Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiadomość do dziewczyny.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem wczoraj sms'a do dziewczyny, która mi się podoba. Spytałem ją czy mam u niej szanse a ona do teraz nie odpisuje.

"Cześć Marysia. Tu Banan. W te wakacje co były tak fajnie się nam pisało (chyba z milion sms'ów).. i wtedy padły słowa z mojej strony, że mi się podobasz i wszystko robiłem żeby Ci się przypodobać. Więc teraz pytanie. Czy ja mam u Cb szanse? Wiem, że jestem lamusem, bo to piszę a nie mówię w tym momencie do Cb, ale ja chcę to wiedzieć bo nie chce kolejne lata się dłużyc w tb skoro ty nie bd mnie chciała.. Także. Mam jakiekolwiek u cb szanse?"

Wysłałem do niej sms'a czy preczytała tą wiadomość a ona "Przeczytalam..."

Teraz pytanie do tego tematu: Czemu ona mi nie odpisuje? Czy to wina tego, że coś pokręciłem w wiadomości czy też tego, że być może się zastanawia lub boi? ;___;

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie rozważa to co powiedziałeś albo po prostu nie masz szans i Cie zlała.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Chłopie od kiedy takie rzeczy załatwia się przez sms?

Powinieneś raczej spotkać się z nią i jej to powiedzieć prosto szczerze , to co ci serce podpowiada.

Nie
wiem , teraz w takiej sytuacji powinieneś jakoś załagodzić sytuacje ,
tzn spotkać się z nią , iść na spacer i powiedzieć ,że nie byłeś w
stanie tego jej powiedzieć w oczy bo się bałeś jak zareaguje potem
jakoś się rozmowa potoczy :)

Opublikowano

Prawdopodobnie rozważa to co powiedziałeś albo po prostu nie masz szans i Cie zlała.

Też myślę, że mnie zlała :)

Chłopie od kiedy takie rzeczy załatwia się przez sms?

Powinieneś raczej spotkać się z nią i jej to powiedzieć prosto szczerze , to co ci serce podpowiada.

Nie

wiem , teraz w takiej sytuacji powinieneś jakoś załagodzić sytuacje ,

tzn spotkać się z nią , iść na spacer i powiedzieć ,że nie byłeś w

stanie tego jej powiedzieć w oczy bo się bałeś jak zareaguje potem

jakoś się rozmowa potoczy :)

Spróbuję, ale jestem nie śmiał troszkę i dziwnie teraz się z tym wszystkim czuję.

Opublikowano

To co ja mam waszym zdaniem teraz zrobić skoro:
- jestem nie śmiały.

Jak nie odpowie mi do poniedziałku to zagadać do niej w poniedziałek i zapytać. Czy już wie?

Opublikowano

Nie bądź nachalny i nadgorliwy, poczekaj do 4 dni, aż Ci odpowie. Jeżeli tego nie zrobi powiedz jej to, ale powiem Ci szczerze, że zły krok poczyniłeś wysyłając tego sms, jeszcze tak źle napisanego.

ten sms nie jest dokładnie taki sam jak jej wysłałem. Wtedy pisałem do niej z uczuciem :P

Tutaj w tym nie dopisałem kilku ważnych linijek, ale mniejsza z tym.

Opublikowano

Wiesz, sam miałem taką sytuacje, że wysyłam smsa do koleżanki czy wyjdzie na dwór pogadać, a ona do mnie, że nic z tego nie będzie itd. przez smsa :) Idź do niej jak ją spotkasz i pogadaj :) chuj z tym, że jesteś nieśmiały z czasem ci przejdzie.

Opublikowano

A no ma , może wyjechała i nie wie gdzie kupić doładowanie ? :D A serio to sms jest złym sposobem na takie sprawy sam kiedyś pisałem z dziewczyną ze szkoły jak "przyjaciele" xD ale w końcu się zdenerwowała że się mało spotykamy i ma focha :P . W sytuacji gdy wiesz że przeczytała smsa możesz miec raczej wieksze przepuszczenia że to rozmysla a nie po prostu olała . Ja tam bym poszedł i pogadał i tak jak up , powiedział że nie miałem odwagi powiedzieć jej tego w oczy ^^ ( Które z resztą są takie piękne huehue ) . Najwyżej okaże się że to zdzira , czyli nie ma se co nią głowy zawracać ;) .

@I aby Bóg dał mi odwagę postępować tak jak podpowiadam innym ludziom , Amen . :D

Opublikowano

Zlamiłeś chłopie, zlamiłeś. Przez smsa takie rzeczy pisać? Śmiech na sali normalnie, przez smsa/fb i inne gówna piszą tylko tchórze którzy chcą poruchać... Podejdź do niej powiedz że nie byłeś wtedy sobą, że bardzo ją kochasz i się przestraszyłeś że jak się jej zapytasz to odmówi. Sam byłem w podobnej sytuacji i jakoś wyszło na moje (jestem z nią xD ).

Opublikowano

Zlamiłeś chłopie, zlamiłeś. Przez smsa takie rzeczy pisać? Śmiech na sali normalnie, przez smsa/fb i inne gówna piszą tylko tchórze którzy chcą poruchać... Podejdź do niej powiedz że nie byłeś wtedy sobą, że bardzo ją kochasz i się przestraszyłeś że jak się jej zapytasz to odmówi. Sam byłem w podobnej sytuacji i jakoś wyszło na moje (jestem z nią xD ).

ogólnie jakimś cieciem nie jestem. Nic z tych rzeczy. Ogólnie to ja jestem takim twardym chłopem tylko w tych sprawach miłosnych taka pip-a jestem ;/

Opublikowano

No to podejdź do niej, i powiedz po prostu że nie chciałeś tego napisać przez smsa, ale się bałeś jej reakcji na to co odpowie i tak jakoś wyszło :D. zobaczysz ze ci odpowie

i tak zrobię ;) dzięki.

Opublikowano

Powodzenia życzę , tylko jej nie mów że ludzie z forum pomagali i doradzali co masz robić ( raczej się nie spodoba :P )

Opublikowano

Napisałem wczoraj sms'a do dziewczyny, która mi się podoba. Spytałem ją czy mam u niej szanse a ona do teraz nie odpisuje.

"Cześć Marysia. Tu Banan. W te wakacje co były tak fajnie się nam pisało (chyba z milion sms'ów).. i wtedy padły słowa z mojej strony, że mi się podobasz i wszystko robiłem żeby Ci się przypodobać. Więc teraz pytanie. Czy ja mam u Cb szanse? Wiem, że jestem lamusem, bo to piszę a nie mówię w tym momencie do Cb, ale ja chcę to wiedzieć bo nie chce kolejne lata się dłużyc w tb skoro ty nie bd mnie chciała.. Także. Mam jakiekolwiek u cb szanse?"

Wysłałem do niej sms'a czy preczytała tą wiadomość a ona "Przeczytalam..."

Teraz pytanie do tego tematu: Czemu ona mi nie odpisuje? Czy to wina tego, że coś pokręciłem w wiadomości czy też tego, że być może się zastanawia lub boi? ;___;

Z własnego doświadczenia powiem Ci że dziewczyny nie lubią tego pytania (czy masz szanse), raz tak zapytałem i sprawa się rypła dlatego następnym razem radzę Ci nie zadawać tego pytania, tym bardziej przez smsa :P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Widzę, że znalazłem swoją bratnią duszę. :)

Też nie lubię opieprzać dookoła co do takich spraw, prostu z mostu - podobasz mi się , mam szansę? i krótko, tak trzymać :D

@topic

może sobie przemyśla wszystko, daj jej czas. za kilka dni jeśli nie będzie odpowiedzi, odezwij się ponownie.

jeśli dalej będzie to samo - daj sobie spokój, jak będzie chciała to ona zacznie za Tobą latać. :)

Opublikowano

Optymistycznie - Może nie chce jej się wierzyć że taki zajebisty chłopak chcę z nia byc i jeszcze obdzwania wszystki koleżanki ... :D A jeśli to nie problem po ile macie lat ? Nie żeby coś ale jako nastolatka dziewczyna ma w każdym wieku inny tok myslenia .

Opublikowano

Spoko, ja już jestem jestem w tym obeznany, z doświadczenia parę postów UP ;). Jakby co to wal na PW.

Ooo tak, rocznik 99 - bardzo obeznany, tyle przeżyłeś i w ogóle alfons sutener kasanova.

beka

@topic

a tak naprawde ważne jest teź w jakim

wieku jestescie.

shoob.png

Opublikowano

Pewnie młody wiek jak takie sprawy przez SmS.

Powiem Ci że pisanie z dziewczyną milion sms to nic nie znaczy dla niej,po prostu dobrze się jej pisało z tobą i tyle.

Teraz to ona może Cię unikać,albo da tobie odpowiedz .

Opublikowano

młody wiek, no młody, a ile kurw maja miec? 30 lat? ja mam 16 lat i głównie sie pisze teraz na fb czy to sms'y... i to o wszystkim... ale jak widze po Twoich hobby typu metin,minecraft to sądze ze jestes lamusem i Cie zlała xD nie pisz za szybko ani nie zwlekaj, bo zapomni... moze z kims kręci, nwm

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Ooo tak, rocznik 99 - bardzo obeznany, tyle przeżyłeś i w ogóle alfons sutener kasanova.

beka

@topic

a tak naprawde ważne jest teź w jakim

wieku jestescie.

No kartoflarzu, pisałem parę postów wyżej że byłem w takiej samej sytuacji, czytaj zanim coś napiszesz.

@ANTYWARN

Po ile macie lat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...