Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flouress [Dedyk] [Medium]

Shirquis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mega to najlepszy host free na nie ma takieg odrugiego ale dzieci neo mają problemy , wedug mnie nie ma co wrzucąc klienta na inne hosty bo więcej dzieci wbije do gry czym mniej neosów tym lepiej !

ogarnij się pajacu, host nie ma nic wspólnego z tym kto wbija na serwer, każdy może pobrać z tego hosta też. to po pierwsze, a po drugie ten host jest dla mnie lipny bo mam słabe łącze i zatrzymuje się pobieranie i za chooya nie chce ruszyć dalej, muszę od nowa pobierać, ale to i tak nie ma sensu bo wiadomo, że się zatrzyma.

Opublikowano

@Up. Nie chciałem odbiegać od Metina. Te zbroje i bronie z WoW'a gothica itd. to jest syf. Metin to Metin nie zmieniajmy jego textury..

76135276396488580058.png

Opublikowano

ogarnij się pajacu, host nie ma nic wspólnego z tym kto wbija na serwer, każdy może pobrać z tego hosta też. to po pierwsze, a po drugie ten host jest dla mnie lipny bo mam słabe łącze i zatrzymuje się pobieranie i za chooya nie chce ruszyć dalej, muszę od nowa pobierać, ale to i tak nie ma sensu bo wiadomo, że się zatrzyma.

A jakiej przeglądarki używasz? Jak chroma to wyłącz tryb incognito, jak innych to nie wiem.

Opublikowano

nic sie praktycznie nie dowiedziałem, są nowe expowiska, sa 6/7 jak tak to jakie, bony wchodza max ?, skąd ulepszacze, truty itd

Opublikowano

Jakie te pliki na laucher wpakować żeby działało to wam zrobię...

Co do serwa dużo się nie dowiedziałem... Ale może będzie miłe zaskoczenie:D

Opublikowano

2x@Up. A co to jest, że masz wszystko na tacy. Server PL'owski nie miał prezki a jakoś każdy się czegoś na nim dowiedział. Expiąc i zdobywając doświadczenie wszystkiego się dowiesz :]

Launcher :

https://mega.co.nz/#!YVJUmDYB!KzxSFg5dL4YAYsTNStpl_VOhgCVKOXiTGSKRnT6Oqbc

zaraz będzie na 2 hoscie + client na 2 hoscie !

@Kilka dni po starcie dodamy bardziej rozbudowane metki. Będzie Skrzynka o nazwe " Skrzynia Optymisty" a z niej Pd/rekawice/i inne przydatne itemki. Dodamy także coś w stylu. Gdy zabijesz jakiegoś boss'a dropi Kupon SM z każdego bossa po 1sztuce np. 5sm. Które otrzymamy u danego NPC na konto. Oczywiscie też stracimy kupon ^-^. Będzie to kilka dni po starcie :]

76135276396488580058.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem start 19.30 wbije i zobaczę może akurat z tego coś będzie ale graczy na pewno dużo nie będzie

Zagram u czerwonych może jakaś gildia ogarnięta się znajdzie

Opublikowano

Proszę o zaktualizowanie prezentacji bo nie wiem czy zagrać czy nie ponieważ prezka bardzo odpycha...

Skąd stalki i bronie 65 ?

Opublikowano

Proszę o zaktualizowanie prezentacji bo nie wiem czy zagrać czy nie ponieważ prezka bardzo odpycha...

Skąd stalki i bronie 65 ?

Redlas, szkat. ripa i moby w av2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...