Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flouress [Dedyk] [Medium]

Shirquis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten licznik chodził nawet jak serwer był offline.... więc mi tu nie gadaj. Ten licznik to fake.

Skoro 6 użytkowników przegląda ten temat, 3 jest na waszym forum to macie 160 graczy ?

I może z 10 jest na ts'ie ? Smuteczek.

Opublikowano

Ten licznik chodził nawet jak serwer był offline.... więc mi tu nie gadaj. Ten licznik to fake.

Skoro 6 użytkowników przegląda ten temat, 3 jest na waszym forum to macie 160 graczy ?

I może z 10 jest na ts'ie ? Smuteczek.

Ten oto licznik pokazuje ile było ostatnio osób (przez 45min) więc nie pisz bzdur. Twój projekt nie wypalił i teraz tutaj się wyżalasz ?

76135276396488580058.png

Opublikowano

@Up. Na razie wiesz co się dzieje. I nie ma czasu na naprawianie postaci. Naprawię ale to około czwartek/środa pasuje ?

76135276396488580058.png

Opublikowano

Mój projekt nie wypalił ? o.O Tylko że ja go zacząłem jakieś 5 dni temu smutne .....

Z ostatnich 45min... boże takie bajki tylko na TVP o 19. Jak chodząc po miastach po 2 osoby max widać, na expowiskach też nikogo nie ma.

Jesteś taki kozaczek to pokaż screena z ilością online, tak zakłamanej administracji to chyba nigdzie nie ma... nie licząc B******.

Piszesz, że Ddos'y ustały a wcale ich nie było, crashowało Ci serwer i nie potrafiłeś naprawić, takiego syfu nikt atakować nie będzie :]

@Banujecie : On tego nie naprawi ... bo nie potrafi, wystarczy jedną rzecz zrobić... ale on na to potrzebuje 2/3 dni.

P.S. Strona z MPC, rly ? I jeszcze nulled IP.B.... pożal się Bożę

Opublikowano

Jak zmniejszycie ceny na epiki i zwiększycie spawn metków to będzie dobrze. Tyle teraz ludzi lata, że nie sposób coś dropnąć.

Opublikowano

Znowu off, on nie potrafi naprawić dziur w game, zgadłem?

Przecież administrator tego serwera robił questy na Astium. (Tak mi pisał na pw)

To On by nie umiał? A tak serio wysadziło mnie z butów.

@ Kiedy serwer będzie włączony?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Mój projekt nie wypalił ? o.O

Tylko że ja go zacząłem jakieś 5 dni temu smutne .....

Z ostatnich 45min... boże takie bajki tylko na TVP o 19. Jak chodząc po

miastach po 2 osoby max widać, na expowiskach też nikogo nie ma.

Jesteś taki kozaczek to pokaż screena z ilością online, tak zakłamanej

administracji to chyba nigdzie nie ma... nie licząc B******.

Piszesz, że Ddos'y ustały a wcale ich nie było, crashowało Ci serwer i

nie potrafiłeś naprawić, takiego syfu nikt atakować nie będzie :]

@Banujecie : On tego nie naprawi ... bo nie potrafi, wystarczy jedną

rzecz zrobić... ale on na to potrzebuje 2/3 dni.

P.S. Strona z MPC, rly ? I jeszcze nulled IP.B.... pożal się Bożę

Smutny to ty jestes.. Strona nie jest z mpc. Tylko na poprzedni server był włam i wykradli strone i dali na mpc. Myślisz, że dlaczego tego tematu teraz nie ma ?

Ataki były bo nawet administracja hosta napisała nam na PW :] Jesteś głupi i to widać. Bo sam do mnie pisałeś kiedyś w sprawie plików mam jeszcze rozmowy w archiwum wstawię jak się odezwiesz..

od 2 dni nie chce albo nie umie wlaczyc usuwania postaci ktore sa popsute przez serwer.

Trudno ci zrobić nowe konto? Jak może być usuwanie postaci zbugowane. Ty człowieku nie wiesz co to bug chyba. JEST TO WYLACZONE. Czy to takie trudne do zrozumienia?

SERVER ON!

Przecież administrator tego serwera robił questy na Astium. (Tak mi pisał na pw)

To On by nie umiał? A tak serio wysadziło mnie z butów.

@ Kiedy serwer będzie włączony?

A co ma Quest do DDosa ?!?!

Server on :]

Znowu off, on nie potrafi naprawić dziur w game, zgadłem?

Dziura w Game przez co server pada? Śmieszne. Jak się walnie DDoS'a niestety server laguje lub odcina logowanie.

76135276396488580058.png

Opublikowano

Bug na bugu, gdy tepnie się to cały czas pisze mój nick na wołaj Witamy na serwerze [nick].

PS. Lecą same śmieci oprócz zbrojek 26/34/42 których nie można kupić.

I teraz padły ch, nie wiem co za hacker chciałby ddosować serwer gdzie gra 20 osób max

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Teleport na mapę od 100, na mapę handlową i krainę olbrzymów nadal nie działa (a specjalnie nie wchodziłem na serwer przez 2 dni, żeby sprawdzić czy to naprawicie przez ten czas). Jak widać nawet nie potrafią zrobić czegoś takiego. Pozdrawiam i żegnam... z takim podejściem administracji długo ten serwer nie postoi

Novum.png

Opublikowano

Znowu padł , to nie są rzadne DDoS'y , gdyby to były DDoS'y to byś 2sec po padnięciu byś tego nie odpalał , komenda dice i te inne świństwa nie poblokowane , ogarnij co się dzieje....

qolJA1e.png

Opublikowano

Bug na bugu, gdy tepnie się to cały czas pisze mój nick na wołaj Witamy na serwerze [nick].

PS. Lecą same śmieci oprócz zbrojek 26/34/42 których nie można kupić.

I teraz padły ch, nie wiem co za hacker chciałby ddosować serwer gdzie gra 20 osób max

Gra ponad 100osób :]Bug to, że twój nick pisze? Żałosne to nawet nie bug. Bo buga możesz wykorzystać dla siebie.

Teleport na mapę od 100, na mapę handlową i krainę olbrzymów nadal

nie działa (a specjalnie nie wchodziłem na serwer przez 2 dni, żeby

sprawdzić czy to naprawicie przez ten czas). Jak widać nawet nie

potrafią zrobić czegoś takiego. Pozdrawiam i żegnam... z takim

podejściem administracji długo ten serwer nie postoi

Mapa na 100lv? Ona jest od 110...

Handlowa i olbrzymów działa bo ludzie tam wchodzą :]

Znowu padł , to nie są rzadne DDoS'y , gdyby to były DDoS'y to byś

2sec po padnięciu byś tego nie odpalał , komenda dice i te inne świństwa

nie poblokowane , ogarnij co się dzieje....

Użyj. Wszystko jest po blokowane diffem od 360 :] DDoS - nawet nie wiesz na czym polega. 2sec. ? Nie bo po 10/15min. Musze przeczyszczać..

76135276396488580058.png

Opublikowano

@Up. To czemu CH nie wywalilo ?

@Został dodany Dunegon dla 4osobowej drużyny Z Metkami. U Kowala Henka zapraszamy !

@Ceny na Ulepszenie zostały Znerfione do 200kk ..

76135276396488580058.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, serwer niby medium a exp jak na easy. Masa bugów.

Podaj choć jednego Buga.

Server Medium/Easy czytaj następnym razem!

DODANE ZOSTAŁY NIESKOŃCZONE PELERYNKI !!!

76135276396488580058.png

Opublikowano

Podaj choć jednego Buga.

Server Medium/Easy czytaj następnym razem!

DODANE ZOSTAŁY NIESKOŃCZONE PELERYNKI !!!

mapa metinów - jak ktos z grupy wyjdzie z serwera wyrzuca wszystkich

Opublikowano

mapa metinów - jak ktos z grupy wyjdzie z serwera wyrzuca wszystkich

To nie bug. Tylko tak ma być. Bierzesz osoby, które są z tb. do końca. Inne quesciki itp. dodam wieczorem !

76135276396488580058.png

Opublikowano

Gra ponad 100osób :]Bug to, że twój nick pisze? Żałosne to nawet nie bug. Bo buga możesz wykorzystać dla siebie.

Mapa na 100lv? Ona jest od 110...

Handlowa i olbrzymów działa bo ludzie tam wchodzą :]

Nie wiem kogo Ty próbujesz oszukać... 100 osób w grze? Proszę Ciebie... w m1 ch1 jinno/shinsoo widziałem po max 5 osób, a przeważnie 2-3. Tylko nie gadaj, że wszyscy expią, bo na expowiskach też pusto i to bardzo. Zresztą max lvl można osiągnąć w 2-3h, więc nikt Ci nie uwierzy, że wszyscy siedzą i expią...

Mapa jest od 110? To może udaj się do okulisty, bo ja widzę co innego:

e7igsx.jpg

SS zrobiony 5min temu.

Nagrałbym filmik potwierdzający brak możliwości teleportu na tą mapę od 100 jak i mapkę handlową oraz krainę olbrzymów ale po prostu mi się nie chce, bo odpowiesz, że miałem wtedy laga czy przerobiłem dane video. Życzę powodzenia przy serwerze, żegnam :)

PS. Na krainę da się wejść, ale trzeba iść przez pustynię. Co do mapy handlowej to może ona jest od 120? Albo również od 110 jak twierdzisz?

Novum.png

Opublikowano

@Masz rację.Żegnaj.Bo spamia wszyscy ze na obu ch nie ma gdzie expic a ty tu mówisz.W 3h nikt nie wbije bo grali expili i działało. Mapa Handlowa jest na evencie specjalnym otwierana dlatego tylko ja mogę wbić.

76135276396488580058.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...