Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiadomość do dziewczyny.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziewcyzna nawet się do mnie w szkole nie odzywa i unika mnie, nie smieje sie ani nic.. chyba przez te wiadomosci co ja mam zrobic?? :angry:

nie garb się i przypompuj bica :D

zawsze możesz też dupy w metinie na pocieszenie poszukać, tylko pamiętaj, że musisz mieć maskę emocji

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie garb się i przypompuj bica :D

zawsze możesz też dupy w metinie na pocieszenie poszukać, tylko pamiętaj, że musisz mieć maskę emocji

bajceps nie jest do szczęścia potrzebny =)

jeżeli masz pisać takie badziewne wypowiedzi to idź pisać gdzie indziej,

Panu dziękujemy. Teraz stąd wyjdź -,-

Opublikowano

bajceps nie jest do szczęścia potrzebny =)

jeżeli masz pisać takie badziewne wypowiedzi to idź pisać gdzie indziej,

Panu dziękujemy. Teraz stąd wyjdź -,-

Ale jak jesteś pizdą pod względem fizycznym to też dziewczyny najłatwiej nie znajdziesz.

shoob.png

Opublikowano

Powtórzę po reszcie - dostałeś zlewę. Nie wiadomo jeszcze z jakiego powodu - albo myśli nad decyzją, albo delikatnie daje Ci do zrozumienia, żebyś odpuścił. Powinieneś napisać wiadomość w stylu - "Zrozumiałem aluzję i już nie będę zawracać Tobie głowy. Jeżeli coś się zmieni, to po prostu mi o tym powiedz. Póki co traktuj mnie tak jak zawsze." Nie bądź taki nachalny, uparty... Jeżeli masz jakieś problemu, to proponuję sobie ręcznie dogodzić i się uspokoić na chwilę obecną xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...