Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forgame ? nigdy więcej, tym bardziej że nawet nie ma Lourta który wszystko robił.

Opublikowano

Nagroda to pewnie pokój VIP na ich TS więc nie masz po co pytać. xD

@ Jak jest z dropem mieczy +3? Lecą całkiem spoko?

Ale ty masz zjebane te anty warny serio eronku

@top

Banda nieudacznikow robi poraz kolejny serwer, kolejny nie wypal... kolejny syf.

Ja na waszym miejscu bym ta serwerownie forgame usunal bo caly internet sie z was smieje.

Pseudo hakerzy i dzieci z hajsem od rodzicow... tak wyglada ich cala smieszna serwerownia.

Nie macie co sie na triadora napalac bo to i tak padnie pewnie po tygodniu, no max dwoch...

Poza tym brak Lourta w teamie? To wy sobie z bugami dzieci drogie nie poradzicie...

@aw

Jest tak samo jak na starym triadorze? Zwiekszylbym an waszym miejscu drop ksiazek o troche chociaz, lub rad/egzo.

LwG

Opublikowano

U kogos sie dostaje expa? czy trzeba samemu expic? , bo widze ze wszystko u handlarza jest ale nie widze opcji "Doładuj sobie expa"

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera jak i całej serwerowni, na początku widać zainteresowanie, a później albo zamykają serwer albo mają wyjebane na niego jak na senthię.

Przykładem była pierwsza odsłona triadora, gdzie lourt będąc w szkole pisał questy na telefonie po to żeby dostać marne %'y z IS'u, gdzie Haya dostawał najwięcej za patrzenie się jak lourt pracuje - tak działa forgej.

Opublikowano

U kogos sie dostaje expa? czy trzeba samemu expic? , bo widze ze wszystko u handlarza jest ale nie widze opcji "Doładuj sobie expa"

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Ale ty masz zjebane te anty warny serio eronku

Przecież nie będę pytał o normalne rzeczy bo i tak nie odpowiedzą.

Przy okazji jaki Eronku? Kolejny fagas który coś usłyszał od "kumpli z neta" ? :D

Bk z Ciebie, dziwne, że jeszcze bana nie dostałeś Harnasiu. Idź dalej myśleć, że jestem Santrielem a potem się przejdziesz na serwerze z nazwą na literkę A. :D

@Topic: Dlaczego dodaliście zioła tak aby zaśmiecały całą mapę na zielono? xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Jak z sm zostana oddane? Przedmioty kupione za nie tez? Jesli tak to jeszcze ujdzie ale serwer fajny tylko ta administracja...... No cóż zobaczymy co z tego wyjdzie

Serwer znowu na kilka tygodni?

Opublikowano

Expa można dostać u "Zabójca Wiartów"

b_560_95_1.png
Opublikowano

Jedno trzeba powiedzieć: macie zaje*istą reklamę, która na pewno przyciągnie wielu graczy xDDD

Nie polecam - i tak padnie

Opublikowano

wTf ? Serwer bez lourta? Forgame bez lourta? Ciekawie... Jak wiecie w sieci "forgame" istnieje nie wiem czy dalej serwer senthia w team nie ma lourta serwer zrobiony tylko pod hajs śmieszny itemshop + akutalizacje raz ma miesiąc.Serwery już nie przynoszą dochodów? Aaa no tak macie tylko 1 serwer ;/ no cóż...? Co do starego teamu triadoru gdzieś po 2 tygodniach (około) shizer opuścił team i nagle z dupy w tym składnie znalazła się Caroline czy jak jej tam.Wszystko było ok do pewnego momentu kiedy gracz o nicku "JeDeN" został zbanowany za tzw "wh" filmik był ale z kiedy? Jak postać miała 40-60 lvl.Postać została zbanowana na poziomie 90.Trochę czasu minęło wiadomo wszystko ulega przedawnieniu nawet mleko w biedronce.Więc dam się założyć, że do nowego teamu triadora dojdzie pierwsza lepsza i znów będą powtarzały się podobne sytuacje.Eee tam co tu dalej pisać zagracie zobaczycie.

@Topic

Odubugjcie pety bo znów będą znikały.

Opublikowano

wTf ? Serwer bez lourta? Forgame bez lourta? Ciekawie... Jak wiecie w sieci "forgame" istnieje nie wiem czy dalej serwer senthia w team nie ma lourta serwer zrobiony tylko pod hajs śmieszny itemshop + akutalizacje raz ma miesiąc.Serwery już nie przynoszą dochodów? Aaa no tak macie tylko 1 serwer ;/ no cóż...? Co do starego teamu triadoru gdzieś po 2 tygodniach (około) shizer opuścił team i nagle z dupy w tym składnie znalazła się Caroline czy jak jej tam.Wszystko było ok do pewnego momentu kiedy gracz o nicku "JeDeN" został zbanowany za tzw "wh" filmik był ale z kiedy? Jak postać miała 40-60 lvl.Postać została zbanowana na poziomie 90.Trochę czasu minęło wiadomo wszystko ulega przedawnieniu nawet mleko w biedronce.Więc dam się założyć, że do nowego teamu triadora dojdzie pierwsza lepsza i znów będą powtarzały się podobne sytuacje.Eee tam co tu dalej pisać zagracie zobaczycie.

@Topic

Odubugjcie pety bo znów będą znikały.

można by też wspomnieć jak Karolina znalazła się w teamie. za wylizanie dupy no i głównie za to, że jest dziewczyną ;)

@antywarn. ulepszacze jak na PL'u?

Opublikowano

hmm no zapowiedź ładna, wszystko wydaje się byc ok ale zobaczymy w grze :) na serwer wbije ze znajomymi i pogram do puki nie ruszy inny ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer Lourt'a bez Lourt'a? Śmiech na sali :)
Człowiek stworzył serwer, więc wie jak go zniszczyć.
Lourt nie jest głupi :) Poradzi sobie i bez nich.

Oczywiście nie polecam.

P.S

Hay'a, ciesze się że nie dołączyłem do ekipy Forgame. Podjąłem dobrą decyzję.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

nigdy w życiu nie grałem i nie zagram na serwerach forgame odradzam je każdemu kto ceni swój czas....bo granie na serwerach spod ich skrzydeł to tylko strata czasu .
Nie polecam ;)

kiedy zamykacie serwer ?

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

W dupe se wsadzcie ten serwer haya zbiera pewnie na podróż poślubną grubas pierdolony jebać ten cały forgame i Fakela.

Zarobili na triadorze 35k ponad i kurwa zapłacili lourtowi wielkie 0 kurwa 0 śmiecie jebane powinni zniknąć oni i ten cały forgame z internetu pierdolone chuje. Kradną jadą na gotowcach i te ich super projekty serwery '' ważne że ładują '' - Słowa Fakela. Kto pamięta serwer na kradzionych plikach z draenoru? dużo osób zapewne. A senthia takie gówniane dochody przynosi że za kase z triadora go opłacali. NIE POLECAM NIE GRAJCIE NA TYCH GÓWNIANYCH SERWERACH OD NICH.

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

3 strony odpowiedzi - 3 strony negatywnych opinii .

Miałem zagrać ale widzę ,że sensu nie ma po tym co ludzie piszą.

AW : Skąd bronie 30lvl?

Opublikowano

Nie polecam server bez Lourta nie istnieje + ludzie pazerni na hajs - Haya i Anek. Cały server jest gotowcem poprzedniego Triadora , technik się naprawdę postarał.

Mam nadzieję , że Lourt ma jakieś niespodzianki w swoich plikach i szybko sprawi żeby ludzie nie zmarnowali czasu na ten server.

@aw Czy będzie bug z dc co na poprzednim Triadorze ?

Opublikowano

Nawet nie trzeba sie wypowiadać:)

To sam co INNI Haja=Kasa :-) pdki pierdolną na 3 dni w isie za 50zł i będą zadowoleni.

Max 200 Ludzi będziecie mieć zajebałeś pliki/trailer/gui i myslisz ze jest fajny?

Nie,nie jestes radzilbym zastanowić ci się nad tym co robisz:)

PS///Gdzie jest moja almantia,która była serwerem świetnym do samego końca?

51167500413021741676.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...