Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flouress [Dedyk] [Medium]

Shirquis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Reset bedzie po 14/15 jakoś tak. Został mi Exp oraz Yangi. I koniec. Bryłka odbugowana kilkamy na nią prawym.

@Ale Start będzie dopiero gdy wejdzie kolega, który robi prezentacje.

@Zostanie również niedługo otwarta rekrutacja na 2GM'ów bo jestem sam, i potrzebuje kogoś kto ogarnie all w grze.

76135276396488580058.png

Opublikowano

@Ulepek jeszcze nie ma :/ Dodane zostaną w trakcie już grania. Ponieważ są dodane do ulepszania. Ale clientmaster musi dodać ich podpisy :] Już wiecie jak będą wyglądać bo dropiły.

@Na Stronie został dodany Wpis!

76135276396488580058.png

Opublikowano

Nie polecam :) Admini z BlueLineM2. Serwer pod kase, zobaczycie że jak zbiją sporo hajsu to go zamkną.

Skąd o tym wiem ?

Shirquis mi się chwalił na gg że BlueLine pod kase był.. ile to ty tam zarobiłeś ? 800zł ?

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie polecam :) Admini z BlueLineM2. Serwer pod kase, zobaczycie że jak zbiją sporo hajsu to go zamkną.

Skąd o tym wiem ?

Shirquis mi się chwalił na gg że BlueLine pod kase był.. ile to ty tam zarobiłeś ? 800zł ?

Godny Hejt. Kolega to napisał tylko dlatego, iż obciążyłem go moimi ss'ami ;/

Sami Zobaczcie oto w tej prezce :

http://www.mpcforum.pl/topic/1050765-linseya2-dedyk-hard/page-2

76135276396488580058.png

Opublikowano

Tu Shirquis.. Dostałem bana na MPCForum na 7dni ;/ Niestety. Będę pisał z tego konta. Otóż ZOSTAŁA OTWARTA REKRUTACJA NA GM. Szukamy ich tylko 2 :] Nie czekaj napisz podanie. Start po 19 !

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Ma ktoś aktualny link do downloadu, czy trzeba czekać do otwarcia serwera? :]

Edit. Jednak link ze stronki zadziałał, pożyjemy zobaczymy

2w557cj.png

Opublikowano

Tu Shirquis.. Dostałem bana na MPCForum na 7dni ;/ Niestety. Będę pisał z tego konta. Otóż ZOSTAŁA OTWARTA REKRUTACJA NA GM. Szukamy ich tylko 2 :] Nie czekaj napisz podanie. Start po 19 !

edit: jak zmniejszasz drop yang 10x to zmniejsz tez ceny.

edit2: bedzie dzisiaj ON ?

Opublikowano

traca ostatnich graczy.

Kamilex jak znasz podobny serwer wyslij na PW, tutaj nie warto grać, administracja niesłowna, zegarków nie mają i do tego nie umieją zrobić serwera dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...