Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm. macie jakas "dobra reklame" sama prezka na mpc nie da.. wgl z takią opinia ;x mam nadzieje ze na server zawita duzo ludzi, i bd dlugo stal ;) zaraz wrzuce jakis "tam" odcinek z bety.

Pozdrawiam

@BTW Jeżeli w poprzedniej odsłonie Triadora zaladowalem na SM zostana mi one zwrocone jezeli nie mam kodu zwrotnego?

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Hmm. macie jakas "dobra reklame" sama prezka na mpc nie da.. wgl z takią opinia ;x mam nadzieje ze na server zawita duzo ludzi, i bd dlugo stal ;) zaraz wrzuce jakis "tam" odcinek z bety.

Pozdrawiam

@BTW Jeżeli w poprzedniej odsłonie Triadora zaladowalem na SM zostana mi one zwrocone jezeli nie mam kodu zwrotnego?

taki ch*j jak słonia trąba :D

@aw gdzie dropią miecze +3 i stalki +1? + chce koze na start

Opublikowano

Pozdrawiam

Tak sm będą zwracane ale będą wymagane poprzednie passy takie info było na forum i najpewniej email ale jeszcze nieustalone. Plus Pan @UP wypad na swój sravis akurat tam miejsce dla CB.

@AW

Została lekko osłabiona misja z szkatułki na 90 z generałem?

Usunięty bug z dc?

Opublikowano

NIE POLECAM. Serwer Hayi i tego przy*** Fakela czy jak mu tam, Cały for game to SYF !!!!!.

Pozdro

antywarn:

bedą 6/7 bony? ( sarkazm )

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Pozdrawiam

Popierdoliło cię ? chcesz pomóc zarobić oszustom i naciągaczom? Jakie dużo ludzi kurwa.

Ostrzegam pprzed pobieraniem clienta, fakel napewno nawpierdala tam chuj wie czego i będzie problem potem.

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

NIE POLECAM. Serwer Hayi i tego przy*** Fakela czy jak mu tam, Cały for game to SYF !!!!!.

Pozdro

antywarn:

ProBoszcz o ile to ty :) o czym ty sie czlowieku wypowiadasz? sam robisz servery dla kasy np Alie*2.pl server proboszcza nie wmawiaj ze nie :) ,bo sie bardziej pogrążysz postal troche administracja 100% miala olewke w tym ty i wkoncu zamkneliscie server hahah :D wiec nie hejtuj czegos, bo sam lepszy nie jestes :)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

ProBoszcz o ile to ty :) o czym ty sie czlowieku wypowiadasz? sam robisz servery dla kasy np Alie*2.pl server proboszcza nie wmawiaj ze nie :) ,bo sie bardziej pogrążysz postal troche administracja 100% miala olewke w tym ty i wkoncu zamkneliscie server hahah :D wiec nie hejtuj czegos, bo sam lepszy nie jestes :)

Ohh to co z tego?;] on nie szuka przynajmniej ludzi którzy rozpakują mu klienta i wyciągną coś z niego czy też nie szuka technika, który wszystko za niego zrobi :D myślę, że jakby postawił 1 serw i by o niego zadbał to by stał do dziś ;]

aw@

skąd bronie 75?

Opublikowano

Masz racje , było jak było. Tylko co do serwerów ja nie potrzebuje 15 osób by go stworzyć w przeciwieństwie do forgame. A co do mojej osoby to faktycznie był niejeden fail do którego potrafię się przyznać. A na dobrą sprawe to powiedz mi czy ja kogos zmuszałem do wysyłania kasy na SM ?? :) Nie... nigdy nikogo nie zmuszałem robiliście to dobrowolnie ;). Wybaczcie ale taka jest prawda

aw@: Co dropi z dzikusów w M2 ?? Ja bym chciał bronie na 75 LV

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

taki ch*j jak słonia trąba :D

@aw gdzie dropią miecze +3 i stalki +1? + chce koze na start

Nie próbuj ze mną rywalizować na antywarny. xD

Pozdro

antywarn:

Proboszcz nie martw się, wyskoczy im bug i znów będą latać po gg aby ktoś za kasę im coś naprawił.

Odpierdol się od niego bo zamknął serwer np przez śmiecia Kongo który nawet nie potrafi zakodować strony a ciągle się rzuca jako WebMaster.

Ty się ciągle pogrążasz bo lubisz mieszać gówno łokciem co wnioskuję po Twoich postach.

@ Czy na serwerze będą konie? Fajny bajer by był, w końcu coś nowego.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Nie próbuj ze mną rywalizować na antywarny. xD

Proboszcz nie martw się, wyskoczy im bug i znów będą latać po gg aby ktoś za kasę im coś naprawił.

Odpierdol się od niego bo zamknął serwer np przez śmiecia Kongo który nawet nie potrafi zakodować strony a ciągle się rzuca jako WebMaster.

Ty się ciągle pogrążasz bo lubisz mieszać gówno łokciem co wnioskuję po Twoich postach.

@ Czy na serwerze będą konie? Fajny bajer by był, w końcu coś nowego.

lajk za konie hahaha uwierz mi humor mi poprawiłeś niesamowicie :D

jak pisałem serwer dla dolarów

@ czy na serwerze będzie kowal ? bo fajny bajer

Opublikowano

Nie polecam serwerów od F*rGame, dobrze pamiętam co się stało z Triadorem całkiem nie dawno... do tego dochodzą update'y tylko po to aby więcej zarobić na is. Na serwerze było ciągle zamieszanie ze względu na administracje (Haya), trailer serwera wrzucony 1 czerwca. Nawet nie postarali się o nowy trailer a co dopiero o serwer i poprawienie go. Nie polecam, nie zawitam.

Opublikowano

Serwera nie polecam zlodzieje oszusci kretacze i nakurwiaja batmany jak gruby

Czy na serwerze będzie itemshop? chcialbym zasponsorowac hayi pączka żeby mial jeszcze wieksza dupe

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Szkoda, że żaden z nich się nie wypowie, pewnie na ts'a każą włazić.

@aw. na start dostajemy wierzchowca czy dodacie taki przedmiot jak buty?

gwo9.jpg

Opublikowano

Byłem kiedys graczem starego triador.pl. Niestety ale serwer zupełnie nie polecam. Momentami kontakt z administracja byl prawie niemożliwy. Jeden z GMow zrzucal ripery dla gracza xkat i mavex, potem wrzucali mase materialow z tego jak rozwalali serwer Kto wiec o co chodzi ten wie ( swoja droga pozdrawiam fearless ). Serwer byl nieprzemyslany. Na wysokich lvlach zarobek byl zbyt wysoki. Drop calkowicie niedopracowany. Masa bledow i bugow. Nastepnie Lourt nic nie robil z lagami DT, znikajacym ripem... Nie mozna bylo sie podnosic z drugiego pietra z mapkami. Czasami nie pokazywal sie kowal. Administracja albo ignorowala graczy, albo mowila "wszystko bedzie zrobione itd" Serwer byl pod ISa, moze tylko Astium mu ustepuje...

O to pare dowodow:

-informacja na stronie-

Witam Dnia dzisiejszego serwer Triador.pl zostaje zamknięty, jak sami wiecie ostatnimi czasy (Niedziela) z naszego Teamu odeszły osoby takie jak Lourt ( Główny Technik) osoba która stworzyła tan serwer od podstaw Rafau oraz iGuana ( SGM), została podjęte decyzja, że serwer będzie rozwijany pod opieką innej Administracji lecz, dnia dzisiejszego 24.07.2013 około godziny 14:00 a następnie 20:00 nastąpił włam? Nie, nazwał bym to wejściem na własny serwer przez Lourta a następnie rozrzucanie zarówno kasy jak i trut na całym serwerze, dlatego też podjelismy decyzje o zamknięciu serwera, ponieważ nie widzimy sensu w ciągnięciu tego serwera, ponieważ osoba taka jak Lourt tworzyłą ten serwer i sama wie gdzie stworzyła bugi. Serwer zostaje zamknięty, przepraszamy Administracja.

-Filmik do zabawy- :

http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Osobiscie odradzam. Zebrali kase i zamkneli serwer...

Za podobny tekst oczywiscie perm na stronie- normalne.

AW - dalej dropi 5 fasolek zen z 1 bossa na mapkach 90 ? Czyli 6x5x5= 150 fasolek w mniej wiecej godzine ?

PS wbilem na bete... nawet podstawowych rzeczy nie poprawili do tej pory nie wspominajac o bugach z bylego triadora.pl

NIE POLECAM. SZKODA CZASU I PIENIEDZY

PS2

Opublikowano 23 lip 2013

CAŁA PRAWDA O TEJ SYTUACJI

Na wstępie pretensje możecie mieć jedynie tylko do Fakela. My (iGuana, Lourt, Rafau) nie chcieliśmy tego robić. Uwierzcie nam, cała sytuacja zaczęła się po akcji Fakela i nie skończy się dopóki Fakel nie wywiąże się z umowy. My tego nie chcemy robić i nie mamy zamiaru natomiast zostaliśmy oszukani tylko dlatego, że odeszliśmy z serwera. Pieniądze które miał Lourt otrzymać czyli 4000 zł zabrał sobie Fakel. Był to główny powód, dla którego ta sytuacja się wydarzyła. Mogliśmy równie dobrze zrobić to tydzien temu, lub za tydzień. Bug ten był przygotowany właśnie na takie numery, bo znamy dobrze fakela i wiemy, że takie numery lubi odpierdalać. Serwer w tym momencie mógł stać nienaruszony, i dalej funkcjonować ale najwyraźniej Fakel pieniędzy Lourtowi oddać nie zamierza. Gdyby tylko oddał pieniądze czyli te 4000zł bug by został usunięty, gdyż byśmy powiedzieli o co chodzi. Fakela rozwiązaniem nistety było wyłączenie serwera, przeniesienie domeny na Senthia i tyle z Triadora. Pokazał, że woli 4000zł niż 700-800 graczy. 4000zł by uzbierał sobie dalej z prowadzenia tego serwera. Proszę również nie zrzucać winę na Lourta gdyż to nie jest jego wina. Co byście zrobili na jego miejscu ? Gdyby ktoś wam ukradł 4000zł ? Powiedzielibyście "a niech se weźmie" ? Nie, próbowalibyście zrobić mu jak najgorzej i ja się wcale Lourtowi nie dziwię. Każdy by tak postąpił. Macie kolejny przykład dlaczego odeszliśmy z ekipy (Lourt, Rafau, iGuana). Samo oszustwa, kradzieże ? Macie Waszego Fakela. Mógł serwer rozwinąć jak Senthie który by stał, bo serwer był stabilny. Ale niestety zmusił Lourta sam do podjęcia takiej a nie innej decyzji. Rafau oraz iGuana tylko wspierali własnego kolegę i pomagali mu się zemścić. Fakel nie ma pojęcia o tym serwerze. Zarobił tylko pieniądze na Lourcie który serwer zrobił. Sami zresztą widzieliście jak na teamspeak3 zareagował fakel. Mówiliśmy całą prawdę a on psychicznie nie wytrzymał i nas pobanował. Był przygotowany nawet update dla graczy który Lourt miał wręczyć fakelowi jak tylko dojdą pieniądze. Uwierzcie siedzielismy długo nad nim.

Czas leci. Serwer Triador może dalej funkcjonować. 800 graczy dalej może zalogować się na serwerze, natomiast ostateczna decyzja zależy tylko od Fakela. Wywiąże się z umowy ? Czy woli pieniądze a nie graczy. Macie tylko nasze słowo, że gdyby się wywiązał takie sytuacje więcej by się nie powtórzyły bo nam to nie sprawia przyjemności.

My chcielibyśmy tylko Was przeprosić, ponieważ wiemy jakie jest to uczucie. Wydawaliście realne pieniądze, poświęcaliście swój cenny czas na rozwijanie postaci, poznaliście wiele ciekawych osób. To Tyle co możemy od nas dodać. Reszta należy do Fakela. Podda się ? Czy się wywiążę i Triador dalej ruszy. Ostrzeżenia były i to kilka w stronę fakela. Niestety on myślał że to są puste słowa i tak się to zakończyło.

Pozdrawiamy
Rafau, Lourt, iGuana

Opublikowano

Serwer był naprawdę fajny, jednak tego samego o administracji powiedzieć nie mogę. Sam grałem, wydałem sporo kasy w ten serwer po czym bez żadnego info offline.. Mogliście go od razu reanimować. Ciągle się chwalicie, że Senthia stoi półtora roku, dlaczego nie wspomnicie o 3 serwerach które padły po miesiącu? Zawsze znajdziecie jakieś wytłumaczenie. Wracać nie zamierzam pomimo, że zwracają SMy.

Pozostaje mi życzyć powodzenia, może tym razem postoi dłużej.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie no beka....

oczywiście że nie polecam.

Serwer bez Lourta to nie będzie ten sam serwer.

Haya jak tam po weselu ? xD trzeba Hajs odrobić widzę xD

ForGame.pl ... robimy w$zystko dla wa$

AntyWarn.

Czy u was na serwerze dzikie psy(1.lv) będą odpchlone ? i czy niedźwiedzie dalej będą biegały na wolności ?

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Totalne gówno.

Jeden wielki burdel,administracja to tępe drewnianie kołki .

Czekać na pomoc na tsie,to jak wygrać w totka,zeby ktoś mi zwrocil peta czekałem tydzien,i sie nie doczekałem.

NIE POLECAM SERVERA<ANI CALEJ SIECI

PatrzGleba TOP1BM

Opublikowano

JF - Jebac Forgame , Jebac Fubu .

Mozecie juz zamknac tą zapowiedz bo i tak bez lourta gowna zrobia na tym serwie .

Noob: Fakel mam yangbuga

Fakel : aha poprawimy to niedlugo

Dzien pozniej : Elo koncze gre yangbug xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

JF - Jebac Forgame , Jebac Fubu .

Mozecie juz zamknac tą zapowiedz bo i tak bez lourta gowna zrobia na tym serwie .

Noob: Fakel mam yangbuga

Fakel : aha poprawimy to niedlugo

Dzien pozniej : Elo koncze gre yangbug xD

Zgadzam sie w 100%.

aw: fajnie by było jak by wieża demonów była o 160 LV. nie było by botów pomyslcie nad tym:) Przecież Klakier to zaden problem jestes takim boskim technikiem ze du**e urywa :) Generalnie nie polecam serwera . Many Many Many

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...