Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Dracos.pl Asek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer , administracja w 100% ogarnia i wie co robic ;] slucha sie glosu graczy i serwer jest robiony z mysla o nas :)

Malysz odpowiada na wszystko i nie ma problemu zeby z nim pogadac :)POLECAM w 100%
Laminero vlogi wszystko wyjasnia , nic dodac , nic ujac :) serwer ROKU 4 sure :]

START JUZ JUTRO 20:00 bedzie seria poradników , let's playow https://www.youtube.com/user/StayAlive7185 zapraszam serdecznie!

Aha i jeszcze cos : malysz to koks w wyciskaniu sztangi ! Asek wieczna masa ! POZDRO !

054p.png

Zbieram TYLKO +

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient jest już gotowy, sprawdzamy każdą możliwą dziure w nim aktualnie zanim wam go damy.

I tak znajdę dziurę w waszym cliencie bo tego co wywalało Runtime Error C++ na pewno nie naprawicie znając umiejętności teamu.

hah wzieli strone od następnego zjeba :D:D

//Ile będą kosztować fryzury z itemshopu?

Czy wyczuwasz to samo co ja?

@Topic: Więc jak jest z tym dropem itemów na 1 lv? Lecą jak krew z nosa?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

No to zaczynam znowu serię moich pytań :D

1. Bonusy petów zostały naprawione?

2. Będzie można tym razem wybrać sobie peta? Czy znowu każda klasa ma przypisanego peta.

3. Zrobicie, aby pety można było expić? (bo tak to trochę są one bez sensu wg. mnie)

4. Znowu będzie licznik podkręcony?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Zawitam na serwerze, ale napiszcie tu albo na forum co zmieniliście by gracze wiedzieli na co się szykują a nie jak ostatnio wszystko w ciemno i w trakcje gry poprawki co godzinę.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Coś czuje, że strasznie mało będzie osób na serwerze

@AntyWarn

Drop medali został zwiększony?

Opublikowano

Te ulepszacze to jakiś zart? Jak to mozliwe ze jest ich 2 zakladki ? :O Skad one beda dropic? jak my mamy sie w tym polapac?

Opublikowano

Te ulepszacze to jakiś zart? Jak to mozliwe ze jest ich 2 zakladki ? :O Skad one beda dropic? jak my mamy sie w tym polapac?

Jak można się nie połapać np w 50 nowych ulepszaczach? Twoje jedyne gry to Snake oraz Pasjans?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

ulepszacze są wszystkie wstawione ale to juz do 250lv jak beda nowe bronie , teraz to moze 1/4 bedzie z tych ulepszaczy potrzebna

Opublikowano

Albo w ogóle nie będą wszystkie wykorzystane... Poza tym raczej wiele osób nie wejdzie na serva.. Czemu? Startuje dzisiaj jeden o 18:30.. Ten server miał już jeden upadek, ludzie wolą wybrać nowy który jeszcze tego upadku nie miał :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak można się nie połapać np w 50 nowych ulepszaczach? Twoje jedyne gry to Snake oraz Pasjans?

zamknij ryj pajacu, przegralem wiecej w gry niz ty wypiles piw w swoim zyciu.

Ich nie jest 50 tylko 162 dokładnie, wiec stul tą morde i sie nie udzielaj, jak nawet liczyc w tak "dojrzalym" wieku nie potrafisz.

Opublikowano

Albo w ogóle nie będą wszystkie wykorzystane... Poza tym raczej wiele osób nie wejdzie na serva.. Czemu? Startuje dzisiaj jeden o 18:30.. Ten server miał już jeden upadek, ludzie wolą wybrać nowy który jeszcze tego upadku nie miał :)

Może i ty wolisz iść na nowy serwer.

Moim zdaniem warto dać jeszcze jedną szanse ze względu iż starają się chłopaki.

Zrozumieli swoje błędy i próbują je naprawić, a to już jest klucz do sukcesu.

Nie podoba się serwer to po co wchodzisz i tylko zaśmiecasz zapowiedź nikomu niepotrzebnymi komentarzami.

A z resztą ten serwer co ma wyjść o 18.30 to nie jest według mnie za ciekawy i po drugie nie wiadomo jak wytrzymają ddosy, po Dracosie można się spodziewać

że wytrzymają bo nie mieli problemów z nimi na pierwszym starcie.A tak poza tym easy szybko się znudzi a chyba każdy woli pograć na dłuższą mete.

Nie zdziwiłbym się jakby padł tamten serwer przez Ddosy i byś wrócił z podkulonym ogonem tutaj.

AntyWarn@

Kiedy będzie dostępny client ponieważ niektórzy ludzie nie mają zbyt szybkiego internetu(nie mówie tutaj o sobie).

@Down

Wszystko zostanie opisane na forum serwera xxx

Ale w swoim czasie narazie mają ważniejsze sprawy jak to aby posprawdzać wszystko by później nie było żadnych niespodzianek.

//Zakaz dodawania linków do innych for! - Mastick

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzgledu na administratora Malysza - zlodzieja, a takze super betatesterow z inspiration --> bedzie maaaasa bugów ;] Poza tym, serverowi daje max 7dni życia, jesli uda sie im cudem start przetrwac ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...