Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Te wszystkie rurki itp.

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Ja w swojej szafie mam tylko i wyłącznie rurki, po prostu mam szczupłe nogi.

POZDRAWIAM HEJTERÓW.

2dtvp13.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam ludzie, zachowajcie swoje durne opinie dla siebie, gust gustem, ciuch ciuchem i koniec

Już chuj z tymi pedalskimi ciuchami, ale czy wy rozumiecie co znaczy słowo "DYSKUSJA"? Tu się właśnie publikuje własne opinie. Dla jednego durne, dla drugiego nie.

@up.

wtf?! Jeszcze powiedz, że jesteś 'mężczyzną'.

Opublikowano

Ah te nastolatki i ah te bunty.

Jak dorośniesz za 3 może 4 lata to Twoje priorytety się zmienią i nie będzie Ci się już chciało krytykować innych ludzi, którzy nie ubierają się tak jak Ty tylko schludnie i ładnie, jednym słowem poważnie. Ciasne spodnie na dupie, a rurki to dwie różne sprawy. Facet w rurkach wygląda kulturalnie i nie jak obwieś. Ja będziesz miał już dziewczynę na poważnie to sam będziesz chodził w rurkach z nią do zwykłego lokalu potańczyć. Jestem tego pewien. Chyba, że do końca życia masz zamiar walić wódę rano w kawalerce i pracować w biedronce, wtedy na pewno będziesz chodził w dresie albo skate. Elo

A tu masz mnie i moje rurki, które o dziwo nie gniotą mi zapryszczałego tyłka, ani jaj, a kolana nadal się zginają.

1377950903-U321545.jpg

mam podobne. :P

@topic ja jebie kto takie dys mózgi na moderatorów daje....

noszę co mi się podoba, a ty tam pewnie kurwa na wsi w spodniach od piżamy popierdalasz..

Opublikowano

Ja w swojej szafie mam tylko i wyłącznie rurki, po prostu mam szczupłe nogi.

POZDRAWIAM HEJTERÓW.

2dtvp13.png

so #SWAG

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak już napisałem to w innym temacie.

Rurki to raczej ciężko do 100zł, ale swoją drogą nie rozumiem ideału noszenia rurek ... Imho albo ktoś lubi się gnieść, albo ma tak małe jaja, że mu nie przeszkadza ew. jest kobietą i bardzo ładnie to wygląda.

B.

Takie jest moje zdanie. Nie rozumiem noszenia śmiesznych rurek. Widzie tu wiele obrońców "nosicieli" zapewne którzy nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć czemu je noszą. Rurki od kiedy sięgam pamięcią były robione dla kobiet aby podkreślić ich kształty i powodowały to, że męska wyobraźnia śliniła się już na starcie potem weszło coś na kształt "męskich rurek" . Moja twarz ? "wtf" .

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Myślicie, że rurki męskie wyglądają tak samo jak damskie? najczęściej chodzę w rurkach, krocze nie jest takie obcisłe jak Wy gadacie. Są specjalne rozmiary, dobieracie sobie i nie cisną Was jaja. Jak ktoś ubierze jednego dnia rurki to jest pedałem? a jak ubierze drugiego dnia dresy to jest pro elo kozak? Oceniajcie człowieka po tym jakie ubierania spodnie, daleko zajdziecie.

Opublikowano

Czyli ok 30% mężczyzn jest dla ciebie "dziewczyną" ? Większość osób, które tak bardzo krytykuje rurki jest zwykłym grubaskiem, lub "dresem". Zwyczajnie zazdrościcie, że facet może wyglądać lepiej niż Wy. Gniotą jaja? Jeżeli ludzie, którzy jednak mają trochę ciałka starają się wcisnąć w takie spodnie, to przepraszam, ale to wygląda okropnie. Vansy? Co jest w nich złego? Sam posiadam vansy, podobają się mi, jak i osobie, z którą jestem.

Wiele osób myli faceta, który zwyczajnie dba o siebie i o swój wygląd, z pedałem.

Jakie kurwa 30%, max 5 .

Jestem tolerancyjnym czlowiekiem ale jak widze kogos w rurkach ktory chodzi i wyglada jak pedal to az chce sie mu urwac leb.

sstwc.jpg

Opublikowano

Myślicie, że rurki męskie wyglądają tak samo jak damskie? najczęściej chodzę w rurkach, krocze nie jest takie obcisłe jak Wy gadacie. Są specjalne rozmiary, dobieracie sobie i nie cisną Was jaja. Jak ktoś ubierze jednego dnia rurki to jest pedałem? a jak ubierze drugiego dnia dresy to jest pro elo kozak? Oceniajcie człowieka po tym jakie ubierania spodnie, daleko zajdziecie.

Jak kolega wyżej napisał jest to dyskusja. Jak samo określenie mówi tu się dyskutuje czyli wyraża się swoje zdanie i swój pogląd na świat. Nie widzę problemu w tym, że ktoś pisze , że mu się rurki nie podobają, a inni wręcz przeciwnie. Sam nie jestem zwolennikiem "męskich" rurek.

B.

fiR919k.png

Opublikowano

To zwykłe spodnie, dla jednego są pro elo super, dla drugiego to super ciuch.

Ale jak myśli, że jest fajny to mnie wkurza.

Nie noszę tego i nie będę.

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Tak to jest dyskusja, ale teraz spójrz na te wszystkie posty ludzi, którzy są ich przeciwnikami. Zaryzykuję stwierdzenie, że są to niedorozwinięte jeszcze emocjonalnie gimby SSG PROSTO RPK.

Przykłady:

Jestem tolerancyjnym czlowiekiem ale jak widze kogos w rurkach ktory chodzi i wyglada jak pedal to az chce sie mu urwac leb.

Imho albo ktoś lubi się gnieść, albo ma tak małe jaja, że mu nie przeszkadza

Rurki są dla pedałów i lamusów, koniec tematu.

Debilizm jakby to serio potem 20 lat później kochanie nie możemy miec dzieci albo państwa dziecko jest uposledzone :/

I gdzie ta dyskusja? Ten kto ich nie nosi obraża drugiego, a ten, który je nosi mówi, że są to zwykłe spodnie. I kto jest głupi?

Day after day.

Opublikowano

Tak to jest dyskusja, ale teraz spójrz na te wszystkie posty ludzi, którzy są ich przeciwnikami. Zaryzykuję stwierdzenie, że są to niedorozwinięte jeszcze emocjonalnie gimby SSG PROSTO RPK.

Przykłady:

Dzięki za zacytowanie mojej wypowiedzi. Radzę przeczytać ją jeszcze raz całą i ewentualnie się do niej ustosunkować, a nie wyzywać innych od "niedorozwiniętych jeszcze emocjonalnie gimbów".

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Jakie kurwa 30%, max 5 .

To ja Ci bardzo współczuję bo jesteś uprzedzony. Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby Twój przyjaciel [dajmy na to, że takiego masz] zaczyna nosić rurki. Co zrobisz? Łeb mu urwiesz ..? Ochłoń. Skoro oceniasz faceta, to jesteś zajebisty, zastanów się za kogo można w tym momencie Ciebie uznać.

83486340694471893374.jpg

Opublikowano

Do takich dżinsowych:

nowe-denim-jeans-rurki-meskie-32-w2-1541

Nie mam nic bo wyglądają na męskie, i moim zdaniem nie są to rurki.

Ale na takie gówno:

niebieskie-spodnie-meskie-rurki-30-japan]

Mówie nie.

Opublikowano

Do takich dżinsowych:

nowe-denim-jeans-rurki-meskie-32-w2-1541

Nie mam nic bo wyglądają na męskie, i moim zdaniem nie są to rurki.

Ale na takie gówno:

niebieskie-spodnie-meskie-rurki-30-japan]

Mówie nie.

A czym się różni jeans od niebieskiego materiału? jpd

Day after day.

Opublikowano

up

Porównaj te 2 różne pary spodni. krój i wogóle. W tych 1 przynajmniej jest jeszcze miejsce na jajka. Te 2 pedalski kolor, krój, i ogólnie wszystko.

Weteran
Opublikowano

Od kiedy? Nie wypowiadaj się jeśli nie masz na ten temat za grosz

pojęcia. Błagam ludzie, zachowajcie swoje durne opinie dla siebie, gust

gustem, ciuch ciuchem i koniec. Po co to roztrząsać? NIE PODOBA SIĘ NIE

UBIERAJ!!!

Czyli jak jakiś producent wyda sukienki i napisze unisex, to też ubierzesz? Możesz robić co chcesz, przecież mi to nic nie robi, ale pomyśl co sobą będziesz prezentował (nie mówię tu teraz o rurkach, tylko ogólnie).

9686548400_2_2_1.jpg?timestamp=137770003

@Jamajkas

Weź sobie teraz przykład takiej osoby, rurki tak jak na zdjęciu, buciki, grzywka, przygarbienie, okularki, torba (oczywiście maksymalnie opuszczona, żeby modnie było), na dodatek pocięte ręce, bo przecież mieszka w rodzinie, gdzie przelewa się kasa, ma oboje rodziców, ale on jest taki biedny i smutny.. Jak ja takiego zobaczę, to oczywiście nic nie zrobię, może jedynie przyjdzie mi do głowy myśl "pedał", ale tak na prawdę, to sram na niego. Te rurki (?), co masz na zdjęciu wyglądają jak normalne spodnie, pewnie nie jesteś też jakimś lizusiem, tylko normalnym człowiekiem. Ale wszedłem teraz na temat charakteru ludzi noszących te spodnie, a zboczyłem z tematu ich samych..

RÓB CO CHCESZ, dopóki mi nie robisz tym żadnej krzywdy, "wolność Twojej pięści kończy się na moim nosie" :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mam rurki, noszę rurki, i nie gniotą mi ani jaj, ani niczego...

Ile razy można o tym samym tematy pisac?...

Jak nie lubisz to nie noś...

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

To ja Ci bardzo współczuję bo jesteś uprzedzony. Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby Twój przyjaciel [dajmy na to, że takiego masz] zaczyna nosić rurki. Co zrobisz? Łeb mu urwiesz ..? Ochłoń. Skoro oceniasz faceta, to jesteś zajebisty, zastanów się za kogo można w tym momencie Ciebie uznać.

Uznaj wedle woli, mam na to wyjebane. Odniose sie do 1czesci twojej wypowiedzi. Od tego zacznijmy ze moi kumple nie sa na tyle zjebani psychicznie zeby zaczeli nosic rurki, sami to potepiaja i takie osoby nie maja wstepu do naszego zycia. U mnie w szkole sa tepione osoby noszace rurki bo to poprostu wyglada kiepsko u mezcznyzn w 95% przypadkach. EOT

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam rurki, noszę rurki, i nie gniotą mi ani jaj, ani niczego...

Ile razy można o tym samym tematy pisac?...

Jak nie lubisz to nie noś...

Masz 12 lat. Co Ci to może gnieść ...

Tak samo vansy ... od kiedy damskie balerinki są butami dla faceta :O

Hejt za 3, 2, 1 ...

Kocham te tematy. Jako neutralny, gdyż nie noszę ani rurek ani dresów uważam, że jesteście poj*bani.

Też jestem neutralny, bo jestem "fanem" tradycyjnych jeansów/bojówek .

B.

fiR919k.png

Opublikowano

up

Porównaj te 2 różne pary spodni. krój i wogóle. W tych 1 przynajmniej jest jeszcze miejsce na jajka. Te 2 pedalski kolor, krój, i ogólnie wszystko.

tak się akurat składa, że mam takie niebieskie "rurki" i są fajne i również mnie nigdzie nie gniotą, kolana się zginają, a ja nie jestem pedałem, nie mam ulizanej grzywki i czuję się dobrze.

a tutaj znowu ja :)

1377962211-U321545.jpg

i uwierz, spodnie z materiału są dużo wygodniejsze, są bardziej elastyczne i ładniej się układają.

@EDIT

Od tego zacznijmy ze moi kumple nie sa na tyle zjebani psychicznie zeby zaczeli nosic rurki, sami to potepiaja i takie osoby nie maja wstepu do naszego zycia. U mnie w szkole sa tepione osoby noszace rurki bo to poprostu wyglada kiepsko u mezcznyzn w 95% przypadkach. EOT

Tekst dnia: u mnie w szkole są tępione osoby noszące rurki.

Ciekawe przez kogo?

Day after day.

Opublikowano

Jeszcze jedna rzecz. Posłuże sie obrazkami z tego postu.

teraz pomyślmy. Dużo ludzi pisze, że kupuje rurki bo są wygodne. OK. Może są. Ale... To na gorze to rurki, i to na dole to rurki. Oba wydają się podobne z kształtu i materiału, więc są tak samo wygodne. Problem? Te drugie mają pedalski kolor. A ile ludzi w rurkach ma takie kolorowe? Założę się, że ponad 90%. Czemu? Bo mają pedalski gust i myślą, że w niebieskich jest im 'ładniej' niż w stonowanych.

+ jeszcze w niektórych przypadkach okularki większe od kół w hummerze, białe szmaciane buciki za 2 stówy i czapeczka zwisająca aż do dupy. Tego już w ogóle lepiej nie komentować...

btw. W sumie jak zobaczyczyłem to zdjęcie na górze, to zmieniłem zdanie co do samych rurek ogólnie, nie są takie złe. A dlaczego myślałem, że są takie złe? Bo większość nosi takie oczojeby zamiast czegoś normalnego. Nie zmieniam zdania jednak do takich jak na drugim zdjęciu. Rurki może są okej, ale muszą mieć normalny kolor

Opublikowano

Ale my teraz rozmawiamy o rurkach, a nie o ludziach, którzy się dziwnie ubierają, a przy okazji noszą rurki. Ja nie noszę ani czapek, ani okularów, ani nie mam długich włosów, ani vansów(które nie wiem czemu znów są odbierane jako damskie), ani nie podwijam spodni, a jednak noszę rurki do tego nawet te niebieskie i czuje sie swobodnie i dobrze, więc skoro mi jest z tym dobrze dlaczego ktoś inny miałby to potępiać?

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...