Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.4] UltimateClans - Gildie na Twoim serwerze [Skript 2.0.2]

dzikoysk

Więcej skryptów  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie wi?cej skryptów?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, nie ma problemu, w 1.5.5 (numer następnej wersji - głównie poprawki) już się to znajdzie :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Jeszcze nie wiem kiedy wyjdzie 1.5.5, ponieważ dużo mam roboty w tym tygodniu, mam nadzieję, że się uda :) I tak, pamiętam Cię :D

Opublikowano

@Destiny. - nie ma wojen, są tylko sojusze xD @iHubcio - to oznacza, że masz w jakiś sposób dostęp do uprawnienia ultimateclans.create-vip, lub źle ustawiłeś config / masz złą wersję pluginu Skript :)

Opublikowano

Witam Znalazłem Buga przynajmniej u mnie jest taki gdy włącze Chatmenager w Tym skrypcie to nie działa kolorowe pisanie na chatie dla rang i czy nie ma jakiegoś tagu aby umieścic go w EssentialsChat?

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Po prostu musisz w konfiguracji ustawić świat na którym ma "działać" UltimateClans tzn. :

# Glowny swiat z gildiami
world: <twój świat>
Opublikowano

Jak zrobić aby Na chatie był widoczny Prefix tzn Ranga z permissji ,Tag Gildi i na samym koncu aby np Grupa VIP mogła dalej Pisać na jakiś tam kolor?

Syga by SofarGone

Opublikowano

TheBuster, teoretycznie w chatmanager zmiana type na "rank" powinna Ci pomóc. Co do kolorów samej wiadomości, to rzeczywiście nie dopatrzenie. Poprawię w 1.5.5 :)

Opublikowano

TheBuster, teoretycznie w chatmanager zmiana type na "rank" powinna Ci pomóc. Co do kolorów samej wiadomości, to rzeczywiście nie dopatrzenie. Poprawię w 1.5.5 :)

rank nic nie zmieniło przynajmniej u mnie ! kiedy można się spodziewać v.1.5.5?

Syga by SofarGone

Opublikowano

Skrypt świetny, jak już pisałem. Kiedy pojawi się wersja z działającymi tagami nad głową?

Na TABie tagi niestety też domyślnie nie działają. :<

Mgnd.png

Opublikowano

Wiem, wiem, te błędy znam. Dostosowanie do nowego Skript jest ciężkie, ponieważ dosłownie wszystko trzeba sprawdzić. Dodaję też nowe rzeczy, oraz poprawiam stare tak aby wszystko działało bez zarzutu :) Dodatkowo zacząłem już pisać UltimateClans Web :wub:

Opublikowano

Nie, to nie przypadek. Pewnie naprawił sobie na własną rękę ;)

Co do postępów, to mogę pokazać stronę:

- http://www.dzikoysk.net/clans/

Oczywiście chodzi tylko o mechanikę i pokazanie, że jest to możliwe i coś w tym kierunku robię. Do tego wygląd będzie robiony dopiero na sam koniec ;)

Opublikowano

Mam pytanie. Gdy ja zakladam gildie (admin) wszystko pieknie smiga jednak gdy gildie zalozy gracz nie pokazuje sie przede wszystkim informacje jak sie wchodzi/wychodzi z obszaru i innyi gracze moga na terenie gildii wszystko niszczyc. Jak to naprawic?

Opublikowano

Dziękuję za parę miłych słów :) @Penelop tak się dzieje w przypadku użycia nowszej wersji Skript/starego worldguard. W tym jakże obiecanym 1.5.5 zmienię też system wyznaczania i przydzielania terenu, ponieważ u niektórych jest on wadliwy. Jeżeli aktualizacja wg i pobranie Skript Beta 10 nie pomoże, to pozostanie tylko czekać na aktualizacje :( P.S. 600 pobrań :wub:

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na nowy update tego skryptu.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Trochę ucichło, ponieważ przygotowuje wersję 1.5.5 Ukończona jest już w ponad 50%, do tego rozpocząłem pisanie wersji premium, a mam już z niej 10% gotowe. Co do strony to za wiele się nie zmieniło. Zostanie kontynuowana po naprawiemiu obecnych statystyk i po dodaniu nowych :) Wersja 1.5.5 wydaje mi się, że najpóźniej wyjdzie w niedzielę :wub:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...