Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Retro - 90 Cap - Free Silk - 1CP/H - Balanced | Open: 13.09.2013

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery Creddy są wyłączone bo mają problem z OS.

Nie wiadomo ile to jeszcze potrwa - pracują nad tym.

Info z epvp od GM'a.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taki pytanie gdzie cala ta polska gildia jest sie podziala ? tutaj nikt sie nie wypowiada a cala gildia OFF :> ?

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

no creddy leglo w gruzach 2 dni gry i dowidzenia z polakow nikt tam juz nie gra i bardzo dobrze w sumie :D

ale czemu co sie stalo, ze polacy odeszli ? na stronie pisze 200+ osob a z tego co pamietam to wczesniej bylo mniej i wiekszosc polakow;p?

!!!! Grozisz MI !!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo ludzi odeszło, gdyż nie ma nic ciekawego na serwerze. Minęły 1-2 tygodnie od startu serwera zanim gm uporał się z laggami. Jednym słowem, główną przyczyną ilości graczy na Creedy Retro jest admin, który z powodzeniem prowadzi jeszcze dwa serwery. Co do tego najnowszego, jak już mówiłem zachwytu nie ma.

Opublikowano

Witam, właśnie zacząłem grać. Jestem dinozaurem tej gry, czy ktoś może zaoferować mi dobrą gildie? z dobrymi graczami?
Nick D666a
Proszę pisać tutaj bądz w grze, jestem dostępny 24/7, Tzn bot ofcc.. Jednak zawszę na wiadomość odposzę. Pozdro

Opublikowano

DystrykT ? taką guildye założyliście? Czyli jest to ktoś ode mnie ze sterej ekipy. Venture, NecroSro time's. Kotś mógłby sie do mnie odezwać lepiej :P
Może ktoś jeszcze pamięta Kriksosa, albo Koksu2 ? :]

Opublikowano

Zapraszam do POLSKIEJ gildii DystrykT :) W grze można pisać do: Vea Borussia Killa

D666a dołącze po inspekcji. :] Wczoraj zacząłem grać. Lv 75, Ale będzie ogień raz dwa :] Nie wiecie co się dzieje, kiedy będzie ON ?

Opublikowano

Serv juz dziala ;)

nie moge się połączyć wyskakuje mi że serwer może być wyłączony/ inspekcja ; / też to macie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...