Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT][VB.NET] Jak stworzyć trainer do WarRock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok ale co dalej z tym timerem robiles go czy tylko button i 2x kilik NOP(&H504F88, &H1C) i build hack i save

jak PB B low ? a jakie kody do niego ?

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez timera, tylko w buttonie NOP(&H504F88, &H1C) save all , build hack i massz :P I wlacz hacka tak jak napisalem 2x Up moze teraz ci sie wlaczy

jak PB B low ? a jakie kody do niego ?

omg bylo na forum ale dobra masz, wklej to do buttona :

Dim myProcess As System.Diagnostics.Process() = System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("PnkBstrB")

System.Diagnostics.Process.GetProcessById(myProcess(0).Id).PriorityClass = System.Diagnostics.ProcessPriorityClass.Idle

Opublikowano
LOL dziala dzieki stary jak sie daje 5* ?

wchodzisz na profil i naciskasz gwiazdke w zaleznsci jaka chcesz dac :P

ofc. ja sram na gwiazdki :P

dobra masz jak cos nie wiesz to sie pytaj : [wypierdolone w pizdu

Opublikowano

O lol to działa. Zaraz spróbuję ESP zrobić tak jak invi ;p

Właśnie o.O Teraz to skumałem. ESP nie ma ofseta?

o.O
Opublikowano

Build -> Build Hack

Później

File -> Save All -> OK

Moje Dokumenty -> Visual Basic -> Projects -> Hack -> Hack -> bin -> Relase => Hack.exe

Powinienieś tak mieć.

o.O
Opublikowano

Nie, nie jest wykrywalny, grałem 10 minut i było 0 kicków i 0 banów ;)

collence a działa ci anti kick? Daj GG pogadamy ;P

Pogłówkujemy trochę razem xD

o.O
Opublikowano

aj chcę zrobić hacka to robie i wklejam na invisible on :JECNHVBLOH(&H504F88, &H1C)

invisible off : JECNHVBLOH(&H504F88, &H2C) i nie działa ;// pomoże ktoś może coś robię żlę ??

Opublikowano

Wez zrob nowy projekt wez module maker 30 ustaw generate potem wez wkleja (masz pokazane na 1stronie) zrob button nazwij go np invisible potem wez module.vb znajdz NOP skopiuj ten kod wez kliknij 2x na invisible wklej i dopisz (&H(adres invisible), &H1G)

potem wez File save all build hack, wtedy wejdz- Moje Dokumenty -> Visual Basic -> Projects -> Hack -> Hack -> bin -> Relase => Hack.exe i ciesz sie invisible ^^

Opublikowano

a wy macie banna na Inva ??

może ktoś zamieścić liste np mamy invisible i do invisible się używa NOP i może ktoś zrobi listę co do czego używać ??

Opublikowano

Jak to się nie da ominąć GG jak widziałem na YT jak gościu miał invisibla po 2 szkoda że bany idą na invisible a w tym module wziąłem na 50 bany lecą i lecą szkoda ;//

Opublikowano

zrobi ktoś liste wiesz co do czego uzywać co potrzbuj timera itp NP :

NOP - OPK-Timer

NOP-OPK-NO TIMER

a kilo kartofli ten Moduł za przeproszeniem G**** daje bo miałem 10 i 50 i nic bany ;// a collence jakiego modułu użyłeś ??? 50 - 99 -57 ?? i czy używasz PB Slow żeby działał INVISIBLE ??

bo INVISIBLE nie działa mi bez PB Slow czy inni też tak mają i czy to tak powinno być

Opublikowano
zrobi ktoś listę wiesz co do czego uzywać co potrzbuj timera itp NP :

trzeba wziąć na logikę po co np w unammo dawać timer nie chcesz żeby mrugało tylko chcesz żeby było forzen

w 5th slot też nie dajesz timera bo będzie sie otwierał i zamykał

Opublikowano

a np jakiego moduł? NOp itp użyć do ammo żeby działało bo za bardzo nie wiem bo jestem początkujący i czy jak ktoś wie może zrobić listę ??

NP

NOP -Invisible

itp

jaki unl ammo użyć żeby działało bo są 3 ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...