Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo gracie w metina?

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Metina gram od ok. 2006r.

Ta jasne metek od 2007; )

Ja zacząłem grę gdzieś 1 Miesiąc w Sierpniu po wydaniu premiery ;) Stare czasy ani lvla nie widać Normalny wyglad m1 i skili :)

I na starym pc bez żadnej sciny a teraz? stary pc to nawet metka nie włączysz

@Edit

Grę zacząłem na Monastyrze 92lvl potem przeniosłem się na Agronasa i next Finalongju 90lvl

Csyt2 avalonmt2 Fkyt2 fyyt2 zzy2 , newlongju , dużo tego było ;d

I nie było żadnych nobów byli wszyscy ogarnieci a teraz 70% to jakies dzieci które trzeba siekiera bic i poukrecac gnojom głowy

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze 6 lat już poszło na metina, ale to już koniec. :) Tyle hajsu przejebać na taką grę, uświadomiłem sobie niedawno, że mi już tej gry starczy. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

6 Lat już leci około :) Zacząłem na PL gdzie nie wiedziałem nawet na czym ta gra polega. I gram do dzisiaj :)

By me. ;+

Opublikowano

W Metin2 cisnę jakoś od Czerwca 2010r., kolega mnie namówił na S7 Almanach, i tak to się zaczęło. :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

2007r zacząłem grać w listopadzie...skończyłem pod koniec 2012r o kilka miesięcy za pózno bo wtedy już metin2.PL zaczął staczać się aż w tym roku odniósł epicentrum swojego dna...i żadne łączenie serverów już mu nie pomoże...za pózno po prostu

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

zacząłem grę jak powstał serwer gromo ! nie wiedział totalnie jak grać 32 level wbijałem chyba przez 3 miesiace :D pózniej zrobiłem przerwe jak mnie ojebali z pół roku i zagrałem na pierwszym swoim privie U1U1 chyba niemiecki pózniej były Csyt2 i jakieś inne chinskie privy :D a jak padły wróciłem na Pla na s16 Serwandes i grałem z rok gdzie przez ten czas wbiłem 91 level mentalem bo już miałem większe pojecie o grze później konto zamieniłem za ninje 4xP na twierdzy pograłem miesiac i konto sprzedałem za 30zł xD później były privy takie jak diamondmt2 , ravia i tiveria . Ostatecznie w metina nie gram już kwałek czasu ponieważ uważam że to strata czasu i nie ma w tej grze już nic ciekawego :P Do tego wtedy byłem młody chodziłem do szkoły więc mi czas na to pozwalał teraz nawet jeśli bym chciał grać w metina to praca mi na to nie pozwala ;d

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...