Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Dracos.pl Asek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś jakim cudem licznik był kilka razy podkręcony ??? jak grałem to na starcie nawet najmniejsze spoty na dzikusach w shinsoo były podzielone na 3/4 osoby, Takiej ilości osób na starcie Ba**ory nie widziałem

Opublikowano

Dobra jebać :D nie chcę mi się czytać waszych kłótni ...

Są ważniejsze sprawy takie jak brak Clienta 2.5h przed startem czy nawet tej łatki która waży ponoć 300mb !]

Dajcie do kurwy nędzy jakieś info !!

A ty AincradOnline ... miałeś Nexaniy ... zjebałeś, więc nie wypowiadaj sie na temat prowadzenia serwerów skoro sam nie masz o tym pojęcia.

Nie miałem Nexanity. ^^ Coś jeszcze chcesz powiedzieć ciekawego w moim kierunku?

@Topic: Kiedy ludzie dostaną clienta w łapki?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Myślę, że informacje o pomaganiu fearless i InsipratioN, o podkręconym liczniku conajmniej x5 i padajcych ch od

1) DDosów

2)400-600 graczy, może max 800 w chwili startu

nie są głupotami i gdy ktoś będzie grał na serwerze to wolałby grać wśród takich ludzi?

Oczywiście zaraz wbije v1res i mnie zjedzie bo wkońcu musi mieć kogo cisnac tym navi no nie? :D

Lubisz :

Złodziejska administracje

Padajace kanaly

Oszustwa

Eq z navi(nie chodzi o bony typu 3000000 śr w fms tylko np. stalki 9 truty 9 itp. )

Podkrecony licznik

to serwer akurat dla Ciebie.

Zapraszam i pozdrawiam.

Smerf, wioska smerfów. Mówie jak jest.

@Edit Uczciwosc InsipratioN widac na filmiku, chcieli zostawic sobie te itm ale sie wydalo wiec udaja wielkich bohaterow odkrywcow spisku haha

Pierwsza sprawa , to gracze na starcie , hmm mówisz max 800 , co z tego ? Wielu graczy dojdzie jak już server będzie stabilny.

Druga sprawa to padające kanały od ''ddosów'' , one padały od masy bugów na serverze , po wgraniu nowości jakie oferował server pojawiły się bugi.

Trzecia sprawa , to eq z navi , skoro wiesz , że doszło do włamania na serverze , co to jaki sens jest mówić , że eq z navi. I dla twojej informacji , te wszystkie itemy typu truta ''300000'' średnie to jest robione za pomocą cheat engine , zmienia tylko wizualnie wartość danego bonu , można go pokazać np. na wołaj , ale tak naprawdę on nie posiada takiego przedmiotu.

Kiedy rejestracja zostanie włączona ?

Opublikowano

Pierwsza sprawa , to gracze na starcie , hmm mówisz max 800 , co z tego ? Wielu graczy dojdzie jak już server będzie stabilny.

Druga sprawa to padające kanały od ''ddosów'' , one padały od masy bugów na serverze , po wgraniu nowości jakie oferował server pojawiły się bugi.

Trzecia sprawa , to eq z navi , skoro wiesz , że doszło do włamania na serverze , co to jaki sens jest mówić , że eq z navi. I dla twojej informacji , te wszystkie itemy typu truta ''300000'' średnie to jest robione za pomocą cheat engine , zmienia tylko wizualnie wartość danego bonu , można go pokazać np. na wołaj , ale tak naprawdę on nie posiada takiego przedmiotu.

Kiedy rejestracja zostanie włączona ?

Z tym NAVI to pewnie rozchodzi się o balmorkę :), ponieważ podobno małysz rozdawał tam SM'y swoim znajomym.

Kiedy będzie client? Start podobno o 20, a jego jeszcze nie ma... W ogóle nie myślicie o ludziach z wolniejszym łączem.

Opublikowano

Czy naprawiliście runtime c++ i "????????" ?

To jest błąd komputera nie clienta. Jeśłi masz ten problem usuń z folderu plik errorlog napewno to ograniczy. Plus oczyść miejsce na dysku i wyczyść rejestr.

@Top Zapraszam na serwer, szkoda tylko, że te łuki/sztylki na 120-10 są tak okropne jakby były w paincie robione mimo to serwer polecam.

Opublikowano

To jest błąd komputera nie clienta. Jeśłi masz ten problem usuń z folderu plik errorlog napewno to ograniczy. Plus oczyść miejsce na dysku i wyczyść rejestr.

@Top Zapraszam na serwer, szkoda tylko, że te łuki/sztylki na 120-10 są tak okropne jakby były w paincie robione mimo to serwer polecam.

To jest akurat błąd clienta a nie komputera, da się to naprawić. :D

Opublikowano

To jest akurat błąd clienta a nie komputera, da się to naprawić. :D

Nawet jeśli clienta mi ten błąd występował przez za dużo syfu na dysku, nic nie grzebałem w klientach a problem miałem co 30s stojąc w m1 lub teleportując się

@Aw

Skąd lecą medale konne?

Opublikowano

Nawet jeśli clienta mi ten błąd występował przez za dużo syfu na dysku, nic nie grzebałem w klientach a problem miałem co 30s stojąc w m1 lub teleportując się

@Aw

Skąd lecą medale konne?

Błąd leży w złym rozłożeniu "czegoś" na pamięć granny2

Napisałem "czegoś" bo przecież nie będę mówił administracji rzeczy które pewnie wiedzą.

Opublikowano

Wielu graczy dojdzie jak już server będzie stabilny.

Wielu graczy dojdzie jak już server bęzie stabilny.

graczy dojdzie jak już server będzie stabilny.

jak już server bęzie stabilny.

server bęzie stabilny.

1379088419436895763.jpg

Dobre, ziom xD

@antywarn

gdzie expic na 1lvu?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Błąd leży w złym rozłożeniu "czegoś" na pamięć granny2

Napisałem "czegoś" bo przecież nie będę mówił administracji rzeczy które pewnie wiedzą.

Gunwo prawda :D

//Kiedy będzie włączona reje?

//Gdzie najlepiej się expiło na 79 levelu?

64562221938.png

Opublikowano

Ja wię lepiej nie dyskutuj ze mną bo i tak gunwo wiesz o priv serverach

//A server stabliny polecam bo stoi w hostimie i nie ma chuja we wsi

//Jak dropią stalki w redlesie? Tylko metiny czy z wierzb na 86 też?

64562221938.png

Opublikowano

Dobra jebać :D nie chcę mi się czytać waszych kłótni ...

Są ważniejsze sprawy takie jak brak Clienta 2.5h przed startem czy nawet tej łatki która waży ponoć 300mb !]

Dajcie do kurwy nędzy jakieś info !!

A ty AincradOnline ... miałeś Nexaniy ... zjebałeś, więc nie wypowiadaj sie na temat prowadzenia serwerów skoro sam nie masz o tym pojęcia.

Haha, HarryPotter, proszę nie ośmieszaj się. Widzę, że o administracji serwera Nexanity nie wiesz nic skoro mówisz, że Aincrad był jego właścicielem o.O. Znam osobiście jedną osobę z Nexanity i jest jednym z najlepszych techników serwerów metin2 ;). To, że "zjebali" jak ty to określiłeś, nie ma nic wspólnego z umiejętnościami dotyczącymi robienia serwerów.

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

... nic nie potraficie zrobić?

pobrałem łatkę nie widzę petów... fryzurek brak... pewnie są w is

ku miały być po 500k

nie można zbierać kwiatów, a przynajmniej ja na łatce nie mogę... lipa, ale może to poprawią

beznazwy1ef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...