Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

potrzebny reupload!

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

dzieki ;P znalazlem tez na innym forum tego haxa i smiga super tylko mogli by poprawic nazwe ono bo nie wbija

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi na win 8.1 na 4death.pl nie wchodzi o co chodzi? Nie odpala się w ogóle ale klient tak lub coź usuwa ten switch bot automatycznie z pliku gry

16f51248.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

czemu miesza mi tylko 1 slot?

@CzyzuSKW tak jest i nic z tym nie zrobisz, jeżeli na serwerze w sklepie zmianki są po 1 sztuce to na 1 koncie będziesz w stanie bonować 1 item.

@ZAHON No chyba nie. Eq całe wypełnione zmiankami a i tak tylko jeden item miesza.

Opublikowano

@CzyzuSKW tak jest i nic z tym nie zrobisz, jeżeli na serwerze w sklepie zmianki są po 1 sztuce to na 1 koncie będziesz w stanie bonować 1 item.

@ZAHON No chyba nie. Eq całe wypełnione zmiankami a i tak tylko jeden item miesza.

@mem0l mogłem się z czymś się pomylić (dawno nie grałem w metina), druga opcja to asy nie potrafią włączyć bonowania drugiego itemu albo nie działający bs

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@mem0l mogłem się z czymś się pomylić (dawno nie grałem w metina), druga opcja to asy nie potrafią włączyć bonowania drugiego itemu albo nie działający bs

@ZAHON Raczej coś z bs. Masz jakiegoś innego w mix?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi od razu wywala clienta (divine s2). Uruchamiam przez injector.

@krx102 na tym serwerze nie odpalisz tego bs'a

Kurcze. A jest może coś innego z alternatywnymi bonami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...