Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ma grafik do hostingu? Ty i Twoje mądrości...

@ Czy na serwerze będzie miało wstęp fearless? Słyszałem, że nie. xD

A co Ty masz do fearless'ów? Gracz to gracz, każdy może wejść na serwer -,- Ale zapewne rozpie*dolą wam coś :*

Opublikowano

A co Ty masz do fearless'ów? Gracz to gracz, każdy może wejść na serwer -,- Ale zapewne rozpie*dolą wam coś :*

Zadałem to pytanie ponieważ Fakel deklarował, że fearless nie będzie miało wstępu na serwer. Widać, że jesteś nieogarnięty.

@ Czy tutaj też dodacie fix na rozpro? xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Zadałem to pytanie ponieważ Fakel deklarował, że fearless nie będzie miało wstępu na serwer. Widać, że jesteś nieogarnięty.

i Ty im w to wierzysz?xD

Tak samo jak miałem mieć bana na IP a dostałem na konto + przerzuciłem eq na inną postać ^^

aw@

w ile wbije sie 30lvl?

Opublikowano

i Ty im w to wierzysz? xD

Tak samo jak miałem mieć bana na IP a dostałem na konto + przerzuciłem eq na inną postać ^^

aw@

w ile wbije sie 30lvl?

Ja wątpię aby umiał Fakel dać bana na IP no ale cóż...

@ Czy antyczny dzwon będzie dostępny u npc?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ja wątpię aby umiał Fakel dać bana na IP no ale cóż...

@ Czy antyczny dzwon będzie dostępny u npc?

on nawet nie banuje tych którzy grają na wh .

@aw na serwerze będzie miecz na start ? bo z pięści ciężko się bije z początku

Opublikowano

Panowie takie dyskusje prowadźcie na PW, i uprzedzam, że następne posty z 'antywarnem' będą raportowane (czyt. 5% :D)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Takie hejty że chyba zwale se konia.

@Top

Gdyby administracja nie rzucała się na kasę i nie olewala by graczy, było by OK ALE I TAK NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam Serwa Fakel zwykły oszust i złodziej nic nie potrafi

kto grał na poprzedniej odsłonie wie co i jak z dnia na dzień zamkneli serwa bo fakel okradł głównego technika :)

Jeszcze raz nie POLECAM

Opublikowano

ta, fakel to nam może najwięcej haha. niech banuje nawet na ip, mogę mu podać bo na pewno na tym $erwerze nie zagramy, odradzam każdemu, kto ma trochę rozumu ._.

Opublikowano

Znowu triador? Chcecie zarobić na tym serwie aby opłacić senthie??

Nie polecam

@Aw

Jaki max lvl?

Właśnie najbardziej irytuje mnie takie "pierdolenie" jakie tutaj prezentujesz.

Serwer nie jest stawiany pod złotówkę a dla graczy.

Rozmawiałem sporo o tym projekcie z założycielami i błędu kolejnego na pewno nie popełnią bo zbyt długo znam ;)

Polecam serdecznie :))

Opublikowano

Serwer mial wystartowacz 20 wrzesnia. Widocznie ktos nie mial czasu na start :) GMowi nic nie wiedza. Gratuluje organizacji.

AW

Czy znowu bedzie dropic 15 zmianek z metka 90 ?

Opublikowano

Chyba każdy już wie, że z serwerami ForGame jest tak, że

Gdy nie ma floty, zaczynają się kłopoty ;c

Nie polecam :(

aw@
Z broni 75 robi się kolejną?

Opublikowano

Jestem ciekaw jak wyjdzie.

Jeżeli Fakel wie o co gra się stawka to uwierzcie mi, że na serwerze będziecie mieli dobrze, a administracja podoła.

Jeżeli Fakel jednak oleje sprawę to niestety będzie jak będzie.

Po Senthi widać u Fakela zainteresowania co pokazują ciągłe aktualizacje.

I teraz małe ALE.

Na inne projekty swoich ludzi ma wywalone po całości (czyt. Draconis, Quadron) ale o swoje walczy.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Technik Senthii i nie bez powodu :) Senthia to najwieksza wyciskarka kasy z glupich gimbusow, widze, ze tym razem chcecie wydoic wiecej wiec trzeba zasiegnac pomocy u specjalisty w dojeniu głupich krów :)

PS. Wy nie musicie dobierac lepszego teamu tylko team, który sobie ufa i sie szanuje bo gdybyscie nie oszukali jednego z czlonkow Teamu wszystko by stalo jak nalezy.

PS2. fearless i InsipratioN powinni dostac dozywotniego bana na to forum, gre, serwery, globala i najlepiej jeszcze na życie :)

Opublikowano

Rozmawiałem sporo o tym projekcie z założycielami i błędu kolejnego na pewno nie popełnią bo zbyt długo znam ;)

Hajda... przekabacili cię? Zobacz 5 stron spamu i może 2 pozytywne opinie od tych, którzy nic nie wiedzą.. Dobrze wszyscy wiemy na jakiej zasadzie działa forgame, senthia już hajsu nie daje, tsa nie ma kto opłacać więc stawiają coś, na czym chcą zarobić.. Haya jest zbyt łapczywy na kasę, a to go wyklucza z bycia kimś w tej branży ;>

@up. na pewno nie ty będziesz decydował kto i gdzie nas zbanuje o.O

@aw. max lvl będzie powiększany?

Opublikowano

Hajda... przekabacili cię? Zobacz 5 stron spamu i może 2 pozytywne opinie od tych, którzy nic nie wiedzą.. Dobrze wszyscy wiemy na jakiej zasadzie działa forgame, senthia już hajsu nie daje, tsa nie ma kto opłacać więc stawiają coś, na czym chcą zarobić.. Haya jest zbyt łapczywy na kasę, a to go wyklucza z bycia kimś w tej branży ;>

@up. na pewno nie ty będziesz decydował kto i gdzie nas zbanuje o.O

@aw. max lvl będzie powiększany?

Nie,nie nie :) Nikt mnie nie przekupił,nie przekabacił bp wolę wystawiać własne opinie o kimś niż by ktoś mógł mnie kupić.

Ja po prostu wystawiłem wniosek z znajomości Haya'i i Fakel'a. Jezeli Fakel nie oleje niczego to serwer będzie prosperował na najwyższych obrotach. Wiadomą sprawą jest to ,że jeżeli byłoby to robione i nie przynosiło by to zysku to serwery nie rozwijałyby się i nie prosperowały a muszą na siebie zarabiać. Po części macie rację chodzi i o pieniądze ale także również o zadowolenie graczy bynajmniej znam ten Team nie od dziś i wiem dla kogo tworzą.

Wypowiedziałem się na temat serwera tak po prostu,choć na serwerze i tak nie zagram,bo rzuciłem gierkę i nie grywam,ale polecam.

Opublikowano

To ze z nimi rozmawiales to nic nie znaczy moga ci mowic że serwer jest dla graczy a każdy kto grał na ich serwerach wie że wszystko jest pod is-a :)

@aw

Skąd bronie na 75 ?

Opublikowano

To ze z nimi rozmawiales to nic nie znaczy moga ci mowic że serwer jest dla graczy a każdy kto grał na ich serwerach wie że wszystko jest pod is-a :)

@aw

Skąd bronie na 75 ?

@Apa3 dziwi cię to, że koleś z nimi gadał i wszystko wie (Dobry jasnowidz z niego) :D

Przecież zawsze ten który jest najmądrzejszy wie najmniej. Tak jak napisałeś każdy wie jak działa forgame, tylko nieliczni debile ślepo wierzą w to co oni piszą.

Ja znam pewien fakt, oni już bankrutują. Nie mają z czego Senthi i ts'a opłacić, to biorą pierwsze lepsze pliki jakie zaje*ali, bo nie są ich (Tak przynajmniej mówił Fakel, że pliki nie są jego, serwer też nie i z problemami do Lourta). Teraz nagle pliki już są jego jak mu kasy brakuje (Tak samo było z Senthia, zaje*ali pliki BloodyMT2 i myśleli, że świeca. Tępa masa oczywiście to łyknęła, debili nigdy nie brakuje). Tonący żyletki się chwyta ale to już jest po nich, teraz Fakel będzie musiał się za normalna robotę wziąć, bo nikt tego debila do teamu nie weźmie (Jest mało słowny, potrafi się tylko chwalić, a tak na prawdę w dupie był i g*wno widział). Ale Fakel zdrowiej dla ciebie, może w końcu zrzucisz te 130 kg jak nie będzie na żarcie - Legenda głosi, że on kiedyś wyszedł z domu.

Serwer to dno przez administracje, same pliki takie średnie moim zdaniem, przesadzone totalnie. Jak robić harda do bardziej klasyka z lekkimi edycjami (coś jak ravia), a nie nawalone nowości i nijak się to ma do klimatu metka.

Totalnie odradzam tutaj gry, niech już to ścierwo zwane forgame zaliczy bankruta.

@antywarn

Fakel ważysz 130 kg czy 130 kg? - bo jesteśmy ciekawi

Czy na serwerze będą dzikie psy?

Czy truty będą na 75 lvl?

linki poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...