Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiadomość do dziewczyny.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zioom , przez SMS nie poderwiesz maniury ..

Jest tyle miejsc , kino itp. jest staroświeckie , weź ją na jakiś mecz - wtedy jak będzie dobra chwila spytaj się ją .

A i do tego pokazuj pewność , nie że jesteś lamusem itp. itp .

ja mieszkam w takiej wiosce. Tutaj jest jedynie: restauracja pizzeria i inne pierdy. Jak to na wiochach :P

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i są pizzerie. Nie możecie iść?

Dziewczyny lubią rozmyślać o sobie i gadać o tym koleżankom.

Np. ja kiedyś tak miałem, jak ty. Zakochałem (zauroczyłem) się w jednej z klasy. Myślałem, śniłem o niej, a jak przyszedł bal, to BACH!

Napisała: wolałabym umrzeć niż z tb pójść. Do siebie nie pasowalismy. Ona nic nie umie, a ja dużo.

Widać siebie warta, pusta <cenzura>. A teraz w gimbie to sobie z fizyką rady nie daje.

Opublikowano

Napisałem wczoraj sms'a do dziewczyny, która mi się podoba. Spytałem ją czy mam u niej szanse a ona do teraz nie odpisuje.

"Cześć Marysia. Tu Banan. W te wakacje co były tak fajnie się nam pisało (chyba z milion sms'ów).. i wtedy padły słowa z mojej strony, że mi się podobasz i wszystko robiłem żeby Ci się przypodobać. Więc teraz pytanie. Czy ja mam u Cb szanse? Wiem, że jestem lamusem, bo to piszę a nie mówię w tym momencie do Cb, ale ja chcę to wiedzieć bo nie chce kolejne lata się dłużyc w tb skoro ty nie bd mnie chciała.. Także. Mam jakiekolwiek u cb szanse?"

Wysłałem do niej sms'a czy preczytała tą wiadomość a ona "Przeczytalam..."

Teraz pytanie do tego tematu: Czemu ona mi nie odpisuje? Czy to wina tego, że coś pokręciłem w wiadomości czy też tego, że być może się zastanawia lub boi? ;___;

Dodam tylko ze trza było w realu to by sie nie wywineła :c

Opublikowano

Uczucia wyznawane przez SMS/FB czy inne rzeczy to szczyt nieśmiałości, teraz będziesz bardziej nieśmiały aby z nią porozmawiać, Ona będzie Ci uciekać, chować się przed Tobą bo będzie speszona. Jeśli nie masz luźnych relacji z nią, to raczej nic z tego nie będzie. Trochę za szybko z nią postąpiłeś, trzeba było stopniowo budować tą 'atmosferę'.

Opublikowano

Uczucia wyznawane przez SMS/FB czy inne rzeczy to szczyt nieśmiałości, teraz będziesz bardziej nieśmiały aby z nią porozmawiać, Ona będzie Ci uciekać, chować się przed Tobą bo będzie speszona. Jeśli nie masz luźnych relacji z nią, to raczej nic z tego nie będzie. Trochę za szybko z nią postąpiłeś, trzeba było stopniowo budować tą 'atmosferę'.

Kto ma luźne relacje z dziewczyna którą sie kocha ale jednak sie z nią nie jest?

Jak sie na nia patrzyć to sama ci sie morda usmiecha , nie wiesz co powiedzieć , jesteś '' wsłupiony'' ( wiem ze źle ) '' stoisz jak słup '' . Ciężka sprawa

Trzeba prosto z mostu zajebać ( tzn ehh ... ) Chodzi mi o to ze nie powinieneś sie pierdolic . Jak ci sie podoba to podejdź nabierz wdech pełną piersią i powiedz jej co czujesz .

Opublikowano

Kto ma luźne relacje z dziewczyna którą sie kocha ale jednak sie z nią nie jest?

Jak sie na nia patrzyć to sama ci sie morda usmiecha , nie wiesz co powiedzieć , jesteś '' wsłupiony'' ( wiem ze źle ) '' stoisz jak słup '' . Ciężka sprawa

Trzeba prosto z mostu zajebać ( tzn ehh ... ) Chodzi mi o to ze nie powinieneś sie pierdolic . Jak ci sie podoba to podejdź nabierz wdech pełną piersią i powiedz jej co czujesz .

No dokładnie jak słup. ;)

Często z nią rozmawiałęm/pisałem i najczęsciej rozśmieszałem :)

Opublikowano

Spytaj sie czy odczytala smsa?

odczytała bo kilka godzin po tym spytałem czy odczytała a ona "przeczytałam..." czyli ona chce ze mną pogadać w realu?

Opublikowano

odczytała bo kilka godzin po tym spytałem czy odczytała a ona "przeczytałam..." czyli ona chce ze mną pogadać w realu?

Czyli, ze mysli i daj jej kurwa czas.

Japierdole ludzie, wy naprawde jestescie tacy tepi co niektorzy? Szkoda slow... niedlugo bedziecie sie bali spojzec na dziewczyne.

Daj jej czas, jak jej ten SMS cos dal do zrozumienia to sie sama odezwie ale takie sprawy musi przemyslec i obgadac z kolezankami... sam rozumiesz.

Pogadaj z nia najlepiej w szkole SAM NA SAM na ten temat.

LwG

Opublikowano

Właśnie i tu bardzo ciekawy temat ta rozmowa sam na sam . Jest o tyle trudne że dziewczyny rzadko chodzą same i trudno o sytuację sam na sam ( przed wszystkim w szkole ) ale może ci się uda :D . Ja myślę że masz duże szansę bo mówiłeś że pisaliście dużo ze sobą i mam nadzieję spotkaliście się pare razy w te wakacje . Gorsza sprawa by była jakbyś tak napisał do dziewczyny którą ledwo znasz i prawie z nią nie rozmawiałeś , ale to inny temat :) .

Opublikowano

Pisałem do niej wiadomość czy spotkała by się dziś. Ona odpisuje, że na pewno się ze mną dziś nie spotka.
Spytałem czemu. Ona natomiast, że nie ma czasu, ponieważ albo się uczy albo ma zajęcia w stajni przy koniu.

Wniosek? Zlała mnie.

Pytałem nawet czy by za tydzień. Ona, że też nie :huh:.

Napisałem sms'a czy wie kiedy będzie mogła się ze mną spotkać to ona wcale nie odpisuje, wiadomość wysyłałem dwukrotnie <_< :(
Jak myślicie?

Opublikowano

To dlaczego piszesz? Nie lepiej gdybyś podszedł po nią po szkole czy coś w tym stylu, z jakimiś kwiatami. Zauważyłaby, że ci zależy, a wiara umiera ostatnia ;)

Opublikowano

Z tego wszystkiego wywnioskowałem: Odpuść sobie..

Jeżeli tak ci odpisuje, to znaczy, że ma cię niestety gdzieś i nic na to nie poradzisz..

Ale spokojnie, jak nie ta to inna lepsza się trafi ^_^

graphic.png

Opublikowano

Popełniasz radykalne błędy...

1. SMS - to pozostawia wiele do życzenia ;)

2. Jak piszesz to nie tb, cb, ty, tylko pełna forma Tobie, Ciebie, Ty oraz z grzeczności z dużej litery

3. Piszesz do dziewczyny z którą chcesz chodzić, że jesteś lamusem - dajesz wyrok sam na siebie ;)

4. Dostałeś zlewe, co nie znaczy, że masz się poddawać. Jedź do niej do domu, kup nawet kwiaty czy coś i pogadaj z nią... Nie będzie Cie brała już za spierdolenie ;3. Jeżeli znów dostaniesz zlewę odpuść ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Popełniasz radykalne błędy...

1. SMS - to pozostawia wiele do życzenia ;)

2. Jak piszesz to nie tb, cb, ty, tylko pełna forma Tobie, Ciebie, Ty oraz z grzeczności z dużej litery

3. Piszesz do dziewczyny z którą chcesz chodzić, że jesteś lamusem - dajesz wyrok sam na siebie ;)

4. Dostałeś zlewe, co nie znaczy, że masz się poddawać. Jedź do niej do domu, kup nawet kwiaty czy coś i pogadaj z nią... Nie będzie Cie brała już za spierdolenie ;3. Jeżeli znów dostaniesz zlewę odpuść ;)

Jak juz raz dostal zlewe i pisze o porady na forum o grach to niech juz od razu sie podda xD

Opublikowano

Upewniłeś się, że nie korzysta ona z mpcforum? Jeśli zauważyła ten temat, to już znasz odpowiedź, dlaczego Cię tak traktuje.

Opublikowano

Jak juz raz dostal zlewe i pisze o porady na forum o grach to niech juz od razu sie podda xD

Jezu a jak byliście gimbusami to nie myśleliście tak? Chłopak nie daje rady! Pomóżmy mu wygrać w życie ;3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pokaż swoje zdjęcie i jej to Ci powiem :)

Wydaje mi się że ten sms ją zawstydził :(

41196912334212939960.png

Opublikowano

Jezu a jak byliście gimbusami to nie myśleliście tak? Chłopak nie daje rady! Pomóżmy mu wygrać w życie ;3

Szczerze, z doświadczenia wiem, że jak komuś na kimś zależy to nie odpuści i sam będzie kombinował jak to zrobić, kwestia honoru :3

Opublikowano

>14 lat

>wielkie miłości, bardzo zależy

Dostał taką zlewe i tak cud jeżeli do niej pójdzie a nie będzie spierdoliną xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pokaż swoje zdjęcie i jej to Ci powiem :)

Wydaje mi się że ten sms ją zawstydził :(

moje: https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1233338_361439260653734_1794413970_n.jpg

zza tą pierwsza dziewczyna od lewej strony: https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1069869_201038173388318_1068720238_n.jpg

Opublikowano

>14 lat

>wielkie miłości, bardzo zależy

Dostał taką zlewe i tak cud jeżeli do niej pójdzie a nie będzie spierdoliną xD

nie do końca to rozumiem xD

Opublikowano

dziewcyzna nawet się do mnie w szkole nie odzywa i unika mnie, nie smieje sie ani nic.. chyba przez te wiadomosci co ja mam zrobic?? :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...