Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flouress [Dedyk] [Medium]

Shirquis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam serwera nie zebym hejtowal ale siedze tu dlugo znam serwery pliki juz gdzies widzialem nic edytowane nic bug na bugu 1 osoba w jino m1 ch1 na serwerze pisza ze niby jest 100 graczy osobiscie nigdy bym tak nie powiedzial szkoda ddosow na to to juz za 3 dni nie bedzie dzialac . moge sie mylic ale jutro bedzie max 50 graczy wspomnicie jeszcze ten post

to juz pisales w grze ..

1 osoba - Serwer ma kilka godzin i jest niedziela jutro jest poniedzialek duzo ludzi nie gra z powodu ze ma pracy czy szkole Pomysl .

za 3 dni nie bedzie dzialac mowisz .. Jeszcze sie zdziwisz ;p nie bedzie nic do wspominania.

image.png

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to juz pisales w grze ..

1 osoba - Serwer ma kilka godzin i jest niedziela jutro jest poniedzialek duzo ludzi nie gra z powodu ze ma pracy czy szkole Pomysl .

za 3 dni nie bedzie dzialac mowisz .. Jeszcze sie zdziwisz ;p nie bedzie nic do wspominania.

masz taki tok rozumowania ze myslac tak jak ty to bym powiedzial a malo gra bo poniedzialek jutro sie do szkoly ucza w weekend pograja bo wolne taka jest prawda ze ten serwer nie wypali am sie o tym przekonasz a napisalem to tez tutaj poniewaz dzisiaj widzialem jak padal cavis i gadalem na tsie z kolegami slyszalem jacy byli rozzaleni bo kto im czas zwroci ? nikt no wlasnie dlatego pisze aby ostrzec chyba ze ktos bedzie zyl w nadzieji ze cos bedzie jeszcze z tego serwera

5sc6.jpg

Opublikowano

chodzilo mi o to ze nie ma miejsca -.-

A ja Ci odpisałem właśnie w poprzednim poście, że jest zero ludzi na szponach -.-

@edit

dzięki za kolejną cofkę, teraz z 101 na 99...

Novum.png

Opublikowano

niech doda lepiej stalki i bronie 65/75 do npc -.- "

@Up ze skillami jest dobrze. ;p wkoncu Easy

ale nie system dla debili ze na 5 lv wszystko na P, niech dadza latwo, ale niech lv bedzie trzeba wbic.

Opublikowano

@Nic nie jest zbugowane. A jak ktoś jest ślepy i nie widzi, że pele są w pierścieniu tp. TP jest zbugowane przez ddosy bo obciąża server ... Ale ludzie nie zrozumieją ...

@Jutro pojawią się dungeony itd. Będziecie mieli rozrywkę, gdy nie będzie się komuś chciało expic :D

Nic nie jest zbugowane? Na mapę od 100 lvl nie da się wejść, podobnie z mapą handlową i krainą olbrzymów...

Każdego kto się przeloguje/teleportuje wita napis, który powinien witać jedynie nowych graczy...

Liderzy Seatou w atlantydzie v2 mają z 300k hp co nie jest raczej normalne, a do tego się leczą gdzieś po 50k (ale udało mi się ich zabić, bo pomyślałem, że może mają edytowany drop i dropi z nich coś wartościowego, ale się rozczarowałem - zabiłem około 20).

@A w ogóle jako właściciel serwera napisałbyś może skąd gracze mają wydropić stalki oraz bronie 65/75. Bo latanie z fmsem i w zbrojce 61 na max levelu jest żenujące...

Novum.png

Opublikowano

@Nie dało się wejść bo były lagi spowodowanie ddosami itd.

Drop Rip/Szkaty/RedLas

@Server ON już bez lagów ! i coffek !

76135276396488580058.png

Opublikowano

No Shojacz. Serwer Kozak :D gdzie te autorskie bronie o których pisałeś mi na gg? [Dexter] :D

Hahahah xD znowu na gotowcu

98241541088347973064.png - Flouress

90e380b3f6bfd.png Widać podobieństwo? :D

a Teraz zbrojki ; D

53065360850093931066.png - Flouress ; D

bb252575626a2.png

Troszke zbrojek pousuwal ;))

Strona widze Edytowana. Oryginał był tu

http://www.mpcforum.pl/topic/920211-dlcms-metin2-strona-www/

ale autor usunął. szkoda bo można by było porównać :)

Opublikowano

@Nie dało się wejść bo były lagi spowodowanie ddosami itd.

Drop Rip/Szkaty/RedLas

Nie chodzi o lagi... stanąłem w M1 podszedłem do tego Ferdka czy jak on tam się nazywa i po wybraniu np. mapy gnolli po prostu zamykało się okno dialogowe (próbowałem z 5x, następnie spróbowałem mapę handlową i to samo). Otworzyłem pierścień, wybrałem krainę olbrzymów i również zamknęło się okno pierścienia (laga wtedy nie było, bo ludzie się logowali do gry i pisałem z jedną osobą na szepcie). Otworzyłem ponownie pierścień i wybrałem atlantydę v2 i jakoś przeniosło bez problemu...

Ale ok... teraz tylko wbiję piąty raz 100 lvl (bo za każdym razem co się zaloguję to cofa do 99) i sprawdzę raz jeszcze ten teleport na mapę od 100

Novum.png

Opublikowano

No Shojacz. Serwer Kozak :D gdzie te autorskie bronie o których pisałeś mi na gg? [Dexter] :D

Hahahah xD znowu na gotowcu

98241541088347973064.png - Flouress

90e380b3f6bfd.png Widać podobieństwo? :D

a Teraz zbrojki ; D

53065360850093931066.png - Flouress ; D

bb252575626a2.png

Troszke zbrojek pousuwal ;))

Strona widze Edytowana. Oryginał był tu

http://www.mpcforum.pl/topic/920211-dlcms-metin2-strona-www/

ale autor usunął. szkoda bo można by było porównać :)

i co z tego? każdy serwer ma podobne systemy ulepszania, ogarnij to..

Opublikowano

Tylko ze te pliki prawie wgl nie sa edytowane mapa gnoli tez skopiowana praktycznie all skopiowane troche edycji w cliencie i serwer stawiaja nie no mega

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

To było do przewidzenia, nie znacie Shojacza ?

Gimbus aka ddoser przez CMD.

Pliki lekko zedytowane i tyle.

Każdy serwer Shojacza to będzie wielkie dno i ten jest właśnie przykładem.

~~Pozdrowionka!

Opublikowano

Tylko ze te pliki prawie wgl nie sa edytowane mapa gnoli tez skopiowana

praktycznie all skopiowane troche edycji w cliencie i serwer stawiaja

nie no mega

Mapa gnolli jest na mpc więc nie wiem o co ci chodzi. Po 2. Nie wiem po co mam płacić typom za to by mapke autorską mieć jak wszystkie servery nie maja własnych tylko z mpc :].

To było do przewidzenia, nie znacie Shojacza ?

Gimbus aka ddoser przez CMD.

Pliki lekko zedytowane i tyle.

Każdy serwer Shojacza to będzie wielkie dno i ten jest właśnie przykładem.

~~Pozdrowionka!

Ale po co spamisz ? Grales ze dno ? Nie więc nie pisz bzdur.

SERVER ON ! ZABEZPIECZENIA WZNOWIONE :]

Nie jestem gimbusem. Bo technikum to nie gimbaza kolego. Po 2. Sam kiedyś byłeś gimbusem..

76135276396488580058.png

Opublikowano

Shiriquis, gdzie dokładnie lecą te stalki i bronie 65 w red lesie albo av2, skoro nikt nic nie może dropnąć? :D

Opublikowano

Co mnie tam wkurza?

Moderator Mroczek i mój kolega SmerfiK dostali modka na okres próbny

A wiecie co z robił Morczek? wjeb się na smerfa konto i napisał coś nie dobrego o Teamu Flouressa ;[

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...