Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Retro - 90 Cap - Free Silk - 1CP/H - Balanced | Open: 13.09.2013

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.gif

R E T R O

Creddy Online General Stats

Online Since: February, 2012 - Online for 1.5 years
Creddy Online is a Silkroad-based servers set, running for even more than 1.5 years and still staying alive.

Codzienne statystyki z serwerów Creddy Online:

KB4hjQI.png

Creddy Online RETRO info:

Website: retro.creddyonline.net
Register: retro.creddyonline.net/register.php

Download: mega.co.nz (fast) :: Torrent :: MediaFire (fastest)

Donation: retro.creddyonline.net/chargesilk.php

Opening Date: 13.09.2013

Level Cap: 90
Skill Cap: 90
Item Cap: 9th Degree
Exp/Sp Rate: 15x [18x Party] (iSro system 30x-36x)
Drop/Gold Rate: 3x (iSro system 6x)
Race: Chinese Only
Map: Chinese Maps Only
Support: English, Turkish, Spanish
Donation Methods: Worldwide - Mobile, Paypal, Credit Card etc.

• Weapon glow colors are configured like the real old 90cap.
• 3 Characters Allowed Per IP.
• Premium stats lowered to 5%.
• Monster spawn ratio has been increased to 2x.
• Grab Pets have 4 pages by default.
• Botting is allowed.
• Removed Vigor Potion from the NPC.
• The Europe parts are removed from Entire Map (M button)

Co nowego w Creddy Online RETRO:

1. Nowości (lokacje, dodatki):

1a. "Black Pearls". Black Pearls are dropped from 4 special monsters at Mountain Roc, Undine, Salamander, Gnome, Sylph. To see where these pearls are being used, check the next features.

YLR5GoE.png

1b. "Red Pearls". Red Pearls are simply coins that replace 50m gold. This pearls were made to balance the gold ingame, preventing the gold amounts to get amazing high values. Important note: Re-selling Red Pearls to NPC only gives you 50gold!

4M1kVD3.png

1.c "Job Points". Job points are earned from Job War event that occurs every 4 hours and goes on for 30 minutes. For more information about Job War system, see Job War section.

2. Sos/Som/Sun zbalansowane:

- You CAN'T get Seal of Sun (SUN) items. They are completely removed from game because they are imbalanced.
- You can get Seal of Star (SOS) items from mobs around the map or uniques. Mobs doesn't drop SOM/SUN items.
- You can get Seal of Moon (SOM) items from the "Special Shop" located at every shop.

VFlfSXy.png

3. Job War SYSTEM:

Job War time starts every 4 hours, and stays active for 30 minutes. While this job war time is active, every kill at job war arena gives you 1 job point.
NOTE: Maximum 5 Job Point from same target in that 30 minutes.
NOTE: Killing targets from same IP Address will never give you Job Point.

PzRSmXf.jpg

4. Beginner Area SYSTEM:

When you create a new character, you spawn at Beginner's Area, not Jangan. To move Jangan from this place, you require the Key of Jangan, this Key Of Jangan drops from 1lvl Pumpkins at Beginner's area. After gathering Key Of Jangan, you can teleport to Jangan.
This Key of Jangan isn't dropped so hard, depending on your luck. This system was made to prevent lvl 1 town spammers!

zZIGOYz.jpg

LINFTM3.jpg

5. Silk Creddy Point na godzine:

a. Monsters drop "Silk", that you can spend on Silk Shop. You can buy a free dress, or some other cool stuff from Silk Shop.

1M9ya68.png

b. Creddy Point is the currency you spend at Item Mall. We've activated a system that will give you 1 Creddy Point per hour that you stay online. This system is only available at lvl 90 and limited to 1cp/h per IP Address.

6. Dwa avatary na tydzień lub dwa tygodnie:

Every week or two, the dresses in item mall will be replaced with other 2 dresses that will make a loop. We didn't want to add all Dresses at once, like we did on other servers.

6anGt5O.png

7. Purfication Pill Fix:

Because of mBot's Purfication Pill spam bug, purfication pills are removed from game. Instead, this is added as a skill in Force Tree, requires 0 force level and 0 skill point.

RytkAbn.png

Kilka screenów z Creddy Online RETRO:

MR8ci60.jpg

qpywost.jpg

JlxjHOu.png

SRlTK.png

Mam dość czekania na inne serwery o przybliżonym cap oraz rate. Dobrze, że Creddy Online wydało serwer z godnym cap'em oraz ratami.
Jutro start serwer'a, więc zbieram zgraną ekipę do podbijania serwer'a :). Z tego co wiem to RedTube & jego paczka wbijają - więc będzie z kim grać. Jest dużo atutów, które przyciągają ludzi na ten serwer, wystarczy popatrzec na populacje na innych serwerach :)

Gildia: Resistance

Nick: - - -

Build: Bow

@ Zapraszam chętnie jutro na TeamSpeak !

IP:

Kanał: RESISTANCE

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oby wystartował w czasie bo już mam dość serwerów, które otwotrzą na 1h a potem tydzień off

Opublikowano

oby wystartował w czasie bo już mam dość serwerów, które otwotrzą na 1h a potem tydzień off

Dokładnie. Ale patrząc po ich aktywności na innych serwerach do tego, że już są prawie 2 lata. To myślę że dadzą radę.

Wszystko się ściąga, nic innego jak czekać tylko do jutra. A wtedy to już tylko rywalizacja i walka o fortece. <3

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Gildia będzie utworzona, nie będziemy jedynymi graczami na tym serwerze, gdyż pewnie z ich 2 innych serwerów kilkaset ludzi się zleci + reklama na epvp no i innych forach takich jak min., MPCforum, więc serwer zapowiada się dobrze :)

Witamy się jutro na serwerze, oby tylko wystartował godzinami popołudniowymi :)

Opublikowano

na godzine startu licze na 14 :D

A i mam pytanko czy mbot bedzie działac?

Botting is allowed.

Odpowiedź brzmi tak & polecam czytać zawsze dokładnie topic :)

Opublikowano

Piszę się Kenwood25 podbijamy serwer!

Kenwood25 podbija każdy serwer :D oraz na każdym serwie robi swoją guild.

Opublikowano

Kenwood25 podbija każdy serwer :D oraz na każdym serwie robi swoją guild.

No musi :) Ja jakoś się rozwijam :) , pamiętam "naszą" w cudzysłowie gildie z PlaySro, jak to z Michnikiem zamkneliście się ze swoim party na kanale głównym. A kto wchodził na wasz kanał to leciał, ja wolę robić milion swoich gildi, ale jakoś się trzymam z ludzmi :) . Pozdrowienia dla Ciebie i Quality na Myth w Legacy, o ile jeszcze nie polecieliście :D

Opublikowano

No musi :) Ja jakoś się rozwijam :) , pamiętam "naszą" w cudzysłowie gildie z PlaySro, jak to z Michnikiem zamkneliście się ze swoim party na kanale głównym. A kto wchodził na wasz kanał to leciał, ja wolę robić milion swoich gildi, ale jakoś się trzymam z ludzmi :) . Pozdrowienia dla Ciebie i Quality na Myth w Legacy, o ile jeszcze nie polecieliście :D

Co do tamtych czasów to ci przypomnę ze kazde party mialo osobny kanal bylo z gory założone. Smutne jest to że ty zmieniasz serwery jak skarpetki gry z tobą nie ma co zaczynać bo i tak po 2 dniach znajdziesz nowy serwer.
"ja wolę robić milion swoich gildi, ale jakoś się trzymam z ludzmi" na pewno jest was sporo skoro ostanio pisałes ze rekrutujecie i jest juz was "2" no to całkiem niezly wynik :)
Co do Legacy nawet nie zamierzaliśmy tam iść dziwne, ze jak Ja i Quality idziemy na jakis serwer to często robimy pogrom i 3/4 guild ktore zrobilismy odnosiły sukcesy a ci co wyszlo?
Chyba tylko zmiana serwera:)
Opublikowano

nie pogrążaj się bo widziałem jak Qual latał w Legacy. Nie zmieniam serwer'a jak skarpetki, bo jakbyś zauważył może i się udzielałem w wielu tematach na temat serwerów (Rebirth, KNET, Myth) to jedynie w Myth zagrałem po czym opuściłem ten śmieszny serwer :). Większość ludzi już w Egy biega, zresztą ludzie płaczecie w innych tematach, rozpoczynając jakieś rozmowy niezwiązane z tematem :)

Opublikowano

Na pewno mnie tam spotkacie - nick Kaczor.

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...