Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Te wszystkie rurki itp.

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP nie ma, a tak się składa, że byłem w wojsku na NSR'ach :) Ale gówno o tym wiesz, bo nie znasz mnie, ani nawet siebie, bo jesteś jeszcze małolatem do tego mało rozwiniętym emocjonalnie (oceniam Twoje posty)

i zamknij już mordę, bo wiem, że i tak jestem normalnym człowiekiem z pewnością lepszym niż Ty hejterze.

951841430649214321545.png

Day after day.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP nie ma, a tak się składa, że byłem w wojsku na NSR'ach :) Ale gówno o tym wiesz, bo nie znasz mnie, ani nawet siebie, bo jesteś jeszcze małolatem do tego mało rozwiniętym emocjonalnie (oceniam Twoje posty)

i zamknij już mordę, bo wiem, że i tak jestem normalnym człowiekiem z pewnością lepszym niż Ty hejterze.

Po pierwsze primo jesteś o rok starszy ode mnie.

Po drugie primo nikt nie powiedział , je jesteś gorszym człowiekiem.

Po trzecie primo nie jestem hejterem tylko wyrażam swoje zdanie (od tego jest ten temat o ile się nie myle)

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Uznaj wedle woli, mam na to wyjebane. Odniose sie do 1czesci twojej wypowiedzi. Od tego zacznijmy ze moi kumple nie sa na tyle zjebani psychicznie zeby zaczeli nosic rurki, sami to potepiaja i takie osoby nie maja wstepu do naszego zycia. U mnie w szkole sa tepione osoby noszace rurki bo to poprostu wyglada kiepsko u mezcznyzn w 95% przypadkach. EOT

95% jednak jest jeszcze te 5% o których się zapomina, więc po co tępisz wszystkich. To chore.

Rurki są dla osób mających chude nogi, więc nie pasują do wszystkich. Nosiłem kiedyś ciemne rurki i wiem, że nie gnotą jaj to tylko głupi stereotyp.

Ale my teraz rozmawiamy o rurkach, a nie o ludziach, którzy się dziwnie ubierają, a przy okazji noszą rurki. Ja nie noszę ani czapek, ani okularów, ani nie mam długich włosów, ani vansów(które nie wiem czemu znów są odbierane jako damskie), ani nie podwijam spodni, a jednak noszę rurki do tego nawet te niebieskie i czuje sie swobodnie i dobrze, więc skoro mi jest z tym dobrze dlaczego ktoś inny miałby to potępiać?

Dokładnie tak działają stereotypów. Ktoś usłyszy rurki to automatycznie z góry myśli, że nosi vansy i ma grzywkę. Ludzie ogarnijcie się. Jak można kogoś tępić za wygląd? Rozumiem, że może wam się nie podobać ale to nie powód do tępienia innych ludzi. Co oni wam zrobili?

Bywalec
Opublikowano

95% jednak jest jeszcze te 5% o których się zapomina, więc po co tępisz wszystkich. To chore.

Rurki są dla osób mających chude nogi, więc nie pasują do wszystkich. Nosiłem kiedyś ciemne rurki i wiem, że nie gnotą jaj to tylko głupi stereotyp.

Dokładnie tak działają stereotypów. Ktoś usłyszy rurki to automatycznie z góry myśli, że nosi vansy i ma grzywkę. Ludzie ogarnijcie się. Jak można kogoś tępić za wygląd? Rozumiem, że może wam się nie podobać ale to nie powód do tępienia innych ludzi. Co oni wam zrobili?

Zazwyczaj hejtują takie osoby które:

a] nie mają pieniędzy na rurki.

b] są ludźmi grubymi.

c] są to dresy.

A normalni, którym jest to obojętne po prostu nie skomentują, lub zrobią to z kulturą.

Opublikowano

Prawda jest taka ze tylko pedały nosza rurki , jakies ciulowe tramki i ulizane dlugie wlosy.

P.S polecam tez wybrac sie na siłke i wyjsc z domu.

A teraz spinajcie lamusy ze macie swoj styl.

Wasz styl dostaje wpierdol na ulicy.

Bywalec
Opublikowano

Prawda jest taka ze tylko pedały nosza rurki , jakies ciulowe tramki i ulizane dlugie wlosy.

P.S polecam tez wybrac sie na siłke i wyjsc z domu.

A teraz spinajcie lamusy ze macie swoj styl.

Wasz styl dostaje wpierdol na ulicy.

Wpierdol na ulicy? Huehuehue, aleś ty zabawny.

"Ciulowe trampki? Są droższe niż Twoje adidaski z bazarku. Ulizane włosy? Niektórzy mają, ale co Ci do tego?

Ty za to masz swój styl? Dres, czarny tshirt za 5zł i adidaski?

Opublikowano

Wpierdol na ulicy? Huehuehue, aleś ty zabawny.

"Ciulowe trampki? Są droższe niż Twoje adidaski z bazarku. Ulizane włosy? Niektórzy mają, ale co Ci do tego?

Ty za to masz swój styl? Dres, czarny tshirt za 5zł i adidaski?

Konkretnie nie czaje twojego pojazdu na ceny ubran. Ale co tam pewnei tez nosisz rury , trampki i długie włosy.

+ siedzisz przed kompem bez znajomych jestes brzydki i nie wiesz co ze soba zrobic , wiec probujesz grac zabawnego na forum.

P.S ty majac 16cie lat pewnie kupujesz ubrania za 5 zł , pozdrow pania z lumpeksu ode mnie synu.

Bywalec
Opublikowano

Konkretnie nie czaje twojego pojazdu na ceny ubran. Ale co tam pewnei tez nosisz rury , trampki i długie włosy.

+ siedzisz przed kompem bez znajomych jestes brzydki i nie wiesz co ze soba zrobic , wiec probujesz grac zabawnego na forum.

No ale spójrz na siebie, też siedzisz przed kompem ;s

Tak noszę trampki, rurki i długie włosy po ramiona.

Opublikowano

Przecież masz jego zdjecie w temacie tam wyzej gdzies, jest chudy, ma długie włosy... i chuj.

Niech sobie taki będzie, jego sprawa, jego problemy... wpierdalacie sie w czyjeś zycie z butami i mam nadzieje, że kiedys wam też sie tak wpierdoli i to dobitnie.

Poza tym jak pisałem wyżej, obrażacie ich od pedałów, geji czy jak to sie tam pisze, ale sami ich oceniacie? Dziwne nie? Szkoda słów, kolejny temat o tym samym, he

1377863814-U611928.png

Opublikowano

No ale spójrz na siebie, też siedzisz przed kompem ;s

Tak noszę trampki, rurki i długie włosy po ramiona.

Czytaj wyzej , to dyskusja -wyraziłem swoje zdanie ze "wy" (pisze z małej z braku szacunku) jestescie chory psychicznie i spedaleni.

Przez takich małolatow jak teraz polska ,choc i nie tylko polska upada.

Powinno was sie wybijac.

Opublikowano

b] są ludźmi grubymi.

c] są to dresy.

A normalni, którym jest to obojętne po prostu nie skomentują, lub zrobią to z kulturą.

Nie żeby coś, ale lepsze już tępienie takich ludzi, niż wytykanie innym biedę, otyłość, czy przynależność do subkultury. A to właśnie robisz.

Dodam, że śmieszne jest kupowanie ubrań tylko dlatego, że są drogie. Szpan? Niestety, ale rurkami nie przyszpanujesz.

Bywalec
Opublikowano

Nie żeby coś, ale lepsze już tępienie takich ludzi, niż wytykanie innym biedę, otyłość, czy przynależność do subkultury. A to właśnie robisz.

Tępienie=wytykanie. ROFL. Dobrze, że się już szkoła zaczyna :#

Wytykam im, bo oni wytykają nam. PROSTE.

Opublikowano

tak się akurat składa, że mam takie niebieskie "rurki" i są fajne i również mnie nigdzie nie gniotą, kolana się zginają, a ja nie jestem pedałem, nie mam ulizanej grzywki i czuję się dobrze.

a tutaj znowu ja :)

1377962211-U321545.jpg

i uwierz, spodnie z materiału są dużo wygodniejsze, są bardziej elastyczne i ładniej się układają.

@EDIT

Tekst dnia: u mnie w szkole są tępione osoby noszące rurki.

Ciekawe przez kogo?

Mam podobne :D tylko trochę ciemniejsze :D ile dałeś? ;d

Opublikowano

Nadal twierdzę, że Twoje myślenie jest co najmniej głupie. Nosisz rurki tylko dlatego, że są droższe niż normalne spodnie?

Czy po prostu nie masz innych argumentów? Wbrew Twojemu myśleniu, wielu ludzi odrzuca rurki wcale nie z powodu ich ceny. A czemu, to się domyśl. (W sumie masz napisane w tym temacie wielokrotnie)

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tej całej waszej pieprzonej dyskusji (wiem leci warn), ale ludzie, KURWA, to jest to samo co z GUSTAMI MUZYCZNYMI. JEDEN WOLI TO, DRUGI TAMTO NO I CHUJ, nie zmienisz upodobań drugiej osoby. O gustach się nie dyskutuje, dalsze prowadzenie tego tematu to tylko wyzwiska, gdzie jest moderator czy jakiś admin aby ten temat móc zamknąć?

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Bywalec
Opublikowano

Nadal twierdzę, że Twoje myślenie jest co najmniej głupie. Nosisz rurki tylko dlatego, że są droższe niż normalne spodnie?

Czy po prostu nie masz innych argumentów? Wbrew Twojemu myśleniu, wielu ludzi odrzuca rurki wcale nie z powodu ich ceny. A czemu, to się domyśl. (W sumie masz napisane w tym temacie wielokrotnie)

A gdzie napisałem, że noszę je bo są drogie? NIGDZIE. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Napisałem Ci parę argumentów, jeden na pewno do Ciebie pasuje.

Opublikowano

A gdzie napisałem, że noszę je bo są drogie? NIGDZIE. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Napisałem Ci parę argumentów, jeden na pewno do Ciebie pasuje.

Twierdzisz, że na pewno pasuje?

b] są ludźmi grubymi.

c] są to dresy.

a) Z pieniędzmi problemów nie mam.

b ) Baardzo daleko mi do bycia grubym :).

c) Do bycia dresem także mi daleko.

Twoje teorie są kiepskie, skoro padły przy pierwszej osobie, tj. przy mnie.

I właśnie o nie mi chodziło. Rozpaczliwa obrona. Nie wiedząc co wymyślić, próbujesz wmówić innym, że ich na owe rurki nie stać. Nie, po prostu nie każdy ma ochotę je nosić, i tyle.

Opublikowano

Może dla Ciebie nienoszenie rurek, długich włosów, grzywki, vansów i nie wiem czego jeszcze to brak stylu, spoko. Ale mam raczej inne zdanie.

Tępienie=wytykanie. ROFL. Dobrze, że się już szkoła zaczyna :#

Napisałeś to tak, jakbyś do szkoły nie chodził. Gimnazjum skończył i dorosły :). Kończę rozmowę, jeśli masz coś ciekawego do dodania, możesz pisać na PW.

• Urodziny:
    Maj 9, 1997
Bywalec
Opublikowano

Może dla Ciebie nienoszenie rurek, długich włosów, grzywki, vansów i nie wiem czego jeszcze to brak stylu, spoko. Ale mam raczej inne zdanie.

Napisałeś to tak, jakbyś do szkoły nie chodził. Gimnazjum skończył i dorosły :). Kończę rozmowę, jeśli masz coś ciekawego do dodania, możesz pisać na PW.

Tyle, że ja przynajmniej nie piszę idiotyzmów.

Jeśli twierdzisz, że jesteś bardzo chudy i do tego nosisz SZEROKIE spodnie, to bardzo interesująco to wygląda ;/.

Dopieprzyłeś się do ceny, dam Ci teraz lekcje.

Czy złożony komputer za 5000 zł będzie dorównywał temu za 1200 zł?

Opublikowano

Sam nosze rurki i vansy,lecz grzywki nie mam ( mialem ale mnie wkurwiala trochu bo biegac nie moglem bo ciagle musialem poprawiac :P )

u mnie w szkole nikt mnie nie "hejtuje"

Wiec widze iz taki anty-hejt na rurki jest tylko na forach, cos mnie to nie rusza :D

Opublikowano

Tyle, że ja przynajmniej nie piszę idiotyzmów.

Czy złożony komputer za 5000 zł będzie dorównywał temu za 1200 zł?

Miałem nie odpisywać, ale jeszcze zdążę.

Sam sobie przeczysz. Porównywanie spodni i komputerów to właśnie idiotyzm.

Jeśli twierdzisz, że jesteś bardzo chudy i do tego nosisz SZEROKIE spodnie, to bardzo interesująco to wygląda ;/.

Po co bawisz się w jakieś zgadywanki? To, że daleko mi do bycia grubym, nie znaczy, że jestem bardzo chudym anorektykiem. A szerokich spodni nie noszę. Noszę zwyczajne, tzn. ani nie przesadnie szerokie, ani nie wąskie.

Bywalec
Opublikowano

Miałem nie odpisywać, ale jeszcze zdążę.

Sam sobie przeczysz. Porównywanie spodni i komputerów to właśnie idiotyzm.

Po co bawisz się w jakieś zgadywanki? To, że daleko mi do bycia grubym, nie znaczy, że jestem bardzo chudym anorektykiem. A szerokich spodni nie noszę. Noszę zwyczajne, tzn. ani nie przesadnie szerokie, ani nie wąskie.

Uświadomię Cię jeszcze raz... rurki to nie legginsy.

Typy tych spodni są różne :)

Opublikowano

Skoro wy jesteście tępieni za własny styl, to czemu nas tępicie za własne zdanie ? :x

Hipokryzja ?

B.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...