Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza młodzież

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gimb to stan umysłu, a nie wiek, więc jak jesteś gimbem to Ci współczuję.

Oczywiście, że nikogo nie powinno obchodzić, ale to jest forum i tutaj prowadzi się dyskusje. Smutne jest to, że nasze społeczeństwo tak totalnie się demoralizuje.

No widzisz, tyle że jak ktoś pali w np. wieku 15 lat, to nie dlatego że to modne tylko może dlatego żeby odreagować? O cięciu się już nawet się wypowiadać nie będę bo będą najeżdżać jakieś +20 którzy jedyne co robią to napierdalają w gry do 30-40, pis yo, pozdrawiam tych którzy zrozumieli.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widzisz, tyle że jak ktoś pali w np. wieku 15 lat, to nie dlatego że to modne tylko może dlatego żeby odreagować? O cięciu się już nawet się wypowiadać nie będę bo będą najeżdżać jakieś +20 którzy jedyne co robią to napierdalają w gry do 30-40, pis yo, pozdrawiam tych którzy zrozumieli.

Słuchaj, jeżeli ktoś pali to niech sobie pali. To jest jego zdrowie, jego życie, ale no dość dziwne jest, kiedy widzi się 10-latka z kiepem. Wtedy to już jest patologia... no, ale nie ważne. Wiesz, powiem Ci, że ci ludzie 20+, którzy rzekomo 'napierdalają' w gry do 40-30 wychowali się jeszcze w czasach, kiedy po gimnazjach nie robili słoneczek, komputer to nie było wszystko, a problemy załatwiało się inaczej. Ktoś, kto się tnie i samo okalecza ma poważny problem z psychiką i przydałaby mu się wizyta u psychologa, bo to nie jest normalne.

Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego taka duża dyskusja jest tutaj...

Chcącemu nie dzieje się krzywda , selekcja naturalna. Niech sobie robią co chcą potem jak już uda

im się skończyć tą okropną szkołę no to przekonają się wtedy ,że to nie było zbyt opłacalne.

Niech sobie robią co chcą kogo to obchodzi? Dopóki ich wolność kończy się na czubku mojego nosa

dopóty mam na nich wylane po całości. Proste? Proste - a ile czasu można zaoszczędzić poprzez

takie podejście to wy sobie nie zdajecie nawet sprawy :3

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie do nazwy tematu - moda, a konkretnie jej aktualne nieuwzvlędnianie różnicy płci. A w związku z papierochami, alkoholem - żal mi takich zepsutych dzieciaków...

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie do nazwy tematu - moda, a konkretnie jej aktualne nieuwzględnianie różnicy płci. A w związku z papierochami, alkoholem - żal mi takich zepsutych dzieciaków...

Ich sprawa co zrobisz? Miej wywalone na nich i tyle, młodsze pokolenia są stracone przez takie odpały.

Opublikowano

Jestem w trzeciej gimnazjum i denerwuje mnie zachowanie niektórych moich rówieśników. Nie rozumiem, dlaczego co trzeci gimnazjalista pali? Rozumiem, że to pewnie przez potrzebę stania się dorosłym itp., jednak ja nie czuje potrzeby, żeby palić i jakoś nie zamierzam. To samo tyczy się alkoholu i narkotyków. Okej, rozumiem, że wszystko jest dla ludzi i nie widzę nic złego w tym, że ktoś pali, w końcu to jego życie. Ale po coś w Polsce i innych krajach są zasady, których chyba powinno się przestrzegać, co nie? Oczywiście mówię o tych stereotypowych "gimbusach", wśród znajomych mam bardzo dużo zaufanych i normalnych kolegów i przyjaciół.

1387126731-U1018598.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...