Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Dracos.pl Asek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bugg na skille. Kupujemy cofke skilla gdy nie wejdzie na 17 i jest odrazu na G. Enjoy! 3xG Dziekuje Malysz za to skromne niedopracowanie ;D

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, do tej pory broniłem ten serwer, ale to zaszło już za daleko.

W tej chwili to coś ma więcej bugów niż na pierwszej odsłonie, jeden naprawią, dojdzie 10 więcej, tak jak teraz, naprawiali buga z pvp, a znikła "nieskończona pelerynka", ludzie bugiem sobie powbijali skille na G bo wystarczyło cofnąć skilla zwojem i wbić go z powrotem (na becie wchodziły na G z 17 pkt, nie zmienili, a teraz jak ludzie sobie pobugowali to usunęli zwoje od handlarzy)

Pety niektórzy widzą, a niektórzy nie, żeby rozdać bonusy do mojego peta na moje konto musiał mi się zalogować kumpel - bo on widział mojego peta, a ja nie widziałem.

Z początku serwera - yang bug, co jak co, ale to już przesądziło o losie serwera, najlepsza administracja zmieniła eq z +9 na +0 bo zapewne nie umiała zmienić podatku ^^.

Kolejna rzecz, jakieś skrzynki w IS, z których lecą epiki +9 na 100+ lvl, tym już dojebali do końca, oczywiście nie licząc tego, że na pierwszej odsłonie kamienie dusz były u handlarza, a na tej wpakowali je do IS xD.

Itemy z IS'u (czasowe) albo w grze są żółcią albo są na 0 minut (żółci nawet nie widać w eq, zajmuje tylko miejsce), wywnioskować z tego można, że bufu nawet nie musiał ingerować w drugą odsłonę żeby się rozjebała, bo sama to zrobiła dzięki zajebistej administracji i jej pazerności na hajs.

Serwer jest podstawiony tylko i wyłącznie pod hajs, upchali do niego wszystko co możliwe pewnie tylko po to żeby małysz odrobił swoje 30 kafli.

Pozdrawiam i życzę miłego expa na tym serwerze, gdzie exp leci gorzej niż na ravii, w końcu easy/medium ^^.

Morał z tej bajki jest jeden i niektórym znany, jebać fubu... i małysza.

Opublikowano

PIATEK BEZ BUGOW !!!! Tyle w temacie

Kawal dobrej roboty cos zjebac i usunac tylko " A moze nie zauwazy nikt a co tam " kto wbil na G to wbil wazne ze hajs sie zgadza bo w isie najebane tego tyle ze chyba za tydzien GMa na okreslona ilosc dni bd mozna kupic .

Dziekuje na tym zakoncze gre : )

42421797.jpg

Opublikowano

Myślałem że to będzie serwer dopracowany z fajną administracja a co się okazało bugi i jeszcze raz bugi to po co była beta ? Potem Małysz powie no nie było bety przepraszamy ja mam dość tego serwera i idę nie polecam !!!!!!

A tak poza tym przydupasy administracji mają łatwiej.

Jeżeli ktoś szuka serwera bez bugów to go tutaj nie znajdzie :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Czyli powoli zbieramy szpadelki itp z piaskownicy i wracamy do domków?

REPORT. tak konczymy tu grac szkoda ze fallence nie wypalil :/ tam chcialem grac aw@ co z maskami ?

Opublikowano

http://wklej.to/ugoiO

http://wklej.to/y4LDA

Zobaczcie te SS-y, opisaliśmy drop ze skrzynek, gdzie tam są bronie 130 ?

Patrzcie punkt 17. o yang bugu, do tego mówiliśmy na TS żeby nie było nic takiego że kupuje się zbroje i sella, jak na 1 odsłonie.

To samo skille, mówiliśmy Ci Malysz że skile mają wchodzic na G 70% ? raczej nie. Mowiliśmy KU do instruktorów, rady/zwoje z metinów, 10KU do G.

Po 20 minutach wyszedłem z bety i już na nią nie wchodziłem, szkoda że narobiliście jeszcze więcej bugów niż było.

Pozdro 600, zawiodłem się.

A I JAK SIE SPYTAŁEM CZY EXP MA TAKI BYĆ BO JEST JAK NA HARD/MEDIUM TO USŁYSZAŁEM ŻE JEST JESZCZE NIE USTAWIONY.

Opublikowano

Zalosniejszej porazki to nie widzialem xD

Ale nalezalo ci sie malysz glupi smieciu za kradzieze na s2. Chciales sie wybic na lizaniu dupy szczurowi i smiesznym oczernianiu fubona zeby postawic server i zarobic hajs ale xddd nie wyszlo hahaha

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Zalosniejszej porazki to nie widzialem xD

Ale nalezalo ci sie malysz glupi smieciu za kradzieze na s2. Chciales sie wybic na lizaniu dupy szczurowi i smiesznym oczernianiu fubona zeby postawic server i zarobic hajs ale xddd nie wyszlo hahaha

Nie wyszło? Wydał 1,5k zł a zarobił około 4-5k zł. Nadal twierdzisz, że nie wyszło?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

http://wklej.to/ugoiO

http://wklej.to/y4LDA

Zobaczcie te SS-y, opisaliśmy drop ze skrzynek, gdzie tam są bronie 130 ?

Patrzcie punkt 17. o yang bugu, do tego mówiliśmy na TS żeby nie było nic takiego że kupuje się zbroje i sella, jak na 1 odsłonie.

To samo skille, mówiliśmy Ci Malysz że skile mają wchodzic na G 70% ? raczej nie. Mowiliśmy KU do instruktorów, rady/zwoje z metinów, 10KU do G.

Po 20 minutach wyszedłem z bety i już na nią nie wchodziłem, szkoda że narobiliście jeszcze więcej bugów niż było.

Pozdro 600, zawiodłem się.

A I JAK SIE SPYTAŁEM CZY EXP MA TAKI BYĆ BO JEST JAK NA HARD/MEDIUM TO USŁYSZAŁEM ŻE JEST JESZCZE NIE USTAWIONY.

Za udostepnianie tego na ich Forum dostałem perma na ip <3 FUCK LOGIC xD nie polecam serwera administracja ma wyjebane 100%%%%%%% aw@ gdzie zmianki bo w sklepie nie ma

Opublikowano

Myślicie że sytuacja z włamem się nie powtórzy ? To jesteście w błędzie, bo NIGDY wszystkiego nie zabezpieczycie.

Bambus3k bawi się baaardzo długo w mysql, php itp. a tutaj jakaś lama "laminero" myśli że zabezpieczy ^^.

A małysz dalej płacze na tym YouTube o fubu, jaki to on zły, nagrywasz 200 odcinków i ciągle pierdolisz człowieku bez sensu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wszystko dla niepoznaki

@ Jak tam drop ze skrzyń?

Oj zostaw już ich w spokoju :D pozdrów robaka

Serwera nie polecam dużo bugów strasznie dużo

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie wyszło? Wydał 1,5k zł a zarobił około 4-5k zł. Nadal twierdzisz, że nie wyszło?

Rozbawiłeś mnie tym.... żeby tyle zarobić to musiało być w pierwszy dzień na IS wydane około 15-20 k złotych na serwer, a nie sądzę ,że tak bo serwer od samego początku był nużący i nudny dzięki temu ,że padł mogę wrócić i spokojnie grać na Concordii chyba najsolidniejszym serwerze jaki stoi.

Opublikowano

Oj zostaw już ich w spokoju :D pozdrów robaka

Serwera nie polecam dużo bugów strasznie dużo

Kogo mam pozdrowić?

@Czy nadal występuje bug z zielarstwem który wywala channel?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Haha w filmiku Małysza macie,że on został okradziony?

Ahahaha a powiedział że podał im paski do dotpay czy tam gdzie kolwiek.

Japierdole trzeba być tak tępym,żeby się dać ojebać a on to zrobił,i pewnie nie 1 raz a robi wielkie halo.

Małysz - nie ojebali Cie,a sam się dałeś ojebać.

Święte słowa narazie

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Hz16-aK-Eek

Jak ktoś jeszcze nie widział

Na czym mieliście Płatności? Bo mi coś tutaj nie pasuje.

A tak nawiasem kto normalny daje passy do Płatności?

Np. na Płatności-Online nie możesz zmienić nr konta bez dostępu do maila.

Jednym słowem sorry Małysz ale jak sobie pościeliłeś tak się wyspałeś.

btw. Serwer wystartował.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...