Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo gracie w metina?

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja gralelm jak na monastyr były kanały polnad01 itd :D

Potem na Grymuar - pamiętam jak m1 były zawalone ;P

Opublikowano

2007r. na globalu PL, Monastyr, gram do dziś w MT2. Zanim wyszedł PL grałam przez chwilę na US ;p

Opublikowano

Pierwsze to chińskie były jakies 3 lata temu ;d potem orion a dzis solar; )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

WoHoho.

Ja tam na KR zaczynałem przygodę z metinem, potem te całe CSYT2, NewLongju itp itp. po Avalony, Boundy, Tradice, Tiverie aż po dziś dzień gdzie gram na ASTIUM i polecam! xD

Oczywiście był też epizod z Metin2.pl - Czasy Poland i początki Feniksa :) Coś PIĘKNEGO.

footer_logo.png

Opublikowano

Zaczynałem na PL'u serwer 17 Elares, grałem około 8msc. Później przesiadka na EliteMT2 ponad rok gry na serwerze, a pozniej już mniej znane privy :P Skonczyłem na Senthia.pl lecz może jeszcze kiedyś tam wróce (watpie) :P

Opublikowano

ja gram w metka tak od kilku paru ładnych lat jakoś od 2009r :P i szczerze mówiąc trochę na priwach a troche na PL
na PL grałem najdłużej na s16 :P potem się jakoś tułałem po serwerach pl i priw ;) aż od jakiegoś czasu nie gram nie mam weny i wgl chęci

Opublikowano

Ja gram już ze 3-4 lata. Początkowo na Globalu PL na Świecie 7 Alamanach?. Teraz zaczołem gre na privach. Skacze z priva na priva i już nerwy puszczają.

@Down

Ja też grałem jako pierwsze na Belenusie chyba czy KingWorldzie.

Opublikowano

Zaczynałem 4 dni po powstaniu Fenixa, czy tam Feniksa. Startowałem z rok temu na GM, już mieli mi dawać ale zbanowali moje drugie konto, które było na tym samym mailu :D A moglo byc tak pieknie :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...