Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassins najlepszy według Was?

damian1876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam ulubionej części. Uważam jednak, że nowa saga opowieści o Asasynach i Templariuszach (od "trójki" wzwyż) przyniesienie wiele ciekawych rozwiązań. Z całej serii jednak najbliżej ideału wylądował Black Flag.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KoNdZiUKing.

Zgadzam się, ale (chyba) Revelations jest najkrótsze. Faktycznie, fajnie można było się bawić petardami, ale długość gry pozostawiała sporo do życzenia...

Opublikowano

@KoNdZiUKing.

Zgadzam się, ale (chyba) Revelations jest najkrótsze. Faktycznie, fajnie można było się bawić petardami, ale długość gry pozostawiała sporo do życzenia...

A kogo obchodzi długość fabuły? No to dobra, jeżeli było by to 3 misje to się zgodzę. Tam było jak dla mnie sporo, bo lubię zmieniać gry. Tą przeszedłem i była gitarka.

Opublikowano

No, może zbyt rozpieściło mnie ACII, którym niesamowicie długo się bawiłem. Przy "dwójce", Revelations to nadal kawał świetnej gry, ale dodatkowymi trzema godzinami karania czarnych charakterów ukrytym ostrzem bym nie pogardził...

Opublikowano

Grałem tylko Assassin's creed 4 black flag ,ale jest grą najbardziej rozbudowaną. (Wielki świat) Unity może być jeszcze lepsze. Ja często gram w nowe gry. Dlatego warto zagrać w najnowszą część. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Assasin II Chyba najciekawszy Grałem w I, II, BrotherHood, Revelations występuje jakiś bug i nie chce się zainstalowac, Assasin III nie polecam ogolnie do du*y fabuła ciągle pierdoły, --- w dalsze części nie grałem za słaby komp ;/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie Assassin's Creed: Revelations. :P No ale to trzeba grać od przynajmniej 2 a jeszcze lepiej od 1 żeby ogarniać. :D

No tak popieram :P AC R najlepszy

Opublikowano

Według mnie AC Black FLAG :) ... . Mega są sztormy na morzu a szczegolnie walki i abordaze polecam :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Jeszcze nie grałem w Unity I revelations.

DO tej pory II nie mam zdania o Black Flagu zaczynam.

Po przejściu Black Flag mogę stwierdzić że Black Flag że, jest najlepszą częścią serii Assassin's Creed. Lecz po przejsciu AC Black Flag możliwość kierowania statkiem kąpletnie mi się znudziła...

P>S: To jeszcze Rev i Rouge :) .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie najlepszą częścią serii był AC IV Black Flag - wyrzucono ten zepsuty, głupi,debilny system otwierania skrzynek [miało się ochotę rzucić padem w ściane ...] w Black flag skrzyneczki otwiera się z buta ... ponadto się chcę a to dlatego gdyż nie jesteśmy chłopcem na posyłki [jak Connor] tylko piratem któremu zależy tylko na zarobku - tak więc abordaże, skarby, zbieranie mamony jest iśnie satysfakcjonujące i przyjemne. Dla mnie jest to najlepsza część z serii ale wielu może zostać odrzuconych z powodu tych pirackich klimatów ;p

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo polubiłem Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood oraz Assassin's Creed IV Black Flag. Po za tym grałem w I i III, ale te 3 najbardziej mi się spodobały. W inne nie miałem okazji zagrać. ;)­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza mogłaby być Assassin's creed (pierwsza część). Fabuła była moim zdaniem najlepsza z całej tej serii. Brakuje tutaj jednak lepszej grafiki i głębszej historii Altaira. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...