Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Dracos.pl Asek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo w ogóle nie będą wszystkie wykorzystane... Poza tym raczej wiele osób nie wejdzie na serva.. Czemu? Startuje dzisiaj jeden o 18:30.. Ten server miał już jeden upadek, ludzie wolą wybrać nowy który jeszcze tego upadku nie miał :)

To po hu* sie wypowiadasz jak tu nie grasz . Wypie*dalaj na ten serw co startuje o 18;30 z anonimową administracja co tez padnie po 1 dniu...

Opublikowano

Warto zagrać na serwerze .Na 1 starcie lagów nie było nawet przy 2k+ osób + DDosy

Może lagów nie było, ale wywalało co chwila.... Poza tym 2k osób to też nie jest potwierdzone ponieważ liczniki były podkręcone.. Poza tym,

Może i ty wolisz iść na nowy serwer.

Moim zdaniem warto dać jeszcze jedną szanse ze względu iż starają się chłopaki.

Zrozumieli swoje błędy i próbują je naprawić, a to już jest klucz do sukcesu.

Nie podoba się serwer to po co wchodzisz i tylko zaśmiecasz zapowiedź nikomu niepotrzebnymi komentarzami.

A z resztą ten serwer co ma wyjść o 18.30 to nie jest według mnie za ciekawy i po drugie nie wiadomo jak wytrzymają ddosy, po Dracosie można się spodziewać

że wytrzymają bo nie mieli problemów z nimi na pierwszym starcie.A tak poza tym easy szybko się znudzi a chyba każdy woli pograć na dłuższą mete.

Nie zdziwiłbym się jakby padł tamten serwer przez Ddosy i byś wrócił z podkulonym ogonem tutaj.

AntyWarn@

Kiedy będzie dostępny client ponieważ niektórzy ludzie nie mają zbyt szybkiego internetu(nie mówie tutaj o sobie).

@Down

Wszystko zostanie opisane na forum serwera xxx

Ale w swoim czasie narazie mają ważniejsze sprawy jak to aby posprawdzać wszystko by później nie było żadnych niespodzianek.

//Zakaz dodawania linków do innych for! - Mastick

Jeszcze jedną szanse bo się starają? .... Mieli dodać nowe mapy, bronie, zbroje gdy 5 osób wbije chyba 150 lvl ( nie pamiętam jaki był max ), po 2 tygodniach gdy było już ponad 10 osób z 150 lvl padł server, a aktualizacji nawet nie zapowiedziano...

Ciekawe co ty byś powiedział gdybyś został oszukany przez Amber Gold ( jeśli pamiętasz o co tam chodziło ) i nagle prezes tego para banku by powiedział - sorki, nie udało się, dajcie nam 2 szasnę, ale i tak nie oddamy wam waszych pieniędzy.. Zaufał byś im znowu? No właśnie..

Server mi się podobał do czasu... Do czasu otwarcia go po raz pierwszy, a pisać mogę, jeśli nie podoba mi się server mogę to napisać, mam takie prawo :)

Moim zdaniem tamten server jest znacznie ciekawszy niż ten, ale to kwestia gustu, a co do DDosów to tak jak pisałem wyżej : Gówno wytrzymywał Dracos ddosy :) wywalało co chwila ludzi

Z tego co wiem ten server ma być easy-medium.. Easy się szybko nudzą, a easy-medium już nie? :> Nawet jeśli server o 18:30 padnie to na tym mnie i tak nie zobaczysz :)

To po hu* sie wypowiadasz jak tu nie grasz . Wypie*dalaj na ten serw co startuje o 18;30 z anonimową administracja co tez padnie po 1 dniu...

Po pierwsze przyhamuj koleś, bo myślisz że jak pobluzgasz trochę to zaczną Cię szanować.. Mamusi nie ma to już można pyskować do starszych w necie? Jak to mówią kozak w necie, pizda w świecie ( wiem, dostanę pare pkt.. ). Nawet pisać nie potrafisz, poza tym pokaż mi servery gdzie administracja nie jest anonimowa? To jest chyba jedyny taki server...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Może lagów nie było, ale wywalało co chwila.... Poza tym 2k osób to też nie jest potwierdzone ponieważ liczniki były podkręcone.. Poza tym,

Jeszcze jedną szanse bo się starają? .... Mieli dodać nowe mapy, bronie, zbroje gdy 5 osób wbije chyba 150 lvl ( nie pamiętam jaki był max ), po 2 tygodniach gdy było już ponad 10 osób z 150 lvl padł server, a aktualizacji nawet nie zapowiedziano...

Ciekawe co ty byś powiedział gdybyś został oszukany przez Amber Gold ( jeśli pamiętasz o co tam chodziło ) i nagle prezes tego para banku by powiedział - sorki, nie udało się, dajcie nam 2 szasnę, ale i tak nie oddamy wam waszych pieniędzy.. Zaufał byś im znowu? No właśnie..

Server mi się podobał do czasu... Do czasu otwarcia go po raz pierwszy, a pisać mogę, jeśli nie podoba mi się server mogę to napisać, mam takie prawo :)

Moim zdaniem tamten server jest znacznie ciekawszy niż ten, ale to kwestia gustu, a co do DDosów to tak jak pisałem wyżej : Gówno wytrzymywał Dracos ddosy :) wywalało co chwila ludzi

Z tego co wiem ten server ma być easy-medium.. Easy się szybko nudzą, a easy-medium już nie? :> Nawet jeśli server o 18:30 padnie to na tym mnie i tak nie zobaczysz :)

Po pierwsze przyhamuj koleś, bo myślisz że jak pobluzgasz trochę to zaczną Cię szanować.. Mamusi nie ma to już można pyskować do starszych w necie? Jak to mówią kozak w necie, pizda w świecie ( wiem, dostanę pare pkt.. ). Nawet pisać nie potrafisz, poza tym pokaż mi servery gdzie administracja nie jest anonimowa? To jest chyba jedyny taki server...

Wywalało ze względu że ktoś bugował channele, nie przez DDosy -.-

Serwer ani na chwile nie był zlagowany, choć przyznam że mnie ani razu nie wywaliło z żadnego ch ...

AW@

Co z tym clientem ? jest 16.30 a start o 20.00, a tu ani łatki, ani clienta, ani rejestracji :c

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Nie wiem co ćpiesz ale mnie przerażasz o.O

Jakie 10 osób z 150lv chyba serwery pomyliłeś kolego <_<

Serwer miał 2 dni bodajże a nie jakieś 2 tygodnie.

A tak poza tym wywalało nie z ddosów tylko z dużej ilości graczy i bugów na serwerze.

Następnym razem radzę zapoznać się z wszystkimi postami i być na bierząco z serwerem, bo później wychodzą takie głupoty jak ty piszesz. ;)

AntyWarn@

Jak będzie z dungeonami odrazu na start włączycie, czy po jakimś czasie.

Opublikowano

Serwerr jak najbardziej polecam !!! niestety start pierwszy nie był udany ale zapomnimy o nim szybko uwierzcie mi :P aa cooo do samej administracji Bardzo sympatyczna po vlogach idzie poznac czlowieka :D ! hah ;D jedno co mogę dodać to czekamy na 20 !:)

Opublikowano

Wywalało ze względu że ktoś bugował channele, nie przez DDosy -.-

Serwer ani na chwile nie był zlagowany, choć przyznam że mnie ani razu nie wywaliło z żadnego ch ...

AW@

Co z tym clientem ? jest 16.30 a start o 20.00, a tu ani łatki, ani clienta, ani rejestracji :c

No wiesz, nie trudno bugować channele czy nawet tworzyć itemy komendami z pozycji gracza z włączonym test_server na starcie.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Może i ty wolisz iść na nowy serwer.

Moim zdaniem warto dać jeszcze jedną szanse ze względu iż starają się chłopaki.

Zrozumieli swoje błędy i próbują je naprawić, a to już jest klucz do sukcesu.

Nie podoba się serwer to po co wchodzisz i tylko zaśmiecasz zapowiedź nikomu niepotrzebnymi komentarzami.

A z resztą ten serwer co ma wyjść o 18.30 to nie jest według mnie za ciekawy i po drugie nie wiadomo jak wytrzymają ddosy, po Dracosie można się spodziewać

że wytrzymają bo nie mieli problemów z nimi na pierwszym starcie.A tak poza tym easy szybko się znudzi a chyba każdy woli pograć na dłuższą mete.

Nie zdziwiłbym się jakby padł tamten serwer przez Ddosy i byś wrócił z podkulonym ogonem tutaj.

AntyWarn@

Kiedy będzie dostępny client ponieważ niektórzy ludzie nie mają zbyt szybkiego internetu(nie mówie tutaj o sobie).

@Down

Wszystko zostanie opisane na forum serwera xxx

Ale w swoim czasie narazie mają ważniejsze sprawy jak to aby posprawdzać wszystko by później nie było żadnych niespodzianek.

//Zakaz dodawania linków do innych for! - Mastick

Hahahhaha, stawiasz mi piwo bo przez Ciebie wylalem ze smiechu..

Co chwile im channele padały i kickalo ludzi co kilka sekund/minut xD Stabilnosc to podstawa, no nie?

Opublikowano

Pozatym licznik był podkręcony o jakies razy 6 xDD Channele padaly co chwile(pozdro jak im channele padaja przy 400-600 graczach)

Warto im zaufac? Sami sobie odpowiedzcie.

Opublikowano

Nie wiem co ćpiesz ale mnie przerażasz o.O

Jakie 10 osób z 150lv chyba serwery pomyliłeś kolego <_<

Serwer miał 2 dni bodajże a nie jakieś 2 tygodnie.

A tak poza tym wywalało nie z ddosów tylko z dużej ilości graczy i bugów na serwerze.

Następnym razem radzę zapoznać się z wszystkimi postami i być na bierząco z serwerem, bo później wychodzą takie głupoty jak ty piszesz. ;)

AntyWarn@

Jak będzie z dungeonami odrazu na start włączycie, czy po jakimś czasie.

Nie ćpiem ;) I fakt.. Pomyliłem servy :> Sorki ^^ Co nie zmienia faktu że server był już na starcie mało dopracowany ;x + wbiłem sobie dowodzenie i górnictwo prawie na M dzięki komendą ;x..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Pozatym licznik był podkręcony o jakies razy 6 xDD Channele padaly co chwile(pozdro jak im channele padaja przy 400-600 graczach)

Warto im zaufac? Sami sobie odpowiedzcie.

Zagramy zobaczymy, więc nie masz się co srać na zapas...

Dzialaja bony typu ogien, blyski, wiatr na postacie?

Działa szansa na podwojne doswiadczenie?

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Hahahhaha, stawiasz mi piwo bo przez Ciebie wylalem ze smiechu..

Co chwile im channele padały i kickalo ludzi co kilka sekund/minut xD Stabilnosc to podstawa, no nie?

Wiesz co zainwestuj lepiej w jakiś porządny komputer a nie grasz na jakieś pralce poniemieckiej zasilanej świnią ;)

Może i ciebie kicało ale przynajmniej mnie nie.

Ps.Nie mam żadnego zamiaru się z tobą kłucić więc nawet już nie odpisze na twój post ^_^ A na piwo to jesteś za młody, moge ci kupić ale kubusia :D

@Down

Normalnie ^_^ I nie interesuj się bo kociej mordki dostaniesz :P

Następny człowiek który mnie przeraża bo nie wiem co ćpie ^_^

Opublikowano

Wiesz co zainwestuj lepiej w jakiś porządny komputer a nie grasz na jakieś pralce poniemieckiej zasilanej świnią ;)

Ps.Nie mam żadnego zamiaru się z tobą kłucić więc nawet już nie odpisze na twój post ^_^ A na piwo to jesteś za młody, moge ci kupić ale kubusia :D

Jakim cudem Cię nie kickało gdy na serwerze game padało? Hermiona czy to Ty? oO

Opublikowano

Niedawno kupiłem komputer, nowe gry śmigają na ultra, internet mam 30mb/s, a i tak mnie wywalało ..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dobra może i was wywalało ale było mineło.

Zakończcie ten temat.

Jak komuś się nie podoba to niech nie gra i niech omija tą zapowiedź z daleka.

Po co komentujecie skoro i tak nie gracie.

Ci co będą chcieli to zagrają i nic na to nie poradzicie. ;)

Edit@

Boże widzisz a nie grzmisz. :huh:

Czemu są tacy ludzie upośledzeni przez los.

Down@

Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem a dopiero zacznij pisać posty.

Zagrają a grać to dwa różne słowa.Polecam wrócić się do podstawówki i zacząć od czytania ze zrozumieniem. :D

Opublikowano

Zakończcie ten temat.

A Ty grasz już przed startem? Aha.

UP@ "Po co komentujecie skoro i tak nie gracie" - Do tego odpowiedziałem, jak widać umiem czytać ze zrozumieniem tylko Ty nie potrafisz się dobrze wysłowić.

Opublikowano

Zakończcie ten temat.

Myślę, że informacje o pomaganiu fearless i InsipratioN, o podkręconym liczniku conajmniej x5 i padajcych ch od

1) DDosów

2)400-600 graczy, może max 800 w chwili startu

nie są głupotami i gdy ktoś będzie grał na serwerze to wolałby grać wśród takich ludzi?

Oczywiście zaraz wbije v1res i mnie zjedzie bo wkońcu musi mieć kogo cisnac tym navi no nie? :D

Lubisz :

Złodziejska administracje

Padajace kanaly

Oszustwa

Eq z navi(nie chodzi o bony typu 3000000 śr w fms tylko np. stalki 9 truty 9 itp. )

Podkrecony licznik

to serwer akurat dla Ciebie.

Zapraszam i pozdrawiam.

Smerf, wioska smerfów. Mówie jak jest.

@Edit Uczciwosc InsipratioN widac na filmiku, chcieli zostawic sobie te itm ale sie wydalo wiec udaja wielkich bohaterow odkrywcow spisku haha

Opublikowano

Myślę, że informacje o pomaganiu fearless i InsipratioN, o podkręconym liczniku conajmniej x5 i padajcych ch od

1) DDosów

2)400-600 graczy, może max 800 w chwili startu

nie są głupotami i gdy ktoś będzie grał na serwerze to wolałby grać wśród takich ludzi?

Oczywiście zaraz wbije v1res i mnie zjedzie bo wkońcu musi mieć kogo cisnac tym navi no nie? :D

Lubisz :

Złodziejska administracje

Padajace kanaly

Oszustwa

Eq z navi(nie chodzi o bony typu 3000000 śr w fms tylko np. stalki 9 truty 9 itp. )

Podkrecony licznik

to serwer akurat dla Ciebie.

Zapraszam i pozdrawiam.

Smerf, wioska smerfów. Mówie jak jest.

@Edit Uczciwosc InsipratioN widac na filmiku, chcieli zostawic sobie te itm ale sie wydalo wiec udaja wielkich bohaterow odkrywcow spisku haha

dobra puacz i bul off , ze jestes rudy i cie bija to nie moja wina . Wielkim bohaterem i odkrywcą w spisku byla twoja matka w czarnobylu jak zrobila takiego idiote jak ty :)

Opublikowano

dobra puacz i bul off , ze jestes rudy i cie bija to nie moja wina . Wielkim bohaterem i odkrywcą w spisku byla twoja matka w czarnobylu jak zrobila takiego idiote jak ty :)

takim zachowaniem pokazujesz swoją głupotę, a Smerf dobrze gada. Bronisz tak tego serwera, bo masz szansę wybicia na YT? - To jest pewne, że TAK. "Najpierw poliżę temu dupsko wtedy on mnie wypromuje, a potem będę mógł zarabiać reklamując serwery na swoim kanale." - Wg. mnie to jest Twój tok myślenia. @EDIT: Nie zapomnijmy o KONKURSACH na Twoim kanale. :)

Serwera NIE POLECAM, ponieważ mamy tu tak bardzo "doświadczoną" administrację, że na wcześniejszej wersji nie potrafili nawet naprawić BUGA na YANG u HANDLARZA... Nawet na serwerach Hamachi nie ma czegoś takiego.

Opublikowano

Dobra jebać :D nie chcę mi się czytać waszych kłótni ...

Są ważniejsze sprawy takie jak brak Clienta 2.5h przed startem czy nawet tej łatki która waży ponoć 300mb !]

Dajcie do kurwy nędzy jakieś info !!

A ty AincradOnline ... miałeś Nexaniy ... zjebałeś, więc nie wypowiadaj sie na temat prowadzenia serwerów skoro sam nie masz o tym pojęcia.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...