Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Retro - 90 Cap - Free Silk - 1CP/H - Balanced | Open: 13.09.2013

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma sensu robić 2 gildi. Wtedy nic nie osiągniemy, zawsze powinna być jedna gildia, gdzie master będzie ogarnięty, aktywny i przede wszystkim doświadczony w grze. Nie ma po co robić milion gildi i walczyć ze sobą, robić wrogów.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ja oferuje swoją gildię w pierwszym temacie, jeżeli ktoś robi drugą, trzecią czy piętnastą gildie to ja nie mam nic do tego, nie robię flame. Tylko zachodzę się w głowę czy jest sens tworzenia kilku gildi, jeżeli uzbieramy 50/50 aktywną to owszem można zrobić drugą ale pierw zbierzmy dobrą i aktywną ekipę w jednym składzie.

Co do wystartowania serwera admin napisał:

EN: we will probably stick on 20.00, no earlier promises. It's located in UK

PL: Prawdopodobnie będziemy mogli wbijać od 20, ale nie obiecujemy. Czas lokalizowany jest w UK czyli Londyn.

Więc patrząc, w Polsce teraz mamy godzine 14:20 a w Londynie 13:20 więc start jest przewidywany na pewno po godzinie 19. Jeżeli mieliby wystartować o 20 to w Polsce mielibyśmy godzinie 21. Ale też może być to na odwrót, gdyż mogą też wystartować z czasem serwera. A jest on ustawiony o godzinę do przodu patrząc na czas polski. Więc jeżeli patrząc na czas serwera to przewidywany start byłby o godzinie 19. Polecam śledzić ten temat, gdyż jak tylko możliwe to jest odświeżam i odwiedzam EPVP, gdzie toczy się główny wątek na temat serwera :)

Opublikowano

Sarko jak wiadomo zna się na swojej robocie i pewnie będzie następny do kolekcji udany serwer. Co do polskiej gildii to propsy za motywacje, jednak international byłaby znacznie lepsza. Jest to moja subiektywna opinia, bo miałem do czynienia z takową i zazwyczaj za dużo tam dzieci i innego brudu. Nic tylko czekać na start.

Opublikowano

nie pogrążaj się bo widziałem jak Qual latał w Legacy. Nie zmieniam serwer'a jak skarpetki, bo jakbyś zauważył może i się udzielałem w wielu tematach na temat serwerów (Rebirth, KNET, Myth) to jedynie w Myth zagrałem po czym opuściłem ten śmieszny serwer :). Większość ludzi już w Egy biega, zresztą ludzie płaczecie w innych tematach, rozpoczynając jakieś rozmowy niezwiązane z tematem :)

hmmm tylko ze Quality ma inny nick bo jego zostal zajęty więc nie byl w legacy z reszta pisal o tym ze to nie jego nicki w temacie myth :)

Wiec nie pogrążam sie tylko na siłe próbujesz mi teraz dogryźć ale ci nie wychodzi niestety :(

Ciekawe gdzie ty egy widziales albo nie umiesz rozpoznac dg.

Dla ciebie każdy serwer jest smieszny.

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie będzie online za 5 min czyli o godzinie 18:00, lecz nie jest to pewne info :) Zapraszam do oczekiwania :)

@edit.

@up.

bow/fire/force + cold.

Opublikowano

kto jakie chary robi? proponuję ??

@EDIT

O co chodzi z tym media.pk2? bo ja mma full clienta sciagnietego? to dobrze?

dobrze lecz mi wyskaczył jakis bląd podczas sciagania full clienta, i chciałbym media pk.2 zeby było szybciej, lecz nikt nie ma;/

serw otworzą za 1h, moze ktos da rade dla mnie uploadnąc samo media.pk2?

Opublikowano

@up

Chętnie bym Ci pomógł ale mój net tzn mój upload na to nie pozwoli. Przy NetiaSpot 20mb mam tylko 0,5mb upka więc do uploadu pliku 685mb możesz sobie policzyć ile by czasu mi zabrało. Może ktoś, kto ma dobrego up'a niech wrzuci mu.

A może spróbuj przez Torenta ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...