Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Używasz botów? Zajrzyj tutaj.

juju1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jebac bolowcow.

Krotko i na temat

Wiesz jakby Ci w świecie Postala odpowiedzieli? "I Twoją matkę też!" xDDD

@ Topic : weźcie skasujcie ten topic bo to tylko żal dupy idiotów. Skoro ten BoL nam nic nie pomaga to jaki macie w tym problem, że my go sobie poużywamy? Może ja lubię sobie wejść na ~~10lvl i potyrać smurfów katarinką xDDD

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole weżcie się ludzie opanujcie, prawie zawsze jak ktos pisze o bol'u w złym kontekscie to kurwa wymysla jakies pro elo sytuacje typu ze z brozne dzieki bol'u wbijesz diamond, gdzie pewnie ci ludzie na 100% nie grali w ogóle z bolem (a jak grali to pewnie 1 gre) tylko słyszeli od innych jako to bol jest op.

Po pierwsze Bol nie daje ci czegos takiego czego w grze niema np. o masz + 100 ad na star i 2 razy wiecje ms bo wlaczyjes bola.

BOL TO TYLKO BOT KTÓRY UŁATWI CI GRE.

Jeżeli nie umiesz używać mózgu to takie trzymanie spacje i też ci huj da.

Po drugie "jak to jest satysfakcja gdy bot wszystko robi za ciebie"

Dla mnie jest to ogromna satysfakcja kiedy katariną zlapie kila/asyste i zaczne latac po tf jak głupie uzywajac wszystich skili w ciagu ilus MILISKUND(gdzie jak bym sam chciał to zrobic to musiałbym wiele godzin spedzać na tej grze ale nie mam na tyle czasu by 1 bohaterem zagrac 200 gier i dopero ptem isc na rankedy), i potem na chacie wszyscy pisza wtf. (i oczyswcie konczy sie to przewaznie penta)

Po trzecie Przysłowie "Ćwiczenie czyni mistrzem"

OK. odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś:

Może jesteś: zakompleksionym dzieckiem które siedzi w brozie, pro graczem, graczem który zajmuje sie e-sportem zawodowo i dostaje za to hajs, drzewem czy moze zwykłym graczem który jak nie ma co robic lubi sobie pograc w lola tak 4fun, bez żadnych zobowiąźań.

Odpowiedziałeś juz sobie?

No własnie po huj ktoś ma ćwiczyć jeżeli tej gry nie bierze na serio, ok osoby ktore usprawaija e-sport zawodowy niech se cwiczą ale zwykłemu graczowi jest to na huja potrzebe.

I to bybyło na tyle.

I pamiętajcie sam bol ci gry nie wygra musisz po prostu ogarniac ta gre i uzywac mózgu.

Opublikowano

Masz racje ziomuś, jak bym takiego bolowca spotkał w realnym rzyciu to bym my chyba zajebał po prostu jak tak można oszukiwać w grze multiplayer na forum o haxach dla mnie jest to nie do zrozumienia -_-

Poćwicz ortografie kolego potem się wypowiadaj :<<

A co do tematu :

Kto chce gra na bolu kto nie chce to nie gra ich sprawa -,- tyle dziękuje dobranoc

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ej no ja nie jestem aż takim bronzem, siedzę w silverze 2

Ale ogólnie to nie można hejtować bolowców no bo trzymanie przyciska czy też farmienie omijane skillshootów to też szutka

ale dzieki za komplement :P

hahaha zes dowalil. widzialem ze siedzisz gdzies indziej w lolu. oczywiscie na eune :O

plat II va z jakims zaczkiem nosh.

precz z forum to forum o botach.

Opublikowano

Beka z bolowców szczególnie tych którzy sie chwalą"umiejętnościami" tacy ludzie nigdy nie zaznają większego funu z gry niż ci którzy sobie grają dla zabawy i wygrywają.

Szkoda mi takich graczy ale ich wybór :)

vayne.png

Opublikowano

/MPC to forum o Botach, pamiętacie? Dodatkiem jest tylko to, że stworzyli takie fora do rozmowy o grach./

Osobiście chciałem się przekonać jaki jest ten bot, więc zagrałem ze znajomkiem który tego programu używa 1v1, początkowo przegrywałem, ale zaraz załapałem jego ograniczenia, BoL nie jest taki idealny jak niektórzy gadają, ma swoje wady, A TO, ŻE KTOŚ GO UŻYWA TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO PROBLEM.

Tylko mam szczerą nadzieję, że RIOT kiedyś nim zajmie (wiem, że jest niewykrywalny)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

/MPC to forum o Botach, pamiętacie? Dodatkiem jest tylko to, że stworzyli takie fora do rozmowy o grach./

Osobiście chciałem się przekonać jaki jest ten bot, więc zagrałem ze znajomkiem który tego programu używa 1v1, początkowo przegrywałem, ale zaraz załapałem jego ograniczenia, BoL nie jest taki idealny jak niektórzy gadają, ma swoje wady, A TO, ŻE KTOŚ GO UŻYWA TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO PROBLEM.

Tylko mam szczerą nadzieję, że RIOT kiedyś nim zajmie (wiem, że jest niewykrywalny)

Bez VIP'a ten bot trafi tylko w człowieka z movementem drewna (jeśli chodzi o skillshoty), także się nie dziw jeśli znajomy przegrał. ;)

A co do wykrywalności - póki RIOT nie zainwestuje w jakiegoś anticheata, nie ma szans na wykrycie BoL'a.

Opublikowano

Dla tych którzy piszą że nie traktują tej gry na "poważnie" kilka słów:

To nie jest gierka typu... nie wiem ku*wa minecraft... to jest gra E-sportowa, a jeżeli wchodzisz w gry rankingowe to wchodzisz w wielki ranking graczy... jeżeli nie chcesz niczego osiągnąć - proszę nie graj rankedów, psujesz rozgrywkę innym.

Jak chcecie sobie pograć to idźcie na metina, nie w gre e-sportową, ewentualnie nigdy nie wchodzić w rankedy.

Co do "to jest forum o botach więc jak nie pasi to wypad":

To forum już dawno zmieniło się z forum o haxach na forum o grach, nie oszukujmy się... skoro to jest forum o haxach to banować i wywalić "normalnie" działy (nie związane z haxami) i zostawić tylko tematy/działy z haxami.

Opublikowano

@UP Pogaduszki o grach to dodatek :) Od hacków są dział tutoriale, ale warto pamiętać jaki pierwotnie cel miało MPCforum.pl

Masz rację, to gra esportowa. Dlatego ludzie grają na hackach, po to by być w rankingu graczy, po to by być na szyczycie :D

Opublikowano

@UP.

I wybiją się do challengera a jak przyjdzie pokazać skill w publiczności to są pizdami z brązu :)

Nie zgadzam się, jestem tu sporo dłużej niż to konto (bo nie jedno miałem). Wątków "normalnych" (czyli tematy nie-haxowe) jest jakieś... 90%, reszta to haxy. Z resztą jakby to było forum o haxach to miałoby swój własny team od haxów coś jak elitepvpers. To już od dawna jest forum o grach z dodatkiem haxów niż odwrotnie.

Opublikowano

Toleruję boty tylko na normalach dla zabawy. od rankedów wara.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@UP.

I wybiją się do challengera a jak przyjdzie pokazać skill w publiczności to są pizdami z brązu :)

Wystarczy odpalić Streaming Mode, który wyłącza visuale ;o

Btw. przy odpowiednich hotkeyach i napierdalaniu po klawiszach mało obeznana osoba nie zorientuje się, że jedziesz na BoL'u.

Opublikowano

Powiem tak, sam wielokrotnie widzialem cheaterow, naprawde denerwuje mni to i psuje gre, ale nie mnie jest fo forum o cheatach, wiec watpie, ze kogos przekonasz. My jestesmy tzw. stara liga(przynajmniej ja), gram od polowy s1, i wszystkie umiejetnosci nabywałem sam, last hit, skillshoty, i "obczajanie" czy zabije kogos na kombo czy nie, nie mniej jednak nie mam zamiaru używać żadnego bota, bo poprostu wszystkie jego możliwosci sam posiadłem już dawno temu. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie lol ma być zabawą, wiec poprostu włączam sobie muzyke, i gram dla czystej zabawy, i nie podnieca mnie to, ze wyjde jakims botem na diament, a potem bede dostawal od wszystkich, bo są lepsi i nie musieli uzywać bota żeby sie tam dostać(selex). Poza tym mozecie nawet nie wiedzieć kiedy, ale riot może wprowadzic jakiegos antycheata, który wykryje te wasze bole itp, i poprostu pobanuje was wszystkich, dopiero bedzie płacz (choc sądząc po ich umiejetnościach o jakich mowili po bugu na rp, to wątpie że potrafią cokolwiek). Moim zdaniem poprostu nie warto ryzykować konta żeby grać na czymkolwiek, czy też żeby nie mieć żadnej radości z gry. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Poza tym mozecie nawet nie wiedzieć kiedy, ale riot może wprowadzic jakiegos antycheata, który wykryje te wasze bole itp, i poprostu pobanuje was wszystkich, dopiero bedzie płacz (choc sądząc po ich umiejetnościach o jakich mowili po bugu na rp, to wątpie że potrafią cokolwiek).

Wprowadzili anticheata na LoL CN, w ten sam dzień wyszedł bypass - jaki z tego morał? ;)

Opublikowano

..nie mniej jednak nie mam zamiaru używać żadnego bota, bo poprostu wszystkie jego możliwosci sam posiadłem już dawno temu...

To powiedz mi skąd sie biorą ludzie którzy za uzywanie bola zabili by drugiego człowieka, skoro bol oferuje ci to co przecienty no dobra ponadprzecietny gracz potrafi.

Ja juz mam jedną teze, pewnie te osoby które ze używanie przez inne osoby bola zabiły by je chcieli by sami spróbować zagrać se z bolem ale maja win xp i lipa bo na tym systemie bol nie dziala. Czyli to jest zwykła zazdrość.

Opublikowano

Podpowie mi ktoś jak rozpoznać takiego BoLowca? Lol to nie jest gra dla dzieci,którym mózg się jeszcze dobrze nie rozwinął,lecz niestety takich jest pełno. Gra powinna teoretycznie umilać czas,a nie przysparzać o nerwy przez afkerów,feederów,cheaterów. Moja opinia na temat bolowców jest prosta,miejcie na nich wyjebane,szkoda nerwów. Nooby i unskille nimi pozostaną ciagle używając BoLa aż wkońcu im się to znudzi.Gwarantuje wam że lol znudzí się bolowcowi o wiele szybciej niż uczciwemu graczowi.Wiadomo,przyjdą następni cheaterzy i temu tak łatwo nie zapobiegniecie niestety.

Opublikowano

Kolejny puaczący kid założył temat na MPC o tym że boty są złę i chujowe... Ja pierdole. Z takimi tematami na to forum riotu etc.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Podpowie mi ktoś jak rozpoznać takiego BoLowca? Lol to nie jest gra dla dzieci,którym mózg się jeszcze dobrze nie rozwinął,lecz niestety takich jest pełno. Gra powinna teoretycznie umilać czas,a nie przysparzać o nerwy przez afkerów,feederów,cheaterów. Moja opinia na temat bolowców jest prosta,miejcie na nich wyjebane,szkoda nerwów. Nooby i unskille nimi pozostaną ciagle używając BoLa aż wkońcu im się to znudzi.Gwarantuje wam że lol znudzí się bolowcowi o wiele szybciej niż uczciwemu graczowi.Wiadomo,przyjdą następni cheaterzy i temu tak łatwo nie zapobiegniecie niestety.

Jeśli nie jest gównem będzie od Ciebie dużo lepszy i miał mniejszy czas reakcji.

Opublikowano

Jak mam być szczere, to nie obchodzi mnie czy ktoś gra na Bolu, niech sobie grają, tylko że jak Bol upadnie, to te osoby z Diamentu bedą grały gorzej od Kartonu 6.

Opublikowano

ból dupy wyczuwam :D

a tak na poważnie: płacz na temat bola bo: "ee to przez enemy team jestem w brązie bo grają na czitach", "mój team nie umie grać". prędzej czy później znudzi im się gra w jedną i tą samą gre na cheatach i pójdą zatruwać nowe środowisko a wtedy ty będziesz mógł wyjść ;3

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ja tam mam na razie farta do BoLowców, bowiem rzadko mi się trafiają. Może trzy-cztery razy miałem okazję zagrać z/ przeciw jakiemuś. Liczę oczywiście tych, co do których się domyśliłem. Nie zmienia to jednak faktu takowego, iż za tym świństwem nie przepadam.

Ludzie grają i mają płacz w CSie, że ktoś gra na wallhacku, po czym taka osoba lezie na LoLa, odpala BoLa i jedziemy zdobywać te penty, klikając ciągle spację. Ja w tym nie dostrzegam zabawy i przyjemności z gry. To tak jakbym sobie odpalał w każdej grze RPG god moda. Może serio BoL umila zabawę - nie wiem i się nie dowiem, ponieważ kontaktu z tym programem mieć nie zamierzam.

Opublikowano

w czesci sie zgadzma z toba jesli ktos gra na botach to jaka przyjemnasc z tego wyciaga jesli gra za niego BOT. Nie dziwie sie ze osoby w gold maja staty 1/17 albo 0/9 na mid-dzie jak graja za nich boty a koles z brazu jakims cudem w diamoncie sie znajduje to jest zalosne i jak bedzie chcial sam grac to nic nie bedzie umial.

Opublikowano

Ktoś to wreszcie napisał,

Ja osobiście nie toleruje tych botów, powinni to banować i już,

Gra jest stworzona dla zabawy, a boty tylko ją psują

Co to za zabawa, trzymać spacje i patrzyć się jak bot bije moby...

Bot to bot, lepszy od gracza nie będzie, no chyba że jesteś w Bronze 5, i chodzisz karthusem na supporta to sobie odpal bota, przynajmniej Ci troche csów nabije...

,,a boty tylko ją psują'' Hahahah ja np. się niezmiernie się śmieję, jak widzę kogoś kto gra z BoL'em i dostaje oklep.

@Top: Temat bez sensu: kto gra na skryptach będzie grał dalej i tego się nie zmieni.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...