Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze mi ktoś na PW jak zmienić szybkość ? Bo mam z tym małe problemy.. Bo jak zmienie to i tak zmienia jak zmieniało. Prosze pisać tutaj lub na forum PandoraMT2.pl/forum/ na nick "Amorous :)"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest w stanie ktoś w końću spełnić prośbę kolegów wyżej, jak i moja, z innym hostingiem? ;> Naprawdę.. Bylibyśmy wdzięczni. Z góry dziekuję :)

Opublikowano

Wolno strasznie zmienia.. dalem nawet 0 ms i nic nie robi roznicy jak to k***a zmienic?

518831445005751729602.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego na pandorze zmienia tylko 1 slot?

Jak ustawisz 5 itemow do mixowania , to w następnych będzie zmieniać (pojedynczo) dopiero gdy w poprzednim wejdą odpowiednie bony wybrane przez ciebie.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Hmm lepszy padmak v3 bo ten nie zawsze dziala bo wywala mix albo wgl sie nie wczytuje tak to zadnych zastrzezen :)

Właśnie ten zazwyczaj działa, a od padmak nie :p

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktos mi powie co dalej? Wrzuciłem ten plik wszystko odpaliło jest to okienko lecz nic nie widze zeby dodawalo jak mam wybrać daną broń lub inną rzecz zeby mieszaj zadziałało??

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli u kogoś nie chce smigać polecam taki oto sposób.

Najpierw pobieramy:

Switchbotv3_0_0_5.rar

skan:

Następnie od użytkowinika E69

Testowane na virtualmt2

1.Włączamy metka.

2.Pobieramy i wypakowujemy Switch-Bot.rar , zmieniamy rozszerzenie na dll i kopiujemy do folderu z metinem.

3.Pobieramy i wypakowujemy Switchbotv3_0_0_5.rar wchodzimy do folderu Switchbotv3_0_0_5 następnie włączamy Switchbotv3.exe.

4.Klikamy Datei suchen i szukamy w folderze metina plik o nazwie Switch-Bot.dll,klikamy na niego i otwórz.

5.Klikamy Aktualisieren i szukamy swojego metina,klikamy na niego a następnie In den ausgewahlten ... .

6.Powinien działać ;d.

Uwagi : U mnie gdy wczesniej wrzuce pliki z folderów  Switch-Bot.rar lub Switchbotv3_0_0_5.rar i włączam gre to sie usuwają.

Polecam jeszcze kopie zrobić metka. Prosze o komentarze ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...