Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassins najlepszy według Was?

damian1876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy assassin to Black Flag IV ponieważ jest dobrze dopracowany ;] ale revelations tez nie jest zły, choć trochę się różni :P

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to Assassina powinno się przejść całego.

W kolejności:

Assassins Creed
Assassins Creed II
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelations
Assassins Creed III

dodatkowo można:

Assassins Creed III The Tyranny Of King Washington The Infamy
Assassins Creed III The Tyranny Of King Washington The Betrayal
Assassins Creed III The Tyranny Of King Washington The Redemption

Przechodzenie tej gry nie w kolejności jest dla mnie bez sensu ponieważ traci to całą fabułę i motyw tej gry :)

Ale jak ineresuje cię najlepsza część to polecam

Assassins Creed II

oczywiście razem z dodatkami:

Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelations

Opublikowano

@Up

AC Brotherhood i Revelations nie są dodatkami do drugiej części gry. To są oddzielne gry ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wszystkie AC są mniej więcej na tej samej podstawie, z tym że kolejna część to coraz nowsze czasy ;), może doczekamy się wersji, w której będziemy biegać po realnym mieście :P ( to by było coś ciekawego ;p ) 

Moim zdaniem AC Revelations ma najfajniejszą fabułę, najwięcej nowości, a kolejne części to praktycznie to samo.

Pierwsza część też jest ciekawa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam IV, bo możesz dostawać różne wyglądy, a nawet wygląd Assasyna z pierwszej części gry i jest za*ebista grafika :)

Opublikowano

Co do Asasynów : Wszelkie z bohaterem nazywającym się Ezio Auditore de Firence. (Mogłem poplątać :P )
Każde z Asasynów od II do Revalations jest super, Historia jest ciekawa, wszystko trzyma się kupy i przede wszystkim silnik graficzny jest stabilny nie zależnie od sprzętu . Ew. Polecam też AC IV. Ciekawy pomysł ale na to już potrzeba mieć komputer nie maszyne do pisania :P

43242342423.jpg]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gralem w brotherhood`a revelations III i black flag i zdecydowanie nic nie przebije black flag`a :) epicka gra :) podobna ma być black flag 2 :) ale narazie czekam na Assassins Creed Unity :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza to według mnie AC 2. Najlepsza fabuła, nie jest jakoś naciągnięta jak Black Flag. Dobra animacja i scenki.

giphy.gif

Opublikowano

Polecam AC II + Brotherhood + Revelations

Najlepiej gralo mi sie w Brotherhood, calkiem fajny byl ten system przejmowania posterunkow.

Grajac w III i IV czulem jakby byly robione na chama byleby przeciagnac gre, nie zachwycily.

Teraz powstaje AC Unity i znow powrot do duzych miast, licze na cos dobrego.

Opublikowano

AC: 4  Black Flag według mnie jest najlepszą częścią serii.Dlaczego?Dlatego, że mamy pewien powiew świeżości ogromna mapa, bitwy morskie, ukryte skarby i wiele, wiele więcej.

Jednak jeżeli dopiero rozpoczynasz przygodę z Assassynem proponuję ci przechodzić go od 1  ponieważ fabuła w tej grze jest bardzo ważna.

Pozdrawiam

Opublikowano

Black flag

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem AC 2

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Dla mnie 4 Black Flag :v Tylko dlatego, że uwielbiam pirackie klimaty :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mie to od Ac do Ac Revelations

Spójna fabula klimat jaki dawaly chec zobaczenia nastepnych przygód Ezia .

A teraz nowy assasin = bowa postac nowy wątwk fabuly nie trzymający się kupy kiedys mielismy wyznaczony jakiś cel a teraz ?

Ac IV moim zdaniem to najgorsza czes prawie nic nie ma związanego z poprzednikami .

I to ciogle plywanie statkiem mie dobijało :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...