Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassins najlepszy według Was?

damian1876

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałem w 1

zacząłem tez w 2 grac i fajna była do czasu az nie windows nie siadł i już od nowa mi sie nie chciało pobierac

ale jak pozostali piszą zacznij od 1 podstawy

Opublikowano

Zdecydowanie AC III <3 Najbardziej mnie wciągnęła bawiłem się w no-life przez 24h. bo przechodziłem gre , dosłownie nie odchodziłem od PC :D Grałem w I , II , Brotherhood , Revelations i teraz AC IV przechodzę . Według mnie :

1.AC III
2.AC II
3.AC Brotherhood
4.AC I

AC IV nie ocenie bo grałem przez 1-2h. ale jak narazie mi się podoba ;)

?????

Opublikowano

Zacznij od początku, przejdź każdą cześć. Lepszej gry od Ac nigdy nie widziałem <3

Opublikowano

Only IV <333. Grałem w każdą ale ta jest najlepsza !

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ja Wam powiem że najbardziej mi się podobał Assassin's Creed II jak i BrotherHood te dwie części najmilej wspominam. Dość ciekawa fabuła i można się troche pobawić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze mówiąc takowy temat jest troszeczkę bez sensu, ponieważ jest to kwestia gustu, można by rozpocząć tutaj otwartą dyskusję dlaczego tak a nie inaczej, i najprawdopodobniej powstałyby spory, ale od czego mamy forum dyskusyjne.

Jak to mówią - Jak wszyscy to wszyscy, nie będę sztywny.

Według mojej skromnej osoby nie tyle co najlepszym, lecz... najbardziej zapadającym w pamięci tytułem z cyklu była dwójka, bodajże?

Można spytać? Jakie masz argumenty? Ale można również spytać, ile trwała fabuła w następnych/kolejnych częściach tego uniwersum.

Warto na to spojrzeć, ponieważ druga część tego cyklu oferuje średnio aż 36 godzin świetnego wątku głównego, następne części zaś kręcą się wokół skromnej liczby 20 godzin, lecz nie można powiedzieć, że są gorsze.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Przed skończeniem czwórki uważałem, że dwójka nie ma sobie równych.

Jednak po długim zastanowieniu dla mnie jednak AC4 przewyższa dwójkę.

Ta fabuła, zwroty akcji, eksplorowanie mapy i wątek poboczny są świetne.

Według mnie AC4 jest najlepszy.

Btw.Zobaczymy co zaprezentuje AC5 xD

Wesołych Świąt!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystkie częsci bardzo mi się podobały szczególnie II, ale najbardziej wciągnęła mnie 4 BlackFlag. Nawet nie potrafię opisać dlaczego tak bardzo mi się podoba. Klimat, muzyka, wygląd, animacje... Może nie jest to "czysty" Assasyn bo raczej opowiada o piratach ale jako gra jest świetne!

Opublikowano

Zdecydowanie Assassin's Creed: Brotherhood.

Grałem we wszystkie części i tą uważam za bardzo udaną.

Brawo Ubisoft!

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Grałem we wszystkie i najlepsze wspomnienia mam z Assassin's Creed: Revelations.

Opublikowano

Assassin's Creed IV: Black Flag, według mnie jest to najlepsza cześć. Wiadomo że każdy ma inne gusta.

Dokładnie najlepiej mi sie w nią grało, w sumie to II też nie jest zła, posiada chyba najdluższa fabułę ze wszystkich czesci. 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Polecam zacząć od 1 do 4. Ale najlepsza wg mnie 3. Zmieniony system walki w porównaniu do poprzednich części, nowe możliwości, skakanie po drzewach, długa kampania, 3 dlc, 2 bohaterów, ciekawa fabuła, zmieniona postać (nie tak jak w poprzednich, że zwykły człowiek, szlachcic tylko chłopak z plemienia. I ktoś wyżej napisał, że najlepiej zacząć od 1, aby ogarniać. Każda część wyjaśnia co nieco o Assasynach. Zresztą pływanie statkiem jest w tej części i ucieczka przed strażnikami przed otwarte drzwi i okna :). Dodatkowo w końcu broń której nie mamy w ukrytym ostrzu.

Opublikowano

Każda część jest dobra na swój sposób.

Najbardziej do gustu przypadła mi 2 część, dosyć małe wymagania, ciekawa fabuła, dopracowana pod każdym względem, bronie leonarda da vinci, nie musisz grać w I aby ogarnąć jako tako :)

Bardzo fajna jest też IV, motyw pirata, jednak to odchodzi trochę od głównej fabuły i celów gry, oraz wymagania ;c

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Od 1 do Black Flag - grałem i pierwsza część ma trochę powtarzające się misje , ale wg. mnie lepiej znać całą historię

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...