Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT][VB.NET] Jak stworzyć trainer do WarRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok następny noob który nie zna się na programowaniu

może mała wiesz co to za funkcje?

to funkcje API wiesz z jakich korzysta C++ z tych samych po zręcznej zmianie funkcji to będzie działać mała informacja mówisz o D3D jakby to był język a nie znasz nawet skrótu

@down

nie daje zmodyfikowanego modułu więc na NFD nie licz

Opublikowano

Poda mi ktoś schematy na :

NFD , Anit-Kick i No Spawn Wait i na Celownik dla premium

otóż za pogonią za bypassem znalazłem jakieś kody :

Wrrk (2.050 | A1395)

Checks: PB + 55FC5

I this code good?

Dim PB_P As Long

Dim JSER1 As Long

JSER1 = PB_P + &H55FC5

Call aDisablepunkbuster("Warrock", &H10055FC5, PB_P)

powie ktoś do czego to służy i czy z tego można zrobić bypass ??

Opublikowano
Widzę tam clean bat i kill PB czy on ci czasami nie banuje i czy ty masz bypassa w nim ??

w nim niema bybasa to pewne żeby zrobić bybasa to trzeba znać programowanie a nie przeczytać tutka

Opublikowano

5th slot - Potrzebne 2 buttony 1 timer

Timer:

Writememory(&HAddy, 4, 4)

Crosshair - Potrzebne 2 buttony 1 timer

Timer:

Writememory(&HAddy, 1, 4)

Inst Spawn - Potrzebne 2 buttony 1 timer

Timer:

Writememory(&HAddy, 0, 4)

Writememory(&HAddy, 0, 4)

Player Boxes - Potrzebne 2 buttony 1 timer

Timer:

writememory(&HAddy, 1, 4)

robię tak jak tam mówią i mi crashuje HAX ;// w button wpisuje funkcja.enabled=true ( a te inne do timera) czy coś robię źle czy na odwrót zamiast do timera to do Buttona ????

Jeśli ktoś może niech poprawi te schematy i wstawi poprawne za pomoc dam 5*

Pozdro

Opublikowano
kilo_kartofli umiesz robic hacki w C++ ? ;p

Jesteś głupszy niż ustawa przywiduje ! Na gg też mi, że zrobiłeś, ale co zrobiłeś SAM. Ja może mistrz nie jestem, ale nie gadam o czymś o czym nie mam pojęcia.

OK !!! zrob mi w vb superjumpa stamina itd...

Kilo Ci już to wytłumaczył, ale jedno pytanie: Gdyby w Tucie nie napisali jak się sra to byś umiał ^.-

Trzy dni temu nic nie umiałeś a tera pewnie na servery K2 się włamujesz :P I tylko tekst w stylu, ale na forum nic nie pisało. Dostałeś TuTa do zrobienia hack "krok po kroku jestem noobem" i myślisz, że świecisz -_-

@2xUp

Może złe adresy? Jak mi się raz zakołętały ze starego update też tak miałem =P

Jak by skrypt był zły to powinien się nawet nie włączyć. Sprawdź czy czegoś nie pominołeś.

kiedys gralem na wklejkach to nie byla gra bo wszyscy miali wklejki no chyba ze ktos tak jak ja ma skil

Jak widać tak widać przetrzepałem połowę googli i bypassa niema jeśli są to z przed kilku miesiecy ;//
Opublikowano
Czemu w podpisie masz moją wypowiedz ??

WTF ??

bo jest smieszna. Ej to nie pogaduszki, postoj jak to jest zwiazane z temat :P

Opublikowano

Volcik weź kurwa ogarnij twarz plebie jebany sam nie jesteś lepszy boże żal mi cie dziecko

po 1 sam sie jarałeś że umiesz w "VB" haha owned ale ok jebałeś z tutów

po 2 w D3D napewno nie zrobiłeś sam nie znając jezyka C++

Jesteś pierdolonym przyjebem :) czopie ;]

pozdro napie... a i pozdrów mame przy okazji tate :) jak go masz wiem czemu jestes przyjebany w dzieciństwie twoj tatuś za duzo do wanny wchodził jak sie kompałeś :}

Opublikowano
Volcik weź kurwa ogarnij twarz plebie jebany sam nie jesteś lepszy boże żal mi cie dziecko

po 1 sam sie jarałeś że umiesz w "VB" haha owned ale ok jebałeś z tutów

po 2 w D3D napewno nie zrobiłeś sam nie znając jezyka C++

Jesteś pierdolonym przyjebem :) czopie ;]

pozdro napie... a i pozdrów mame przy okazji tate :) jak go masz wiem czemu jestes przyjebany w dzieciństwie twoj tatuś za duzo do wanny wchodził jak sie kompałeś :}

LOL Sam nic nie wie a wyzywa innych ledwo tykasz w VB a C++ to u ciebie masakra a że przeczytasz tutka i ściągniesz gotowy source z D3D i pozmieniasz w nim adresy itp nie czyni z ciebie programisty :P

Podstawowy programista Powinien znać C++ a ze zrobisz kopiuj wklej zmienisz tu tam to nie czyni z ciebie żadnego programisty lecz wychodzisz na idiotę

Opublikowano

ty tez wychodzisz na idiote po chuj prosisz o tut jak zrobic hacka w d3d jak masz problemy z vb ja pier88888 i sami jebiecie z tutow z mpcgowno.pl omg zal mi was cioty szczegulnie dziecko umbrew15 and Volcik dwie cioty... source haha ale jestes pojebany %^^

Opublikowano

ehh

Ten temat jest wg. juz na 100% do zamknięcia

Szkoda

bo fajnie się zaczął, na nim się wszystkiego nauczyłem

a ostatnie posty są zajefajnym przykładem słabości wielkich i długoterminowych topiców

Amen

dawidqc8.gif

Opublikowano

Otóż zrobiłem se Hack 0delty i mam error co jest all mam dobrze ://

Error 1 Too many arguments to 'Public Function YIOFWVJVWMRMPQKCQXRBQQTLVHBXUR(PJIDLEEXBMYZFKEJDOGQVGJGLDJJEI As Integer, ZJRKHUQCROTVTRNEALUBNQQMNDBWSP As Integer) As Object'. C:\Documents and Settings\Pro\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\WR HAX\WR HAX\Form1.vb 32 54 WR HAX

Error 2 Too many arguments to 'Public Function YIOFWVJVWMRMPQKCQXRBQQTLVHBXUR(PJIDLEEXBMYZFKEJDOGQVGJGLDJJEI As Integer, ZJRKHUQCROTVTRNEALUBNQQMNDBWSP As Integer) As Object'. C:\Documents and Settings\Pro\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\WR HAX\WR HAX\Form1.vb 33 54 WR HAX

WTF ??

Opublikowano
za dużo parametrów jaka opcja ?

YIOFWVJVWMRMPQKCQXRBQQTLVHBXUR(&H79D200, &H90)

YIOFWVJVWMRMPQKCQXRBQQTLVHBXUR(&H79D200, +1, &H90)

YIOFWVJVWMRMPQKCQXRBQQTLVHBXUR(&H79D200, +2, &H90)

Chodzi tutaj o :

&H90 w drugiej linijce

&H90 w trzeciej linijce

Pomoże mi jakiś użytkownik do cholery jasnej ....

Opublikowano

@up

mała sugestia.. używaj module makera bo chyba go nie uzywasz (strasznie dlugi adres NOP masz: D) - bedzie czytelniej... :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak byś niewiedział to hacki zrobione w Visual Basic 2008 Expres Editor już niedziałają, bo była taka aktualizacja w WarRock już niepamiętam kiedy która to zrobiła

teraz tylko za pomocą D3D i C ++ działąją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...