Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Retro - 90 Cap - Free Silk - 1CP/H - Balanced | Open: 13.09.2013

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj mój pierwszy uniqe :P

Ladnie h3ppy ;) zaczynamy od 20 lvl a potem coraz wyzej ;) mam nadzieje niedlugo zobaczyc ze ubiles szatana ;) _ScreaM_

Opublikowano

Nie no looz.U mnie to działa tak ze na twoim lvl-u poszedl bym na coś sporo mocniejszego i w tedy miał bym satysfakcje :).

Opublikowano

Server is online and there are 40 players online, we made a dns change thats why some people cant connect atm (+me), you need to wait until dns propagates.

Te słowa napisała osoba , która opublikowała serwer na epvp :)

sialalalaa

Opublikowano

Jak się mają sprawy? Serwer online? Wszystko gra? Rejestracja jakoś mi niestety nie działa. Chętnię dołączę.

Opublikowano

czemu jest off ? 0 infa itd.. :( a gdzie Ci polacy co graja tam :D czemu nikt nic tu sie nie wypowiada ?

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Jestem na serwerze. Prawdopodobnie mają problemy z DNS. Jak naprawią to będzie działać :)

Wróciłem z pracy, zalogowałem się i pyrczy :)

Opublikowano

Zatem Panowie sobota, wio do swoich dziewczyn, lub na melo :) Server ruszy w swoim czasie, nie potrzebnie koczować przed pecetem i refresh'owac ten temat, i spamowac czy dziala. ( lub komu dziala a komu nie) Peace & Love .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...