Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Te wszystkie rurki itp.

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie :). Jak ktoś napisze coś o rurkach, to od razu płacz, że dyskryminacja, że trzeba tolerować. W drugą stronę to nie działa?

Uświadomię Cię jeszcze raz... rurki to nie legginsy.

Typy tych spodni są różne :)

Twój post nijak ma się do mojej wypowiedzi. Nic o legginsach nie pisałem, potrafię rozróżniać części garderoby. Unikasz odpowiedzi na to, co napisałem.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rurki powinny być noszone przez dziewczyny, wtedy takie rurki mają zastosowanie, widać piękne dupcie i zgrabne nogi, lecz gdy widzę chłopaka to obrzydzenie mnie bierze,

; *

Opublikowano

Skoro wy jesteście tępieni za własny styl, to czemu nas tępicie za własne zdanie ? :x

Hipokryzja ?

B.

Owszem znajdzie się kilku hipokrytów ale nie wszyscy. Ja uważam, że może ci się nie podobać ale nie tęp odmiennego stylu bo nic ci nie zrobili. Tak samo możesz mieć odmienne zdanie ale nie tęp tych którzy mają swoje. Jest różnica między tępnieniem czegoś a negatywnym nastawieniu.

Jak się nie podoba to ignorujcie.

Opublikowano

Rurki powinny być noszone przez dziewczyny, wtedy takie rurki mają zastosowanie, widać piękne dupcie i zgrabne nogi, lecz gdy widzę chłopaka to obrzydzenie mnie bierze,

Początkowo rurki było spodniami damskimi . Obcisłe celem podkreślenia ich krągłości. Są pochodne od leginsów, które często są cieniutkie i nie zawsze nadają się na wyjście na zewnątrz.

Owszem znajdzie się kilku hipokrytów ale nie wszyscy. Ja uważam, że może ci się nie podobać ale nie tęp odmiennego stylu bo nic ci nie zrobili. Tak samo możesz mieć odmienne zdanie ale nie tęp tych którzy mają swoje. Jest różnica między tępnieniem czegoś a negatywnym nastawieniu.

Jak się nie podoba to ignorujcie.

Ja nie tępie. Wyrażam własne zdanie, które jest uznawane przez osoby noszące "męskie" rurki za tępiące.
Widze, że w 2 strony to nie działa. Mam odmienne zdanie i nie będę ignorował w temacie do dyskusji.
B.

fiR919k.png

Rekrut
Opublikowano

Osobiście jestem gimbusem , mam 15 lat idę do 3 gimbazy :( . Noszę rurki bo mi się podobają wszystkie kolory począwszy od ciemnych aż po pomarańczowe / czerowone. Lubię też ubrać fajną koszulę kolorową w kratkę oraz fajne trapmki typu : vans , converse , pull and bear a nawet i nike czasami ma fajne. Włosy to różnie raz mam krótkie takiego irokeza następnym razem grzywkę coś takiego jak ( Maciej Musiał ) a raz i po barki :) . Chodzę często do sklepów jak wy to mówicie dla ''pedałków'' typu : cropp , house , H&M , New Yorker i dużo osób kupuje właśnie takie rzeczy ... jak wiadać niektórzy userzy MPC mają jakieś kompleksy :) , czasami też lubię ubrać nawet full cap'a i co wam do tego ? Macie ból dupy , że stać ludzi na rurki a was nie ? Musicie chodzić w dresach jak byście mieli nasrane tam z całego miesiąca ? Po co hejtujecie ludzi którzy chodzą w rurkach ? Daje wam to jakąś satysfakcje ? Myślicie , że jak zhejtujecie mnie od pedałów , gejów itd ... to co ? Odstawię to ? NIE !

Pozdro dla hejterów :) !

Nie chce mi się czytać tej całej waszej pieprzonej dyskusji (wiem leci warn), ale ludzie, KURWA, to jest to samo co z GUSTAMI MUZYCZNYMI. JEDEN WOLI TO, DRUGI TAMTO NO I CHUJ, nie zmienisz upodobań drugiej osoby. O gustach się nie dyskutuje, dalsze prowadzenie tego tematu to tylko wyzwiska, gdzie jest moderator czy jakiś admin aby ten temat móc zamknąć?

Polać panu :)

JrCU7.png

Opublikowano

Osobiście jestem gimbusem , mam 15 lat idę do 3 gimbazy :( . Noszę rurki bo mi się podobają wszystkie kolory począwszy od ciemnych aż po pomarańczowe / czerowone. Lubię też ubrać fajną koszulę kolorową w kratkę oraz fajne trapmki typu : vans , converse , pull and bear a nawet i nike czasami ma fajne. Włosy to różnie raz mam krótkie takiego irokeza następnym razem grzywkę coś takiego jak ( Maciej Musiał ) a raz i po barki :) . Chodzę często do sklepów jak wy to mówicie dla ''pedałków'' typu : cropp , house , H&M , New Yorker i dużo osób kupuje właśnie takie rzeczy ... jak wiadać niektórzy userzy MPC mają jakieś kompleksy :) , czasami też lubię ubrać nawet full cap'a i co wam do tego ? Macie ból dupy , że stać ludzi na rurki a was nie ? Musicie chodzić w dresach jak byście mieli nasrane tam z całego miesiąca ? Po co hejtujecie ludzi którzy chodzą w rurkach ? Daje wam to jakąś satysfakcje ? Myślicie , że jak zhejtujecie mnie od pedałów , gejów itd ... to co ? Odstawię to ? NIE !

Nie zauważyłeś, że trafiłeś do tematu z dyskusją ? Stać mnie na rurki, balerinki męskie a'ka vansy, ale mam swoje zdanie, które wyraziłem już kilka razy tutaj. Nie każdy kto nie nosi rurek to biedak ... Swoim zachowaniem pokazujesz swoją wyższość ?

B.

@edit

I nie, nie chodze w dresach. Zwykłe jeansy/bojówki z miejscem na wszystko.

fiR919k.png

Opublikowano

Jeden chodzi w rurkach, drugi nosi glany. Ja nikogo nie osądzam, byle miał coś w głowie.

Tak, tylko porównaj sobie faceta, który ma jeansy i glany i chłoptasia w rurkach, balerinkach i czapeczce.

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Dyskusja i rurki? To się zaraz zacznie jatka :D

Rurki to tak dla dziewczyn bardziej, bo w nich ładnie wyglądają (czyt. podkreślają piękno ich nóg).

I dupe! Elo :D

Rurki nadaja facetowi powagi ... oczywiscie nie mowi tutaj o jakis kurwa rurkas jakbys sobie tasma nogi obkleil ;>

61093c6efb.png

Opublikowano

Tak, tylko porównaj sobie faceta, który ma jeansy i glany i chłoptasia w rurkach, balerinkach i czapeczce.

B.

Czyli mam porównywać kogoś kto maluje się kosmetykami mamy z kimś kto nosi babskie ciuchy. Plz.

Opublikowano

Czyli mam porównywać kogoś kto maluje się kosmetykami mamy z kimś kto nosi babskie ciuchy. Plz.

A kto się maluje kosmetykami mamy ?

B.

fiR919k.png

Weteran
Opublikowano

Macie ból dupy , że stać ludzi na rurki a was nie ?

Fajnie, ale ciebie też nie stać, tylko twoich rodziców, chyba, że chodzisz do roboty i zarabiasz, w co wątpię.

Mówisz, że spodnie dresowe to taniocha?

http://sklep.stoprocent.com/dm1-tag-black-yellow.html

Skończyłem gimnazjum, nie wziąłem nigdy kasy od rodziców na ubrania, sam sobie zarobiłem, normalnymi, legalnymi sposobami.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja w swojej szafie mam tylko i wyłącznie rurki, po prostu mam szczupłe nogi.

POZDRAWIAM HEJTERÓW.

2dtvp13.png

POZIOM PEDALSTWA OSIĄGNĄŁ WYŻSZY POZIOM. GRATULACJE.

tecza2.jpg

graphic.png

Rekrut
Opublikowano

Ja w swojej szafie mam tylko i wyłącznie rurki, po prostu mam szczupłe nogi.

POZDRAWIAM HEJTERÓW.

2dtvp13.png

Mam te same rurki bądź podobne w tym samym kolorze kupione w cropp :)

Conversy też mam podobne xD

trampki_converse_chuck_tylor_all_star_hi

JrCU7.png

Bywalec
Opublikowano

Fajnie, ale ciebie też nie stać, tylko twoich rodziców, chyba, że chodzisz do roboty i zarabiasz, w co wątpię.

Mówisz, że spodnie dresowe to taniocha?

http://sklep.stoprocent.com/dm1-tag-black-yellow.html

Skończyłem gimnazjum, nie wziąłem nigdy kasy od rodziców na ubrania, sam sobie zarobiłem, normalnymi, legalnymi sposobami.

Tyle, że to są już na prawdę dresy z wyższej półki, a normalne rurki, średniej klasy tyle kosztują XDD

Mam te same rurki bądź podobne w tym samym kolorze kupione w cropp :)

Conversy też mam podobne xD

trampki_converse_chuck_tylor_all_star_hi

Spodnie z H&M :3

Opublikowano

Ja codziennie chodzę w takich rurkach:

9f873709613d6d72bd8502adffc4ff00.jpg

buty ubieram takie:

coversy--528903.jpg

z taką grzywką:

justin-bieber-m.jpg

Normalny męski strój. Nie wiem co wy chcecie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@up tak, bardzo męski xD reportuje cię za tego ostatniego ss'a ;_; przestraszyłem się ;_;

kiedyś napisałem "facet ma wyglądać jak facet, a nie jak pizda" i nadal się tego trzymam.

Rekrut
Opublikowano

Macie ból dupy po Justin jest zadbany i ma w pizdu dupa chu* kasy i w pizdu dupa chu* lasek ?

Trzymajcie :

941645_469398083130688_1109164946_n.jpg

JrCU7.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tej całej waszej pieprzonej dyskusji (wiem leci warn), ale ludzie, KURWA, to jest to samo co z GUSTAMI MUZYCZNYMI. JEDEN WOLI TO, DRUGI TAMTO NO I CHUJ, nie zmienisz upodobań drugiej osoby. O gustach się nie dyskutuje, dalsze prowadzenie tego tematu to tylko wyzwiska, gdzie jest moderator czy jakiś admin aby ten temat móc zamknąć?

Gusty gustami, ale nie o to chodzi. Jest różnica pomiędzy powiedzeniem "Masz chujowy gust muzyczny", a "Ta muzyka, której słuchasz jest według mnie chujowa". Tak samo my piszemy "Wyglądasz jak pedał", a nie "Masz pedalski gust w ubieraniu się". Nie obchodzi nas jakiś pierdolony gust, tylko efekt. Przy muzyce dotyczy to muzyki. Gust przekazujemy czlowiek->muzyka, nie odbiera się tego jako 'atak' na czlowieka. Z kolei tu jest inaczej. gust jest przekazywany czlowiek->czlowiek, więc mówiąc, że wygląda jak pedał 'atakujemy' tą osobę. Nie znaczy to jednak, że kwestionujemy jego gust. Oceniamy tylko to co prezentuje. Tak samo jak możemy oceniać muzykę. Na tym właśnie polega dyskusja. Nauczcie się to rozróżniać, bo inaczej każda dyskusja skończy się odpowiedziami typu "Nie można dyskutować o tym jaki samochód jest lepszy, bo każdy może mieć innych gust" lol.

Opublikowano

Nie stać nas kogoś na rurki za 80 zł ? weź kolego się nie ośmieszaj akurat weszedłem z siostrą do tego pedalskiego sklepu New Yorker i wiem .

Ps.

Bogaci ludzie nie chwalą się swoim bogactwem więc coś chyba z tobą jest nie tak .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Ja dołączam do osób które uważają rurki za spodnie dla dziewczyn. Kiedy spotykam osobę, która nosi rurki to w myślach mam beke z niego. W sumie to jest oczywiste, że rurki to spodnie dla dziewczyn. Jeśli mamy zamienić kolej rzeczy to skoro chłopak chodzi w rurkach to dziewczyna w dresach. Można to spotkać np. w rapie taki ubiór ale to rzadkość. Tyle że częściej zobaczymy chłopaka w rurkach niż dziewczyne w dresach :P

Dla mnie to po prostu oczywiste - rurki to spodnie dla dziewczyn. Tyle w temacie. W dodatku jeśli uważacie, że zacząłem pisać od razu to przeczytałem te Wasze posty od początku. Głupie jest porównanie "Chodzi w rurkach - bogacz, Chodzi z dresach - zasrany biedak".

A niech sobie łażą w tym ale osoby o zdrowych zmysłach będą miały po prostu beke z nich. Tak samo jak tutaj było z tematem o papierosach "Palisz - twój problem". I rurki to to samo, ale po prostu różnica polega na tym, że inne osoby zwyczajnie będą się śmiać z takiej osoby.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ja to ujmę tak : Rób ze sobą co chcesz, dopóki nie narusza to czyjegoś dobrego smaku. No a taki ubiór niestety go narusza. Tak samo jak tunele w uszach, przecinanie języka na dwie części, czy inne kretyństwa. (Tak, kretyństwa, nazywajmy rzeczy po imieniu, to nie jest normalne)

Czuję się bardzo nieswojo, gdy idę chodnikiem i widzę przed sobą na pozór fajną, zgrabną dziewczynę, i gdy ją mijam, okazuje się, że jednak się pomyliłem co do płci.

Bywalec
Opublikowano

Ja to ujmę tak : Rób ze sobą co chcesz, dopóki nie narusza to czyjegoś dobrego smaku. No a taki ubiór niestety go narusza. Tak samo jak tunele w uszach, przecinanie języka na dwie części, czy inne kretyństwa. (Tak, kretyństwa, nazywajmy rzeczy po imieniu, to nie jest normalne)

Czuję się bardzo nieswojo, gdy idę chodnikiem i widzę przed sobą na pozór fajną, zgrabną dziewczynę, i gdy ją mijam, okazuje się, że jednak się pomyliłem co do płci.

Noszenie rurek nie jest normalne, leżę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Btw. miałeś się już nie wtrącać :33

Z Tobą chyba jest jakiś problem, jeżeli masz problem z odróżnieniem płci <chyba, że jesteś gejem i podobają Ci się faceci :3>

Nie stać nas kogoś na rurki za 80 zł ? weź kolego się nie ośmieszaj akurat weszedłem z siostrą do tego pedalskiego sklepu New Yorker i wiem .

Ps.

Bogaci ludzie nie chwalą się swoim bogactwem więc coś chyba z tobą jest nie tak .

Po 1 w NY nie ma rurek, po 2 nie kupisz rurek za 80 zł.

Opublikowano

LOL. Serio, śmieszne się to już robi. Średnio co parę dni powstaje kolejny temat o męskich rurkach, zlatuje się fala hejterów z jakże mądrymi wypowiedziami i nieustannie wałkujecie jeden wątek...

Nadal uważam, że ludzi się nie powinno oceniać przez pryzmat wyglądu, czy ubioru, a jeżeli ktoś tak robi to jest frajerem, tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...