Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie serwer postawiony pod is wiekszosc itemow do pvp tylko tam znajdziecie pd i rekawica tez tania w is zeby kusila i te dodanie boga smokow co daje wybrany bon do itemka ^^^ szczerze nie polecam

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Nie polecam, z powodów z Administracja, Server może i pod is zrobiony, ale miało być inaczej, bugi nie na naprawione które zgłaszałem, ogłaszam iż odchodzę z administracji, ponieważ nie chce mięć opinii.

i tym bardziej iż główny administrator technik, wyjechał i nie ma kto robić, naprawiać idt itp.

Żegnam, [GM]Nieznajomy.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Też nie polecam serwera widocznie technik wyjechał na wczasy już sobie .

Serwer traci graczy z każdym dniem i dobrze :) .

Nic nie zostało poprawione przez ten czas .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

kolejny serwer z serii ,, jesteśmy najlepsi, my nie padniemy , ataki nam nie straszne, same nowosci, zero bugów ! " tak może napisać tylko administracja globala ;]

serwer po prezentacji fajny i na prezentacji sie konczy.

Pamietajcie na drugi raz, pracowac dluzej nad serwerem niz nad prezentacja ;]

Opublikowano

kolejny serwer z serii ,, jesteśmy najlepsi, my nie padniemy , ataki

nam nie straszne, same nowosci, zero bugów ! " tak może napisać tylko

administracja globala ;]

serwer po prezentacji fajny i na prezentacji sie konczy.

Pamietajcie na drugi raz, pracowac dluzej nad serwerem niz nad prezentacja ;]

Nie chcę żebyś zrozumiał, treen to dobry technik itp idp, pochwalić śmiało mogę jego pracę, ale za bardzo się pośpieszył, dobrze by było jak by nie pojechał.

Server wytrzymał ataki, wszystko dobrze, tylko team trochę nie za bardzo nie licząc treena.

<00:11:20> Trying to resolve hostname litegame.pl

<00:11:20> Trying to connect to server on litegame.pl

<00:11:21> You are banned permanently. Reason: "Cwel jebany"

Ahh te bany na ts.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Pobrałem clienta z działu download. Nawet uruchomić nie moge, dlaczego ? Pluje błędy LOG.

SYSERR:

0906 13:42:00007 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

0906 13:42:00008 :: Failed to decompress : locale/neurox/atlasinfo.txt

0906 13:42:00061 :: LZObject: not a valid data

0906 13:42:00061 :: Failed to decompress : locale/neurox/locale_game.txt

0906 13:42:02093 :: ============================================================================================================

0906 13:42:02093 :: Abort!!!!

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Kupiłem sobie wierzchowca w IS'e. I jakimś cudem po przeniesieniu z okna ItemShop do ekwipunku zniknął :O. Dodatkowo znajomi mają problem z clientem (tak jak, ja teraz)...

#EDIT:

Serwer szybko padnie, serwer tylko pod IS'a. Czego dowiedzialem się na TS'e od pewnego admina, administracja serwera Neurox2 nie wchodzi już na TS3...musiałem napisać do adminów w grze, tyle że w grze ich nie zastałem. Wyjebałem trochę kasy a itemki takie jak Panda mi znikły. Problemy z clientem, patcherem , dużo błędów. Kolejny syf na którym tylko stracicie, nie polecam serwera ze względu na zachowanie administracji.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Zaistniałe problemy z klientem zostały naprawione, dodana została kopalnia jak i arena pvp.

Proszę zaktualizować klient naszym patcherem.

W razie problemów proszę pisać na gg:
31175571

Teraz odpowiem na pytanie dlaczego nie ma mnie na TS3, chodź już pisałem.

Na moim systemie nie działa żadna edycja TS, na Windows Blue TS nie działa.

Admin "Nieznajomy" został zablokowany za liczne oszustwa...

Opublikowano

A więc jest tak jak myślałem. Było sporo graczy, to admini się starali. Liczba graczy spadła z powodu expa, to oni zaczęli wypinać dup*, bo po co się zajmować tym serwerem, to już nie to samo, HAJS SIĘ NIE ZGADZA. Miałbyć to easy/medium, zrobiliście typowego medium'a z trudnym expem. I jeszcze te ceny w IS... Maska 25 zł, na 30 dni... Mogę się założyć że graczy zamiast przybywać, to Wam ubywa :)

Opublikowano

Niestety muszę to napisać ;/
Musimy zrobić reset postaci na naszym serwerze, ze względu na liczną ilość błędów w grze.
Już po naprawie ruszy jeszcze jedna otwarta beta, po czym "kolejny" start.

Lecz nie zabierzemy naszym gracza żetonów! Każdy kto kupił żetony odzyska je po starcie.

Do tego postacie z poziomami większymi od 70 otrzymają bonusowe żetony(70-90(?? żetonów), 91-100(?? żetonów), 101-110(?? żetonów), 111-120(?? żetonów))

Opublikowano

rzal mi was. Męczyłem sie 2 tygodnie zeby wyexpic postac buffke i dropka, wydropic ulepki zrobic eq a wy reset robicie? A co takiego Błedy w grze zrobily nam graczom? to ze duza czesc odeszla bo nie umiecie ich naprawic? Teraz stracicie druga polowe graczy i w tym mnie gdyz nie mam zamiaru znow expic i robic eq ! Pzdr

Opublikowano

rzal mi was. Męczyłem sie 2 tygodnie zeby wyexpic postac buffke i dropka, wydropic ulepki zrobic eq a wy reset robicie? A co takiego Błedy w grze zrobily nam graczom? to ze duza czesc odeszla bo nie umiecie ich naprawic? Teraz stracicie druga polowe graczy i w tym mnie gdyz nie mam zamiaru znow expic i robic eq ! Pzdr

*rzal*mi ciebie do srzkoly ic popracoj nat polskym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer off więc proponuje do kosza.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...