tutoriali i download'u. Nikt mi nie zarzuci, że to ja zacząłem wojnę, także czekam pierwszy na jakikolwiek atak z waszej strony, bo sam nigdy nie zaczynam i to warto mieć na względzie.

@antywarn

Jakie kolory mają tekstury u was w diabelskich katakumbach?

Czy Fakel i Haya swoją wagą nie obciążą maszyny?

Czy będziecie atakowali konkurencje w celu ściągnięcia graczy na swój syf? (ForGame logic - True Story).

Czy znowu kupicie reklamę u Dallasa żeby narobić sobie hejtu?

Czy na serwerze będzie biolog?

@Edit

Jestem z siebie na prawdę dumny, pierwsze % jakie otrzymałem uczciwie na tym forum. Stwierdzam, że warto było. Teraz pewnie czekają na mój serwer, a ja czekam na ich ruch. Na razie nie grajcie tutaj po prostu, pokażcie im ich miejsce w szeregu. Pokażcie im, że gracze z MPC Forum to mądre osoby i nie dają się r*chać w du*ę.

linki poza mpc

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam :) FAKEL mógł utrzymać serwer nawet dla tych 300-400 graczy, ale wolał zawinąć się z pieniędzmi :) Forgame to złodzieje i tyle.

Okradli lourta + dodatkowo go obsmarowują. Nie grajcie tu bo i tak wyłączą ten serwer po miechu, albo szybciej ! :)

io7e.jpg

Opublikowano

fajnie fajnie tylko co z SM? zwrócicie? jak skoro usuneliście konta?? ja wydalem duzo kasy wiec nie chce zacząć grać na czymś za co zapłaciłem przykładowo 60zł i nie miec nic..

Opublikowano

fajnie fajnie tylko co z SM? zwrócicie? jak skoro usuneliście konta?? ja wydalem duzo kasy wiec nie chce zacząć grać na czymś za co zapłaciłem przykładowo 60zł i nie miec nic..

na stronie masz możliwość odzyskania sm..

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Myślę, że start to nie jest dobry pomysł. :) Wiele osób zraziło się już grą na Waszym serwerze. Wątpię, że zyskacie nowych graczy na starcie, kiedy w prezentacji na 5 stron może dwa, trzy posty są pozytywne. Ja sam nie mogę polecić serwera, ponieważ jest on nie przemyślany, administracja też leci w kulki. :) Serwerowi nie daję więcej niż dwa tygodnie, z 30 osobami na serwerze - życzę miłej gry.

Metin2

Opublikowano

Naprawde wierzycie ze ktos wam znowu wladuje?

Nie polecam, server nawet nie wystartuje.

@antywarn

Czy na serverze bedzie profesja wojownik body? bo w sumie fajna postac

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Dla mnie Triador był porażka, aby się czegoś na nim dorobić, było trzeba wbić 95lv+ na IS szybko żeby trzepać kase na najlepszych bossach. Dla przykładu jak średnio 75lv zarabiał 50kk w 2h tak top1 w 5min miał 50kk :)

Opublikowano

Dla mnie Triador był porażka, aby się czegoś na nim dorobić, było trzeba wbić 95lv+ na IS szybko żeby trzepać kase na najlepszych bossach. Dla przykładu jak średnio 75lv zarabiał 50kk w 2h tak top1 w 5min miał 50kk :)

Nio tu cie popre.

Ja troszkę szybko wbiłem na mape 90 (nie 95 ;d) to wiem jak tam było.

Ogólnie pierw leciało bodajże po 5 małży później zaniżyli do 2 bodajże a ci nadropili ze 1000.

Ogólnie na starcie sam grałem,ale tam te afery były że szok. Ogólnie nie polecam.

Pozdro Gruz. (1 wlasciciel)

RauE0Ri.png

Opublikowano

Z bossow na mapce 90 poczatkowo lecialo 10 malzy. Nastepnie zostało znizono do 2 malzy z mala szansa na % dropniecia. Bossy zabijalo sie bez problemu z FMSa +9. Do tego dropily z nich wszystkie roski i 5 fasolek. Pozdrawiam za tak przemyslany drop, gdy bossy respily sie co 6h a bylo ich po 6 na 1 ch ( lacznie z 4 mapek )

1h = 36 bossow.

Chyba wszyscy potrafia liczyc.

Naprawiles przez noc bug z laggami w DT ? oO , szkoda, ze gdy dzialal serwer nie mogles zrobic tego przez 2 tygodnie .

Opublikowano

Witajcie, aż ja dodam tutaj kilka swoich zdań bo mam coś do przekazania ludziom którzy mają zamiar grać na tym serwerze.

Administracja?

Nie obraźcie się chłopaki ( administracja Sriador.pl ) ale wasza era skończyła się jak Loutr odszedł od waszego zawszonego

zespołu downa. Zacznę od najwyższych osób w tym kabarecie, Haya? Zwykła osoba która nie potrafi zrobić nic samemu,

miesza swoje palce i zerwane z graczy pieniądze w botery, botnety odkupywane od osób które dadzą mu linka do zakupu pod sam nos.

P.S pytanie do Hayi, kiedy w końcu do mnie przyjedziesz? Nazwałeś mnie osobą dwulicową jak powiedziałem Ci że masz spierdalać z mojego ts'a

i więcej się na nim nie pojawiać, odgrażałeś się takim przyjazdem że miałbym się w bunkrze zająć bo czołgi za kasę z metina wynajmiesz.

Czas na kolejną lewotę - Fakel, kolejny profesjonalny DDOSer ale z większym intelektem ale niestety wiedzą kiełkującą,

myśli że zjadł rozumy , a tak na prawdę jest do trzepania dywanów.

Triador?

Serwer na plikach loutra, z dodanymi lub pozmienianymi kilkoma elementami ( oczywiście najprostrzymi )

bo Fakel, zrobić tego nie potrafi. No chyba, że Haya zabulił za kasę zdartą z graczy komuś innemu za zrobienie kilku elementów.

Podsumowanie?

Odradzam grać na takim syfie, który po czasie padnie. Zrozumcie że cała ta SIEĆ FORGAME jest tylko po to by mieć

zapalonych graczy do startu serwera, a gdy już liczba graczy spadnie po prostu go zamknąć. Nie wiem w sumie

jak ta Senthia się trzyma, ale to nie temat na dyskusję o tym serwerze, Osobiście odradzam granie na takowym serwerze.

Bo tak samo jak i ja tak i Wy nie chcecie mieć straconego czasu. Także moi kochani , idźcie na inny serwer, a nie grajcie na

serwerze zwanym stratą czasu.

Pozdrawiam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...