Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Te wszystkie rurki itp.

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kieruję do tych co lubią rurki. Co w tym fajnego? Ciasne, jak masz fuze jaja to olaboga i można nabawić się problemów. Jesienią jest czasem jeszcze ciepło i się pocisz w tym a ja kiedys mialem troche za male spodnie i dupa była jak prysznicem zlana. A wy którzy tego nie lubią co o tym sądzicie o tych rurach itp.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcesz kolejną wojnę wywołać na temat rurek? :D

Jak chce to niech se nosi, obojętne dla mnie (lecz czasami odraża).

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Weteran
Opublikowano

Dyskusja i rurki? To się zaraz zacznie jatka :D

Rurki to tak dla dziewczyn bardziej, bo w nich ładnie wyglądają (czyt. podkreślają piękno ich nóg).

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak jak up@ napisał, u kobiet... aby zobaczyć ten idalny kszatałt nóg. Ale u mężczyzn? Sory facetów, bo prawdziwi mężczyźni nie ubiorą rurek. Elo.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Moim zdaniem nie wygląda to normalnie, zwłaszcza w połączeniu z grzywką, vansami, i dziwną pozycją podczas stania.(ręce z przodu, plus lekkie przygarbienie)

Opublikowano

Rurek nigdy nie lubiłem, worków na ziemniaki na nogach też nie, dlatego wolę zwykłe proste spodnie. Kiedyś przymierzałem rurki, nie wygodne. Kto chce niech nosi, ale jak widzę jak idzie taki patyczek w rurkach, co mięśni to u niego pod mikroskopem się nie dopatrzę, to aż przychodzi chęć zaj*bania komuś takiemu.

Admin Cienia
Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje, jedno lubi to drugi tamto, osobiście rurek bym nie włożyć, nawet bym nie zmieścił na te mięśnie ;f ,a jeśli musiał bym pod karą śmierci to by trzeba było dziurę w miejscu zamka wyciąć bo takie spodnie niewiele mieszczą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Rurki są dla dziewczyn, żeby (tak jak już pisali koledzy powyżej) uwydatnić kształt nóg. U mężczyzn nie dość, że śmiesznie wyglądają to w ogóle nie pasują. Osobiście jestem zdania, że kto chce - niech nosi. Ale jeśli myśli, że fajnie wygląda, bo ma rurki, to się myli :)

Opublikowano

To kieruję do tych co lubią rurki. Co w tym fajnego? Ciasne, jak masz fuze jaja to olaboga i można nabawić się problemów. Jesienią jest czasem jeszcze ciepło i się pocisz w tym a ja kiedys mialem troche za male spodnie i dupa była jak prysznicem zlana. A wy którzy tego nie lubią co o tym sądzicie o tych rurach itp.

Ah te nastolatki i ah te bunty.

Jak dorośniesz za 3 może 4 lata to Twoje priorytety się zmienią i nie będzie Ci się już chciało krytykować innych ludzi, którzy nie ubierają się tak jak Ty tylko schludnie i ładnie, jednym słowem poważnie. Ciasne spodnie na dupie, a rurki to dwie różne sprawy. Facet w rurkach wygląda kulturalnie i nie jak obwieś. Ja będziesz miał już dziewczynę na poważnie to sam będziesz chodził w rurkach z nią do zwykłego lokalu potańczyć. Jestem tego pewien. Chyba, że do końca życia masz zamiar walić wódę rano w kawalerce i pracować w biedronce, wtedy na pewno będziesz chodził w dresie albo skate. Elo

A tu masz mnie i moje rurki, które o dziwo nie gniotą mi zapryszczałego tyłka, ani jaj, a kolana nadal się zginają.

1377950903-U321545.jpg

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Rurki nie są ciasne jeśli jesteś szczupły, ludzie tacy przynajmniej nie oceniają innych bo noszą np dresy. A wy wszyscy ? jak się zachowujecie ze co ktoś nosi rurki od razu jest pedałem ? idiotyzm i zaraza społeczna.

Opublikowano

pedały.

Ależ ty konkretny *.*

Rurki rurkamy, jak komuś pasują do ubioru i faktycznie w nich wygląda dobrze i mu sie przyjemne chodzi to w czym problem

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

@up co to za auto,fajne nogi.I to nie są rurki tylko sztruksy tak myślę :D

Auto: Ford Fiesta Mk7 Hatchback, a spodnie to nie sztruksy, jakieś materiałowe.

Day after day.

Opublikowano

I rurki i vansy są dla dziewczyn ;d

Od kiedy? Nie wypowiadaj się jeśli nie masz na ten temat za grosz pojęcia. Błagam ludzie, zachowajcie swoje durne opinie dla siebie, gust gustem, ciuch ciuchem i koniec. Po co to roztrząsać? NIE PODOBA SIĘ NIE UBIERAJ!!!

Day after day.

Opublikowano

I rurki i vansy są dla dziewczyn ;d

Czyli ok 30% mężczyzn jest dla ciebie "dziewczyną" ? Większość osób, które tak bardzo krytykuje rurki jest zwykłym grubaskiem, lub "dresem". Zwyczajnie zazdrościcie, że facet może wyglądać lepiej niż Wy. Gniotą jaja? Jeżeli ludzie, którzy jednak mają trochę ciałka starają się wcisnąć w takie spodnie, to przepraszam, ale to wygląda okropnie. Vansy? Co jest w nich złego? Sam posiadam vansy, podobają się mi, jak i osobie, z którą jestem.

Wiele osób myli faceta, który zwyczajnie dba o siebie i o swój wygląd, z pedałem.

83486340694471893374.jpg

Opublikowano

Każde rurki gniotą jaja? No to dowiedziałem się czegoś nowego ;D

Chyba mówicie o tym super slim fit. Faktycznie w rurkach łatwo wyglądać jak pedał i z tym się tutaj zgodzę- ale równie dobrze można w nich wyglądać elegancko / schludnie itp. Czarne rurki + biała koszula + eleganckie buty, serio nigdy nie widzieliście np kolesia pracującego w banku w takim ubiorze?

Co kto lubi, nie lubisz? nie noś/ nie patrz się . Lubisz? Noś i tyle w temacie.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Rurki od samego początku były kierowane dla płci pięknych, ale, że zaczeła się szerzyć na to moda to cóż... ale najlepsze jest to z tego wszystkiego, że faceci nazywają typków noszacych rurki pedałami, tylko mam pytanie, od kiedy to facet ocenia innego faceta po wyglądzie? :DD Wiec to raczej z wami jest coś nie tak xD Ja tam takich wymysłów natury nie nosze, ograniczam sie do dresów i dzinsów, ewentualnie jakieś sztruksy no i krótkie spodenery ;)

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...