Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo gracie w metina?

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od 2006r. podajże wtedy nie było jeszcze polskiego ; )

Pogrywam do dziś ; )

Achh te czasy na Gromo ; D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem na Almanchu bo wszystkie inne były zajęte było to jakieś 5 lat temu chyba,Dark wtedy był w topce,widziałem go z 50lvl w jakiejś srebrnej zbroi w m1 xD Pewnie była to ta na 9 ;>

Potem po almanachu przeniosłem się na privy , zacząłem przygode na NewLongju o ja pierdziele ile to była srania z tą rejestracją xD

Pamiętam że zawsze chciałem zagrać na ZzYt2 coś takiego ale nie mogłem się tam zarejestrować ;>

Opublikowano

Kiedy to bylo hmmm?

Jak powstal obsydian to ja zaczolem na feniksie grac a pozniej dostalem bana za mh mialem 21lvl podjarany :D pozniej na YmYt2 i tam mialem 70lvl biegalem w smiertelce +9 ribem i sie podniecalem ahh te czasy :D

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Gram jakieś 3-4lata. I tego nie żałuję nie ważne co mówili / mówią / mówić będą na temat metina! Nie jestem jakimś neokidem siedzącym 7h dziennie.. 2h max reszta czasu to znajomi i nauka ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

sam nie wiem ile to juz jest ^^ zaczynalem grac jak byly chyba 4 serwery ale to gralem sporadycznie na dobre w metka zaczalem grac jak bylo 7 serwerow :]

rs2h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...