Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Używasz botów? Zajrzyj tutaj.

juju1012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba każdy spotkał się z powiedzeniem "ćwiczenie czyni mistrzem". Chcecie być prosami? Nie używajcie botów. Zacznijcie ćwiczyć. Jeśli bot za ciebie Last-Hituje, to ty tego nie ćwiczysz, skutkiem czego NIGDY nie bedziesz umiał dobrze Last-Hitować.

W skrócie: używasz botów - skill nie przypływa.

Widzisz, każdy kto nie traktuje tej gry na poważnie, czyli no nie wiem... dajmy ludzi którym nie zależy na tej grze, mogą wbić sobie Platynę/Diament (patrz Selex - musiałem dodać i tak prędzej czy później ktoś to napisze) programem i jeżeli dostaną bana to ich to nawet nie weźmie. W tej kwestii RIOT jest strasznie łagodny, nawet przy permach jest bardzo łatwo odzyskać konto. A każdy kto chce coś osiągnąć to właśnie uczy się grać jedną postacią te 200 gier, gdzie już po prostu carry 100%

To, że sobie przetrzymają spację to fakt, nic trudnego. Ale prędzej czy później jeżeli BoL stanie się płatny czy coś, to Ci ludzie spadną z tej platyny (MMR) w dodatku w 3 sezonie wbić platynę to jest banał. Aby się wybić wyżej jest po prostu potrzebny spam gier więc czy z BóLem czy bez prędzej czy później okaże się prawdziwy skill.

#Post wyżej.

O tym pisałem.

Wyczuwam ból dupy, a poza tym Selex poradził by sobie bez żadnych botów. Boty to tylko nie wielkie wspomagacze, które ułatwiają rozgrywkę. Co w tym trudnego jest ustawić smartcasty na skille i samemu napieprzać w klawiaturę zamiast spacje trzymać. Mogę się założyć, że ogarnięty Ryze zciśnie noobka grającego Ryzem na BoLu. Ja sam nie gram na BoLu, bo nic mi nie daje, gdyż tak samo gram i bez niego, a do ludzi co go używają nic nie mam, niech se używają, bo i tak nie będą lepsi od innych.

Żal mi trochę Was tych co piszecie "za tego BoLa powinni bany dostawać". Powiedzcie mi w czym jest od Was lepszy taki BoLowicz.

Opublikowano

leci + co do ludzi z botami, to chyba normalne że oni daleko z tym nie dojdą :)

ja może jedynie bym spróbował na PBE żeby sprawdzić jak to działa, ale chyba jednak szkoda mi na to czasu ^^.

Bot nigdy nie nauczy grać.

Najgorsze że ci którzy twierdzą że przegrywają przez team, to nie prawda.. policzcie ile wy akcji zepsuliście i co zrobiliście nie tak :) prawda jest taka że po 1 trzeba się nauczyć farmić, komunikować z drużyną i grać spokojnie a nie z nerwami 24/7 oczywiście wiadomo jeżeli masz zamiar carrować to w 90% grach jesteś tym najlepszym :P jednak ludzie nie potrafią wykorzystać swojego feeda, z jednym z czym się zgodzę to jeżeli macie feed bot w teamie to wtedy jest utrudniona gra o minimum 70% :P feedniety adc a co dopiero taka vayne to ból przez całą gre, jak już gracie na botach to nagrajcie film bez botów i pokażcie swoją mega farmę i swoje mega staty :D bo jakoś nie wierze w to że dobrze gracie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...