Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo gracie w metina?

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4-5 lat, pierwszy był Arkantes, potem to już Draenor itp.

tronjpg_nwxaxee.jpg

by NoName

,,Ten, kto boi się przegrać, już przegrał. "

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem w grudniu 2009 roku, pod koniec.

Gram do dziś.

A jakie wasze największe lvl na globalnym Metin2?

61 lv wojownik body, Twierdza.

Opublikowano

Gdy jeszcze nie było Monka i Fenka a nazywały się bodajże Poland 1 i Poland 2, piękne czasy, skille rozdawało się po 6pkt każdy, zwężone mosty, loch małp na czas,aura biała, wędka nie od 30lv'a, pierwszy priv "longju" na który logowałem się 30minut ^^, fubu bez głosu nagrywał, zajebiste filmy robił, teraz pieniądz i zazdrość go zniszczyły.

Lecz teraz wychodzą te gówna a nie serwery i co miesiąc lub krócej trzeba zmieniać serwer.

sygna.png

Opublikowano

Zacząłem grę w 2008 roku,gdy to przyjaciel wpadł z hukiem do mojego pokoju i zapytał czy nie zagram z nim w Metin'a.

Od tamtej pory tak to mi się zostało :) Zacząłem oczywiście szukać innego zajęcia niż sama gra bo grę skończyłem dokładnie 14.12.2012r.,lecz cały czas dłubie przy plikach serwerowych pod mój inny niż wszystko serwerek :)

Opublikowano

Od 2008 roku, PIĘKNE CZASY :D Osoby, co zaczęły grę po 2011 niech żałują, że nie grały wcześniej <3

Ach ta pierwsza postać, pierwszy serwer. Wtedy to się wbijało 99 lvl kilka lat, ten kto miał eq+9 był rozpoznawany na całym serwie itd.

Te czasy już nie wrócą, a szkoda.

Opublikowano

Od 2007.
Wbiłem 53 LvL na bodajże Astralu (Woj Body - Nicku nie pamiętam).

Później odechciało mi się grać. Zacząłem z privami. Gram do teraz.
Aktualnie na DiamondMT2 ^_^

blda.jpg

Opublikowano

2004, 2005? Nie pamiętam dokładnie, aczkolwiek miałem dłuższe przerwy nawet po parę lat :D Pamiętam jak na globcu wypadały jeszcze zielone potki z mobów :D

to Ty chyba grałeś w metin1 ;f

osobiście to od 2007 r. do dziś sobie pogrywam

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Sierpień 2007 POLAND, Oraz pierwszy Priv jaki pamietam i wspominam do dziś (watpie czy ktos go tu kojaży) Chiński Godmt2 gram do dziś

Opublikowano

No swoją przygodę z MT2 zacząłem bodajże 2dni od wystartowania 3 serweru globalnego OBSYDIAN ;p Spędziłem tysiące godzin, Spędzam i spędzać będę nad ( Przeszło 6lat ) szukaniem i rozwalaniem metinów, Łapczywym wbijaniem LVL i tym podobnych podczas Napierdalania w metka. Ponieważ jak każda gra, Tak i ta ma swój własny, przenikliwy i niepowtarzalny urok i potrafi wessać :D

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Zacząłem w 2010 roku na avalonie teraz już nie gram Tylko od czasu do czasu wejdę na stare konta sprawdzić czy jest na nich eq xD

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

W moim przypadku czas gry trudno określić, ale jakby zsumować może był rok na PL, i jakieś 3-4 miesiące na serwerach prywatnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...