Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serio jesteś zwykłym dzieckiem złapali Cie na wh to dostałeś bana proste....

Chłopie jak by mnie złapali to bym nic na mpcforum nie wypisywał, ale zrozum to, że byłem w m1 kręciłem sobie trutę do 50 sr ... a tu cach kick i twoje konto zostało zablokowane .

Dzieckem ; ) Chcesz sobie porozmawiać ? Z przyjemnością ip ts3: litegame.pl

P.S Bez dowodów dalej będę za tym, że rozdajecie bany za darmo ! Ruletka ruska ?

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Wbity 97, Exp na mapie od 95 zbugowany, Do 105 lvl trzeba się w atla tłoczyć z całą resztą serwera. Ulepszacze na epiki to po prostu tragedia :) Mając 500 kk nie mogę ich chociażby zobaczyć u kogoś. Expić nie idzię, Eq zrobić nie idzię, No wieje nudą. Nic nowego na serwie poza duperelami dla żyjących IS ;/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

GMa ma tylko ten kto jest na liscie ( w eq jest taki przycisk) a to ze jest w szepcie GM to ma tak każdy (testowalem napisalem na 2 moja postac i tez bylo GM Neurox)

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Jest już może dodane czy bd dodane powiększony magazyn i łączenie się pereł ?

Magazyn nie wiem a perly nadal sie nie lacza.

Na serwer zapraszam jest ciekawy.

Sporo ludzi, dziala BS :D

Ogolnie jest w porzadku, kilka malych ulepszen i bedzie ok.

Zapraszam niepewnych graczy :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Magazyn nie wiem a perly nadal sie nie lacza.

Na serwer zapraszam jest ciekawy.

Sporo ludzi, dziala BS :D

Ogolnie jest w porzadku, kilka malych ulepszen i bedzie ok.

Zapraszam niepewnych graczy :)

Zgadza się serwer jest mega ciekawy, ale się przekonałem na własnej skórze jak postępuje administracja tego serwera ... ktoś nim nie pasuje bann pod pretekstem, że ma WH tyle ! Byłem top1 ExpieBezMap jakimś dziwnym fartem dostałem bana za WH stojąc w m1 przez 3 godziny i bonując trute do 50+ sr !

Nie polecam serwera w dalszym ciągu mają wyjebk* na wszystko //

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Server fajny..

Tylko..

Jak gra 500 graczy to jest tak przeciążony że nie da sie zalogowac...

Słaba. maszyna.. ?

Opublikowano

z prezentacji serwer wyglada swietnie a jak jest w praktyce? jak wyglada sytuacja na serwie ;) sa moze lagi / bugi ?
administracja olewa graczy ? i jak wyglada exp ? ciezko sie expi ?

takie moje male pytanie do administracji czy jeden z nowych wierzchowcow to nie volibear z Lol-a ?(chodzi mi o tego przedostatniego) :D

Opublikowano

serwer ciekawy jak wszyscy już zdążyli zaobserwować , natomiast strasznie ciężko jest dogadać się z administracją , znajomi dostają bany za free dziękuje za taką gre

Opublikowano

z prezentacji serwer wyglada swietnie a jak jest w praktyce? jak wyglada sytuacja na serwie ;) sa moze lagi / bugi ?

administracja olewa graczy ? i jak wyglada exp ? ciezko sie expi ?

takie moje male pytanie do administracji czy jeden z nowych wierzchowcow to nie volibear z Lol-a ?(chodzi mi o tego przedostatniego) :D

Administracja olewa gracz jak już jakiś GM wbije na ts3 to siedzi w swojej komnacie i to tyle ; )

Łączenie perełek dalej nie zrobione !

Exp chujowy jak masz full iteamshop to jest mega ale wtedy masz 200% więcej expa ;d Ogółem ciężko bez IS

serwer ciekawy jak wszyscy już zdążyli zaobserwować , natomiast strasznie ciężko jest dogadać się z administracją , znajomi dostają bany za free dziękuje za taką gre

Widzę, że macie taką samą przygodę co ja ... dostałem bana za WH stojąc 3h w m1 i bonując moją trutkę ; )

Szkoda mi konta, ale tak ujebane* administracji nie widziałem dawno,a uwierzcie mi grałem na wielu serwerach przez 6 lat przygody z metin2 Priv jak i PL //

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

ściągnałem clienta .exe zainstalowałem poczekałem, ąz się spatchuje
włączyłem wpisuje login i hasło a tu błąd podczas łączenia z serwerem
wie ktoś dlaczego?

18706.png
Opublikowano

Troche pogralem na serwerze, dobilem 75 i swierdzam ze bez IS to jest to bardziej Hard pod wzgledem expa anizeli medium.

Od 64 expilem na av2 i za spota komendantow lecialo mmi 35-40%.

Z kazdym lvl exp malal, az do 75 na ktorym to lecialo mi 30% za spota.

Ja dziekuje za taki serwer skoro do 95 mamy expic na av2 to chyba musze dropnac pd'ka w red lesie w ktorym na 1 metka przypada 10 osob.

Nie mowiac juz o pd z IS..

Niby mialo byc tyle dunegonow..

Na serwerze nie ma zadnego dzialajacego oprocz DT.

Ludzie nie dajmy sie zwariowac, to ze TreeN jest dobry grafikiem to nie znaczy ze jego serwer bedzie swietny.

Dla mnie z zapowiedzi ktora byla poprostu swietna zostaly jedynie przykre wspomnienia i swiadomosc ze zostalem oszukany przez czlowieka ktorego podziwialem.

Na serwerze juz nie bede gral, nie mam czasu grac na takim "easy".

Bardziej mi to przypomina harda niz medium..

Dzieki, narazie:D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@up

Wczoraj grało prawie 900 i 0 laga więc tak słaba maszyna i to bardzo.

Proponuję Ci ją wymienić !

Co do serwera super, ale za szybki exp dobry był na początku potem kazdy lamił o wyższy no i macie 111 lvl drugi dzień po starcie. Czy to dobrze ? nie wiem.

Opublikowano

Troche pogralem na serwerze, dobilem 75 i swierdzam ze bez IS to jest to bardziej Hard pod wzgledem expa anizeli medium.

Od 64 expilem na av2 i za spota komendantow lecialo mmi 35-40%.

Z kazdym lvl exp malal, az do 75 na ktorym to lecialo mi 30% za spota.

Ja dziekuje za taki serwer skoro do 95 mamy expic na av2 to chyba musze dropnac pd'ka w red lesie w ktorym na 1 metka przypada 10 osob.

Nie mowiac juz o pd z IS..

Niby mialo byc tyle dunegonow..

Na serwerze nie ma zadnego dzialajacego oprocz DT.

Ludzie nie dajmy sie zwariowac, to ze TreeN jest dobry grafikiem to nie znaczy ze jego serwer bedzie swietny.

Dla mnie z zapowiedzi ktora byla poprostu swietna zostaly jedynie przykre wspomnienia i swiadomosc ze zostalem oszukany przez czlowieka ktorego podziwialem.

Na serwerze juz nie bede gral, nie mam czasu grac na takim "easy".

Bardziej mi to przypomina harda niz medium..

Dzieki, narazie:D

Teraz mi wytłumacz co Ci z 120lvl skoro będziesz mieć zero EQ?? na serwie zrobić EQ na +9 all to jest od uja kasy i czasu. Dla lvl-u gra się na hardach, a nie ma mediumie czy easy gdzie all łatwo dostępne. Ciężko w lesie o PD? dziwne bo ja na 10 metków dropłem 5 i zajęło mi to 30 minut na 80lvl no, ale jak ktoś się piz..ą urodził kanarkiem nie zdechnie.

Opublikowano

Trochę info, lagów na serverze najmniejszych niema, Exp do 35 jest troszkę cięzki, ale bez przesady, Jeśli jest off, to narawiamy te drobne bugi, rady itp.

Ps. Na dniach będą eventy typu Zuo itp, za dnia dochodzi do 800 online.

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...