Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiadomość do dziewczyny.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No kartoflarzu, pisałem parę postów wyżej że byłem w takiej samej sytuacji, czytaj zanim coś napiszesz.

@ANTYWARN

Po ile macie lat?

Ojojoj... Antywarn przepisany z mojego, to raz.

A dwa, tak, czytałem.

Ale nie uważam, że możesz się na ten temat wypowiadać, BO JESTEŚ PODWIEKIEM.

14 letni casanova!

@up

hahhaha mówi, mając 14 lat, że był w takiej samej sytuacji. To co, byleś w I gimnazjum? kto co tu mówi o związku dla szpanu. Beka, miljoner.

@topic

skoro 14 lat, nie ma co się starać o taki związek.

jeszcze dużo może się zmienić przez te 3-5 lat.

@down

Dostałbym bana za obrazę, więc nie nazwę ****y *****ą

a, "doświadczenie" - wypowiedział się jakiś podwiek uważający się za osobę z doświadczeniem dorosłego.

Beeeka.

A, właśnie, mówiłeś coś o jakimś przeszczepie mózgu dla użytkowników mpc... przydałby ci się :)

shoob.png

Opublikowano

Olek widać że masz w głowie to, co masz w sygnaturze i avatarze. Owszem, w wieku 14 lat są związki dla szpanu, ale są też prawdziwe (mowa o miłości). Tak samo mój wujek, miał dziewczyne w wieku 13 lat, i jest z nią do dziś (35 lat). Kartoflarzu. Już nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo powoli wykańczasz mnie doświadczeniem idioty.

@UP

Idź lepiej sprzedawać kartofle, bo tylko to potrafisz. Wiecej nie napiszę bo nie chce znowu bana

Opublikowano

Dla szpanu? Yyyy,, Czy rozpisywałbym się i śnił o niej dzień i noc żeby chodzić z tą dziewczyną dla szpanu? Macie mnie za pedałka?

Opublikowano

Dla szpanu? Yyyy,, Czy rozpisywałbym się i śnił o niej dzień i noc żeby chodzić z tą dziewczyną dla szpanu? Macie mnie za pedałka?

To tylko zauroczenie

finalrender.png

Opublikowano

Nie odpisała Ci bo ją zatkało. Musisz lekko podchodzić do sprawy, ponieważ czym się bardziej do niej przywiążesz tym będzie gorzej jak dostaniesz kosza. Powodzenia z nią, i mam nadzieje, że Ci się uda :) pamiętaj, że są inne na świecie.

Opublikowano

Nie odpisała Ci bo ją zatkało. Musisz lekko podchodzić do sprawy, ponieważ czym się bardziej do niej przywiążesz tym będzie gorzej jak dostaniesz kosza. Powodzenia z nią, i mam nadzieje, że Ci się uda :) pamiętaj, że są inne na świecie.

Dzięki. Dałbym Ci + ale już wszystkie wykorzystałem ;/

To tylko zauroczenie

może się to tak wydawać. Ale zakochany jestem w niej już 3 rok.

Opublikowano

napisz jej, ze lubisz kupe robic

Weź koleś wypierdalaj z forum bo na kij piszesz dupne posty ?

A ja uważam że 14 lat to odpowiedni czas na pierwszy związek :) Nie jesteś za młody , a mieć pierwsza dziewczynę w wieku 17 lat to idiotyzm bo związek się rozpadnie z powodu braku jakichkolwiek bodźców tzn. nie będziesz wiedział jak się przy niej zachowywać . Daj jej czas dziewczyna to dziewczyna a że jeszcze do tego nastolatka to jej nie zachowania nie zrozumiesz :)

@3 lata ? To jest nic , uwierz mi :D

Opublikowano

Weź koleś wypierdalaj z forum bo na kij piszesz dupne posty ?

A ja uważam że 14 lat to odpowiedni czas na pierwszy związek :) Nie jesteś za młody , a mieć pierwsza dziewczynę w wieku 17 lat to idiotyzm bo związek się rozpadnie z powodu braku jakichkolwiek bodźców tzn. nie będziesz wiedział jak się przy niej zachowywać . Daj jej czas dziewczyna to dziewczyna a że jeszcze do tego nastolatka to jej nie zachowania nie zrozumiesz :)

@3 lata ? To jest nic , uwierz mi :D

Wierze Ci :)

Opublikowano

Wczoraj ? Jeśli tak to możesz spokojnie poczekać do poniedziałku , rozumiem że wtedy spotykacie się w szkole ? Może ona chce z tobą porozmawiać " w realu " ( nie , nie mylić ze świątyniami typu biedronka , kaufland itp. )

Opublikowano

Dzięki. Dałbym Ci + ale już wszystkie wykorzystałem ;/

może się to tak wydawać. Ale zakochany jestem w niej już 3 rok.

Co ty wiesz o miłości..

finalrender.png

Opublikowano

Wczoraj ? Jeśli tak to możesz spokojnie poczekać do poniedziałku , rozumiem że wtedy spotykacie się w szkole ? Może ona chce z tobą porozmawiać " w realu " ( nie , nie mylić ze świątyniami typu biedronka , kaufland itp. )

No tak, spotykamy. Razem w klasie. :)

Też mam takie podejrzenia, że powie mi to w realu.

Opublikowano

Hmm gorzej jak ona jest za biedronką ... :D Więc wiesz nie spinaj się tylko poczekaj do poniedziałku . Powodzenia :D .

Opublikowano

Hmm gorzej jak ona jest za biedronką ... :D Więc wiesz nie spinaj się tylko poczekaj do poniedziałku . Powodzenia :D .

Dzięki : ))

Opublikowano

Wiesz ja nie jestem jakimś tam terapeutą od miłość lub coś w ten deseń ale dziewczyny mają coś w sobię że nad tym rozważają myślą o tym i tak dalej zawaliłeś z tym że napisałeś sms bardziej coś jakaś randka lub w szkole powiedzieć co czujesz i czy masz jakieś szanse u niej. Ale trzymam kciuki żeby ci się udało w poniedziałek :P i gdy będziesz w razie wypadku mówił jej to wyobraź sobię że rozmawiasz do kolegi :D.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Wiesz ja nie jestem jakimś tam terapeutą od miłość lub coś w ten deseń ale dziewczyny mają coś w sobię że nad tym rozważają myślą o tym i tak dalej zawaliłeś z tym że napisałeś sms bardziej coś jakaś randka lub w szkole powiedzieć co czujesz i czy masz jakieś szanse u niej. Ale trzymam kciuki żeby ci się udało w poniedziałek :P i gdy będziesz w razie wypadku mówił jej to wyobraź sobię że rozmawiasz do kolegi :D.

Dzięki. :) Terapeutą nie jesteś, ale może nim zostaniesz ;))

Opublikowano

Zioom , przez SMS nie poderwiesz maniury ..

Jest tyle miejsc , kino itp. jest staroświeckie , weź ją na jakiś mecz - wtedy jak będzie dobra chwila spytaj się ją .

A i do tego pokazuj pewność , nie że jesteś lamusem itp. itp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...