Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QQ, bo on jest profesjonalistą i robienie turniejów to jego praca i obowiązek.

Powinno się traktować taki turniej jak coś, co zagra się raz na jakiś czas, a nie mecz za meczem.

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A w nastepnym przedluzysz jeszcze o tydzien znajac ciebie... ja pierdole ...

Ostateczny termin zeby wszystkie druzyny mi odpowiedzialy nie zostanie juz przedluzony. Zreszta bede pisal dzis lub jutro do kazdej druzyny wiadomosc ze to bedzie dla was ulatwienie. Dodatkowo jest mozliwosc taka ze wszystkie mecze od nastepnego tygodnia beda streamowane ;).

PS:znajac mnie? Przeciez ty mnie nie znasz praktycznie wgl.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak juz streamowac to tylko final bo reszta meczy to tylko formalnosc prawde mowiac ;o

Polfinaly tez mozna, zwlaszcza ze tez beda 3mecze, nie 1.

sstwc.jpg

Opublikowano

Drużyna F się nie zjawiła w wyznaczonym terminie na pojedynek jak i sam Netrodal. Termin był wyznaczony na godzinę 18.00 dnia dzisiejszego. Nikt z nich nie zjawił się, co prowadzi do walkowera. Nawet jeśli nie, to nie wiedzieliśmy o żadnej zmianie terminu. Piszę w imieniu drużyny N i żądam walkowera :). Dziękuję.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Drużyna F się nie zjawiła w wyznaczonym terminie na pojedynek jak i sam Netrodal. Termin był wyznaczony na godzinę 18.00 dnia dzisiejszego. Nikt z nich nie zjawił się, co prowadzi do walkowera. Nawet jeśli nie, to nie wiedzieliśmy o żadnej zmianie terminu. Piszę w imieniu drużyny N i żądam walkowera :). Dziękuję.

Czytanie ze zrozumieniem? , "a drugi polfinal odbedzie sie w niedziele godz. 18:00-21:00 druzyna F

przeciwko zwyciezcy meczu druzyny D vs druzyna N ktory odbedzie sie juz w

czwartek."

A więc? gramy dzisiaj -.-

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem? , "a drugi polfinal odbedzie sie w niedziele godz. 18:00-21:00 druzyna F

przeciwko zwyciezcy meczu druzyny D vs druzyna N ktory odbedzie sie juz w

czwartek."

A więc? gramy dzisiaj -.-

netrodal pisał że gramy o 18-21 3 mecze, wczoraj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...