Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.4] UltimateClans - Gildie na Twoim serwerze [Skript 2.0.2]

dzikoysk

Więcej skryptów  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie wi?cej skryptów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko to 

Ok, postaram się dziś dodać ;)

Czy można ten plugin połączyć z bazą danych na cba.pl? Bo na tej z fiberhost mi serwer pada :(

Tak, jest to oczywiście możliwe. Być może błąd powoduje niewymiarowa wielkosc tabeli, którą tworzy Skript, a hosting nie oferuje takowej.

Mam pytanie czy mogę podłączyć ten skrypt pod własną stronę ? Chodzi mi o to że na stronie będą się wyświetlać nazwy gildi itp. ?

Tak, tylko w stopce musisz mnie dodac, z linkiem do mojej strony/z podlinkowanym nickiem i się nie będę czepiał ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzikoysk jak jestem w temacie , to powiem Ci ważną rzecz. Dzisiaj Avaterys udostępnił wszystkie paczki pluginów i skryptów które robił dla serwerów. W paczce #2 znajduje się skrypt na gildie, jest to oczywiści przerobiony UltimateClans. Wgraj sobie go na serwer i wpisz /gildia i wszystko dla Cb stanie się jasne.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

dzikoysk mam wersję twojego scriptu jeszcze z około 1 miesiąca temu. Jest tam parę bugów np. nie działa otwieranie skrzyn u wroga, buguje sie /g info. I mam pytanie jak wgram twój najnowszy uptate to cuboidy i gildie zostana ?

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

dzikoysk mam wersję twojego scriptu jeszcze z około 1 miesiąca temu. Jest tam parę bugów np. nie działa otwieranie skrzyn u wroga, buguje sie /g info. I mam pytanie jak wgram twój najnowszy uptate to cuboidy i gildie zostana ?

Oczywiście, że zostaną. Jeżeli tylko używasz starego zapisu plików (W zależności od MySQL, SQLite, Flat)

Opublikowano

Oczywiście, że zostaną. Jeżeli tylko używasz starego zapisu plików (W zależności od MySQL, SQLite, Flat)

A tagi nad głową i na tabie działają ?

Opublikowano

Jak wyłączyć korzystanie z ChatMenagera ?

PS: Fulsiek HybridHardcore będzie niedługo :3

ciesze sie xD

Opublikowano

Masz skan, najpierw czytaj, potem pisz.. (Koło download)

Opublikowano

Teraz to mi xxx dałeś xD Ogarnijcie ten edytor, po przy każdym update coś wcina, lub w ogóle error i od nowa :p Dam nowy rano (o 9), lub jak ktoś bardzo miły, to może tu wrzucić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...