Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Te wszystkie rurki itp.

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Btw. miałeś się już nie wtrącać :33

Po pierwsze, nie jesteś tutaj od wytykania mi co mogę, a czego nie. (zwłaszcza jeśli nie naruszam tym regulaminu)

Po drugie, miałem skończyć rozmowę, ponieważ musiałem zrobić coś ważnego.

Nie mówię, że noszenie każdego rodzaju rurek nie jest normalne, nie przeczytasz tego w żadnym z moich postów. Jeśli chodzi o te spodnie, które ktoś wrzucił kilka stron wcześniej (takie jeansowe), to jak najbardziej. Takie jak ma Jamajkas, zależnie od postury, z tego co widzę na nim wygląda to raczej normalnie.

Ale jeśli są to wyjątkowo jaskrawe, plus do tego obcisłe spodnie, to jestem temu przeciwny. Nie wszystko jest dla każdego.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noszenie rurek nie jest normalne, leżę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Btw. miałeś się już nie wtrącać :33

Z Tobą chyba jest jakiś problem, jeżeli masz problem z odróżnieniem płci <chyba, że jesteś gejem i podobają Ci się faceci :3>

Po 1 w NY nie ma rurek, po 2 nie kupisz rurek za 80 zł.

tylko za 80>

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

@3up haha Mijoszi ale szypko degrad dobże ci tak heh

@Topic.Jak ktoś dobrze wygląda to okej,ale przesada jest jak idzie jakiś chudy kolo z grzywką do nosa,kolczyki w uszach,bluzeczka na ramiączkach,rureczki,vansiki czerwone i papieros.To przesada.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Bywalec
Opublikowano

@3up haha Mijoszi ale szypko degrad dobże ci tak heh

@Topic.Jak ktoś dobrze wygląda to okej,ale przesada jest jak idzie jakiś chudy kolo z grzywką do nosa,kolczyki w uszach,bluzeczka na ramiączkach,rureczki,vansiki czerwone i papieros.To przesada.

Ja mam cały czas na myśli dobre wyczucie, oczywiście można z tym przesadzić.

Wszystko ma swój umiar, pamiętajcie.

Opublikowano

LOL. Serio, śmieszne się to już robi. Średnio co parę dni powstaje

kolejny temat o męskich rurkach, zlatuje się fala hejterów z jakże

mądrymi wypowiedziami i nieustannie wałkujecie jeden wątek...

Nadal uważam, że ludzi się nie powinno oceniać przez pryzmat wyglądu, czy ubioru, a jeżeli ktoś tak robi to jest frajerem, tyle.

Nie powinno się też oceniać przez pryzmat ich poglądów. Mam prawo do tego, aby mieć własne wyczucie dobrego smaku.

Opublikowano

LOL. Serio, śmieszne się to już robi. Średnio co parę dni powstaje kolejny temat o męskich rurkach, zlatuje się fala hejterów z jakże mądrymi wypowiedziami i nieustannie wałkujecie jeden wątek...

Nadal uważam, że ludzi się nie powinno oceniać przez pryzmat wyglądu, czy ubioru, a jeżeli ktoś tak robi to jest frajerem, tyle.

wychodzi na to że sama jesteś frajerką , a dlaczego ? bo sama oceniasz ludzi po stylu wypowiedzi więc ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Gusty gustami, ale nie o to chodzi. Jest różnica pomiędzy powiedzeniem "Masz chujowy gust muzyczny", a "Ta muzyka, której słuchasz jest według mnie chujowa". Tak samo my piszemy "Wyglądasz jak pedał", a nie "Masz pedalski gust w ubieraniu się". Nie obchodzi nas jakiś pierdolony gust, tylko efekt. Przy muzyce dotyczy to muzyki. Gust przekazujemy czlowiek->muzyka, nie odbiera się tego jako 'atak' na czlowieka. Z kolei tu jest inaczej. gust jest przekazywany czlowiek->czlowiek, więc mówiąc, że wygląda jak pedał 'atakujemy' tą osobę. Nie znaczy to jednak, że kwestionujemy jego gust. Oceniamy tylko to co prezentuje. Tak samo jak możemy oceniać muzykę. Na tym właśnie polega dyskusja. Nauczcie się to rozróżniać, bo inaczej każda dyskusja skończy się odpowiedziami typu "Nie można dyskutować o tym jaki samochód jest lepszy, bo każdy może mieć innych gust" lol.

Z czego co ja tu widze to na tym forum jest jedna wielka wojna pomiędzy tymi co noszą rurki, a tymi co nie noszą, wyzywając się od biedaków, gimbusów, że 'k***a stylu nie masz lol iks de idź się zmień'. Wyrażanie swojej opinii a obluzgiwanie kogoś to dwie różne sprawy. Ja osobiście mówię że mi się za bardzo to nie podoba jak ktoś nosi jakieś damskie rurki czy coś w tym stylu, ale nie rzucam się na gościa i zaczynam go bluzgać. Takie mam zdanie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

@Up w pewnym sensie masz rację. Zauważyłem, że pisząc normalne wypowiedzi, wyrażając swoje zdanie, jestem obrażany przez osoby mające inne zdanie. Czyli coś jednak musi być nie tak, skoro aż tak ich boli odmienne zdanie.

Opublikowano

wychodzi na to że sama jesteś frajerką , a dlaczego ? bo sama oceniasz ludzi po stylu wypowiedzi więc ?

Picard_Riker_DoubleFacepalm.jpg

Naprawdę, double facepalm to mało przy tejże wypowiedzi. Nie oceniam nikogo po stylu wypowiedzi tylko stwierdziłam prosty fakt, że osoby, które oceniają ludzi przez pryzmat wyglądu i noszonych ciuchów to frajerzy, bo ludzi powinno się cenić za to, jakimi są, za ich charakter i dobre serce, a nie za gust modowy czy muzyczny, lol.

Opublikowano

Przede wszystkim, nie znam tych osób w realu, więc ich nie oceniam po cechach charakteru. W internecie każdy może być miły, sympatyczny i nie tylko, a w realu wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Tak sobie czytam tą 'dyskusje' i widzę tutaj zaledwie kilka sensownych wypowiedzi, reszta to marna prowokacja i pokazówka typu 'jeba.. pedałów'.

Ja osobiście już pisałem kilka razy w statusach że każdy ubiera się w to co chce i w to co mu się podoba. Podobają się komuś rurki to je nosi i co mi do tego. Zaraz zaczniecie pisać że jeżeli mężczyzna/chłopak ma kolczyki to też jest pedałem? Bo kolczyki zazwyczaj do XX w. nosiły kobiety.

Zastanówcie się czasami co piszecie, 95% osób które napisały coś ala 'rurki = pedał' nie odważyła by się powiedzieć takiej osobie to prosto w oczy :]

Opublikowano

Przede wszystkim, nie znam tych osób w realu, więc ich nie oceniam po cechach charakteru. W internecie każdy może być miły, sympatyczny i nie tylko, a w realu wręcz przeciwnie.

Oceniasz, bo mówisz, że skoro nosi rurki to pedał. ;)

Opublikowano

Oceniasz, bo mówisz, że skoro nosi rurki to pedał. ;)

Naucz się proszę najpierw czytać, i nie wmawiaj mi czegoś, czego nigdy nie powiedziałem.

odobają się komuś rurki to je nosi i co mi do tego. Zaraz zaczniecie

pisać że jeżeli mężczyzna/chłopak ma kolczyki to też jest pedałem? Bo

kolczyki zazwyczaj do XX w. nosiły kobiety.

Co do kolczyków, wiem, że wielu mężczyzn je nosi, i ja spotkałem się z takim poglądem, że w lewym uchu jest normalny, a w prawym stosowany tylko u homoseksualistów. (Kilka osób mi tak mówiło, nie wiem jak jest w innych regionach Polski)

Weteran
Opublikowano

Oceniasz, bo mówisz, że skoro nosi rurki to pedał.

Ocenia po ubiorze. Widzisz mężczyznę ubranego w policyjny mundur - policjant, widzisz w strój straży pożarnej - strażak, widzisz chłopaka w rurkach - ...

Przypominam, ze dyskusja jest o rurkach, spodniach, ubiorze, a nie o charakterze i tym, czy ktoś ma dobre serce, czy gwałci w nocy małe dzieci.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ocenia po ubiorze. Widzisz mężczyznę ubranego w policyjny mundur - policjant, widzisz w strój straży pożarnej - strażak, widzisz chłopaka w rurkach - ...

Przypominam, ze dyskusja jest o rurkach, spodniach, ubiorze, a nie o charakterze i tym, czy ktoś ma dobre serce, czy gwałci w nocy małe dzieci.

Widzę chłopaka w rurkach - normalny gość, lubi najwyraźniej taki, a nie inny styl. Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek w ogóle ma czelność nazywać go pedałem? Jego orientacja seksualna jest tak samo indywidualną sprawą, jak strój, który nosi. Po prostu paranoja.

Opublikowano

Chciałbym coś dodać, bo widzę, że ktoś tutaj czegoś nie rozumie.

Ludzie nie mówią na niego "pedał" w kontekście geja, homoseksualisty, lecz obraźliwie. Niekoniecznie taka jest jego orientacja, ale swoim wyglądem budzi takie skojarzenia.

Opublikowano

Mój kuzyn nosi rurki i zachowuje się normalnie, ma powodzenie u dziewczyn i jest ogólnie spoko. Nie to, że ma same rurki, ale tak z 3-5.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

rurki dla pedałów :)

a ziemia dla ziemniaków

Mój kuzyn nosi rurki i zachowuje się normalnie, ma powodzenie u dziewczyn i jest ogólnie spoko. Nie to, że ma same rurki, ale tak z 3-5.

Swoją drogą zależy też jakie dziewczyny na niego lecą i czy mówimy o lataniu w wieku 12-14 lat... Imho w mieście gdzie mieszkam "faceci" w rurkach są brani za pipcie, a nie facetów. Mało jest też dresów czy metali. Ja już się wypowiadałem. Nie podoba mi się to i rurki tak samo jak vansy to damskie elementy ubioru. "Facet ma być facetem, a nie pizdą" - Paulo Coelho (joke) ...

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Masz 12 lat. Co Ci to może gnieść ...

Tak samo vansy ... od kiedy damskie balerinki są butami dla faceta :O

Hejt za 3, 2, 1 ...

Też jestem neutralny, bo jestem "fanem" tradycyjnych jeansów/bojówek .

B.

Zazdrościsz że mam zapewne tam coś większego niż ty, no nie?

Ja akurat noszę nike (http://www.sklep.kajasport.pl/product-pol-12001-NIKE-MERCURIAL-VICTORY-IV-IC-HALOWKI-PILKARSKIE-NOWOSC-2013.html) więc chyba nie powiesz że te buty są "pedalskie".

Jak robią ubranie dla mężczyzn to nie jest pedalskie bo robią to dla chłopaków, a nie dla dziewczyn więc...

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ja bardzo nie lubię facetów w rurkach. Serio odbierają męskość. Jak facet ma szczupłe nogi to wygląda fatalnie.

Opublikowano

Kolejna pseudo dyskusja na temat rurek, która do niczego nie prowadzi. Jak widać każdy z Was ma swoją utartą opinię. Słowo "pedał" (i temu podobne) padają zdecydowanie zbyt często. Close.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...